47

Асан

преди 2 години

Президента да разпуска партизаните и служебно правителство :)))

46

Анонимен

преди 2 години

До НаблюдателОткъде мислиш че идват политиците, от народа :) Съгласен съм с мнението ти, направиха политиката в стил "Забраненото шоу на Рачков", на обикновенните хора им остава само да се хилят като обезглавени :)) Само дето става трагично в един момент :)

45

Трифонов

преди 2 години

И ние имаме ценности. Първак ракия, любов в плевня, и ромска музика и миризма.

44

Дядо Стефчо

преди 2 години

Жана не е гнуслива, явно.

43

Наблюдател

преди 2 години

От край време в парламента цари агресивният и нападателен тон на говорене, вместо добронамерен и конструктивен. После се питаме ,защо обществото е толкова агресивно. А този човечец на снимката направо не мога да го гледам, много е апатичен, та чак злобата е изписана на лицето му. Никакво одухотворение и благост.

42

Анонимен

преди 2 години

До Баче КикоНадеждата беше в чалгарите, народеца (лично мен не моат да ме излъжат) за това гласува за тях, уж да се отърве от жипката :))) Големия проблем е, че сами се простреляха, дали е нарочно не знам :) По скоро се простреляха, щото са си чалгари, аз така виждам нещата :) То хубаво не преговаряш с терористи, ама с тез 65 дупетата са за никъде :)

41

Анонимен

преди 2 години

Многооо просташки. . . Написан статия.

40

Баче Кико

преди 2 години

*** депутати на една партия крещяха и блъскаха по банките като..... в предния парламент. И не, не беше партията на чалгарите, а тази на хрантутниците на държавна хранилка и римляните.

39

БлаБла

преди 2 години

Този на снимката с изказа си прави така, че Бойко да изглежда спрямо него като професор по български език и литература ... внимавайте за кого гласувате чалгарчета!

38

АнонимеН

преди 2 години

НЕМОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ НОВ БАРДАК СЪС СТАРИТЕ

37

Анонимен

преди 2 години

Единия от жипката си прави пиара, въобще не иска да стъпва в народното събрание, другия се кри 2 месеца., после се изцепи за космонавтите, шоу големо :))) Най фрапиращо беше, че Малкия Мук каза че било сериозно за астронавтите, онемях просто.... хахахахаха :)

36

Ценности ли?

преди 2 години

Шоуто на Слави превърна малката Крисия в голямо ...

35

Анонимен

преди 2 години

Понеже хората спазваха мерките,шепа *** се вихриха на площада по команда на Фигуранта.Успяха даже да си спечелят 5процента. От техните депутати нищо не се очаква.Слави цял живот се мъчи да. е водещ. Сега иска пенсия от Брюксел като Барека.Нашите ,,артисти,, са закъмени от байТошово време с клиентелизъм.

34

Dinosaurus

преди 2 години

До анонимен 44 Простакът от Учиндол е по-*** от простака от Банкя, той просто се уплаши да бъде премиер, депутат и даже да си замъкне г*а в 45 НС, дудне само от фейса и просто нищо не може да предложи, освен наглост и простотия като решение на всички политически и житейски проблеми. А, обещава да направи голям шоу-концерт: трети избори за още повече пари и под строй да се гласува за него и Тошко-галошко!

33

алфа Тв

преди 2 години

АТАКА и Възраждане зедно Победа !! За предателите народен СЪД !

32

Анонимен

преди 2 години

Понеже про стакът от село Банки се отказа да е депутат (и странно защо му направиха жест да го освободят), сега можем да платим на троловете да наричат всички останали "простаци".... про стакът от Банки, Софийско онзи ден развращаваше малките деца, разказвайки за похожденията си с омъжени жени, а днеска плюе Парламента. Народе ! ! ! !

31

Анонимен

преди 2 години

Джипко Бибитков защо се отказа да нъде депутат? Щеше да освежава парламентарната зала с академичния си речник?

30

Анонимен

преди 2 години

Тошко дето колел пилета, за началото на НС щял да заколи 6 кокошки

29

ББ

преди 2 години

а и "грипа" Магнитски...има и по тежки,Рико е най-Справедливият...живота ще покаже...ние очакваме по-тежкият за греховете ви!!!

28

ББ

преди 2 години

До Филко Барабатаабе къде е цецо...никой вече не целува ръка на дона...скоро депресия...и съд!!!