105

Handel

преди 2 години

DW нали? Не са дупедавци унгарците и попивко-папковците в Брюксел се чудят в какво да ги обвинят.

104

Христо Христов

преди 2 години

това е лошо.сега независимата журналистика да каже и кои други диктаторски режими в ес го ползват този софтуер.

103

Браво на Орбан!

преди 2 години

Голям проблем е Орбан на ЕС,че не се съгласи с мръсотията на ЕС-***,гейгейчета,падрасчета и други извратени! Орбан обаче е най-добрия политик в Европа през последните 10 г. и тотално преобрази страната си-вдигна заплатите, големи помощи за трето дете, морал и т.н.А дори и опустошителните наводнения, както по думите на самите германци-никога не са имали такива наводнения, дори и това не осъзнава западняците,че Божия гняв започва да се излива срещу тая мерзост-парадите на извратените!

102

Анонимен

преди 2 години

Орбан е изял и една коза заедно с пастирката....

101

Мда

преди 2 години

Много го харесвахте Орбан.....Всяко диктаторче прави такива малки номерца..а Вие пак си го харесвайте.....Това е като любовта към Тиквата....

100

ББ

преди 2 години

възползващ се от...ок ЕС имат приятели и съюзници...САЩ да наложат ...Рико...Магнитски... и му позволявате да унижава Свободният Свят?Справедлив Свят...или ще го погребем...гладните и онеправданите...едната чест ни остана

99

ББ

преди 2 години

Изход братя...ЕС се превръща в...бар.а.,храним ку.в. бре...а децата ни роби във икономиките им...дано ни простят...дано Бог да ни прости!!!БГ Изход!!!имат само печатници...даващи на орбановци и борисовци!!!Кога Справедлив,Солидарен...???зависими и алчни!

98

ББ

преди 2 години

хаха и това доживях...фашиста орбан...шпионира г-жа меркел...хранеща го с данъците на ...това мина всякакви граници...Изход...цинизъм...Содом и Гомор!...блаженни британци...на какво ни подлагат...орбан...император на ЕС!!!срам и позор!!!

97

ББ

преди 2 години

орбан си е откровен престъпник,използващ национализма и езика на омразата за да запази властта си...източна европа е живото доказателство...ЕС политическата...ама на неандерталец...и либерализъм...ще му трябват...много време си е...компромисите ви са...слабост...предателство...вън Унгария от ЕС....въпроса е принципен...прекалено много граници се минаха за бога...останалото са манипулации и разочарование...предателства!!!

96

Чужденец

преди 2 години

До Германец 83:*** обичал диктаторите, а Германя - джендърските такива..

95

Бля-бля

преди 2 години

Този софтуер забранен ли е официално в ЕС и ако не е защо?

94

Пълни глупости

преди 2 години

А от къде си я купи? Забранена стока ли е била в ЕС по време на покупката? Кой и кога е забранил въпросния софтуер? Ако не е забранен знаело ли се е за него и защо не е бил забранен щом нарушава човешките права? А как Орбан го е ползвал преди пъргавата европейска администрация да разбере за това и да му попречи?

93

Анонимен

преди 2 години

До Германец многополов ..........и не обича Со///до//оми//тите и надрусаните ....

92

Дъното ,дъното !!!

преди 2 години

До Анонимен Тъй ,тъй ! Пак уж демократичната и независима преса ,си навря главата в зад//н/ика ,белким изсмуче нещо !

91

журналист

преди 2 години

така каза сорос

90

Анонимен

преди 2 години

Този софтуер е създаден от израелска фирма и експлоатира уязвимости в операционните системи (оставени уж случайно), с цел службите на САЩ да шпионират масово. За "свободна журналистика" ... В БГ няма такова нещо - големите медии са пропаганден инструмент на спонсорите си и се самонаграждават за "обективност". Очевидно е какви реклами излъчват и кой плаща "продукцията" им. Финансират се и канят НПО-коментатори от същата хранилка, а ако са критикувани, обясняват, че им нарушават "независимостта".

89

Гост

преди 2 години

Първо да докажат, а след това да обвиняват Орбан. Знаем за разкритията на Сноудън и Асанж - как със сигурност някои партньори подслушват Меркел и др. политически лидери, как същите партньори бяха създали фирма-параван в Швейцария, за да продават компрометирани (в тяхна полза) комуникационни машини по целия свят.

88

Фантомас

преди 2 години

Независима журналистика... Буахахаха.

87

От АфроАзиятският

преди 2 години

Германистан ес е ГЕТО дано ес се разпадне по бързо

86

ПроСоТо

преди 2 години

Бре дън сън види!!!..След Путин,който са "бил намесил яко в краварския избор",сега "Демон номер две" па бил станал Орбан...Ейиии,как па не усъвършенстваха номерата си ,а само с едни и същи мръснишки табиети действат?!