49

Анонимен

преди 2 години

Сдс много ограби от бедният народец - нормално е да подкрепя кражбите в пирогов

48

Анонимен

преди 2 години

Ама и двамата от СДС ли?

47

маус

преди 2 години

почти всички от тези млади лекари са използвани да протестират за крадливите си ръководства

46

бай ганю

преди 2 години

Даааа лекарите трябва да бъдат оставени да работят спокойно а не да бъдат изкарвани да защитават ръководство което нарушава правила и закони.Това че някой е лекар професор и много добър в професията не го оправдава да извършва нарушения ощетяващи други данъкоплатци за сметка на превилигировани свако тако и бако които никога не си плащат за здравеопазване.А какво според уволнените трябваше да направи министърът може би да извърши нарушение неуволнявайки ги затваряйки си очите ли?

45

ББ

преди 2 години

всички ходите на болници и си знаете за какво става на въпрос...един Кацаров имаше доблестта да каже...аз няма да ставам съучастник...и леле мале,това ли искате за децата си?замислете се...300-500 хиляди лева на година ...премии...от вашите данъци...и докторите са жертва на недосегаеми...ми безост и мъск да го....ду.ат

44

Фриц

преди 2 години

Петко Салчев изобщо не е знаел какво се върши ???

43

Анонимен

преди 2 години

имали такава партия и от колко човека е.

42

Ами,да....

преди 2 години

НАПРАВЕТЕ ОТ НЗОК ЗАСТРАХОВАТЕЛНА АГЕНЦИЯ...И ЗДРАВНАТА НИ СИТЕМА ЩЕ СПРЕ ДА ХАРЧИ БЕЗКОНТРОЛНО....А,ЩЕ БЪДЕ И ЕФЕКТИВНА.

41

Извинете!

преди 2 години

Салчев е назначен от ГЕРБ в самото начало на извънредната обстановка, като много надежден шеф на НЗОК. На Стойчо грешката е, че изобщо не бил знаел какво подписва. ОПРАВЕТЕ ТОВА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ !!!

40

Анонимен

преди 2 години

Стойчо Млъзгалов няма чест - няма да си подаде оставката

39

SS

преди 2 години

протестиращите, начело с Балтов, да не ни успиват с разни искания, неясни и за тях самите, ами да вземат да отговорят ясно и кратко на 2 въпроса: (1) за какво са изразходвани източените с измама 1 милион лева?; (2) кога ще ги върнат (как и кой/кои)? Нас, данъкоплатците, ни интересува това, а не техните пируети и танци пред "Пирогов"! А по отношение на работата им - тях никой не ги обвинява за нищо

38

Анонимен

преди 2 години

В навечерието на нова възможна вълна.. Ей, престъпници, за бесилото сте!!! Не за затвора.

37

Пешо

преди 2 години

Какво беше това СДС?

36

защо

преди 2 години

"Пуснах му лист за да не плаща"/по памет/. Има ли някой да не гледа новините? На колко от вас пуснаха ИЗ за да не плащате? А тия, на които не са пуснали и са плащали как се чувствате? Е, като се хвърли камък в блатото - вони!!

35

Анонимен

преди 2 години

Мдаа значи според *** е допустимо в името на здравето да се краде и източва касата, какви добри хора.

34

БАНко

преди 2 години

БОКОлуците НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЗДРАВО СА СЕ ОКОПАЛИ И МНОГО ЧЕГЪРТАНЕ ТРЯБВА !!!ДОБРЕ Е , ЧЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ГИ ЗАПОЧНА !!!

33

Анонимен

преди 2 години

Stiling, извади 400 такива "фалшиви" епикризи, дето сте минавали касата за благото на пациента.

32

ПроСоТо

преди 2 години

абе тия от "съдъсъто" си мислат,че е 1992-ра.."Който не скача срещу Стойчо,е червен"...Бах ти и НАФТАЛИНЕНИТЕ ФОСИЛИ!

31

stiling

преди 2 години

Аз да попитам Вас критиците тука, утре като цъфнете в Пирогов с Ваш голям проблем или на Ваш близък и Ви кажат че пътеката дава 5000 лева а лечението да е както трябва струва 15 000 лева, веднага ще доплатите разликата или ще ПОДПИШЕТЕ ЗА "ДРУГА" ФАЛШИВА ПЪТЕКА И ЩЕ СПЕСТИТЕ 10 БОНА АМА ЩЕ ОЩЕТИТЕ "ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС"? С удобното извинение "АЗ ЦЯЛ ЖИВОТ ПЛАЩАМ ЗДРАВНИ" ЩЕ ПОДПИШЕТЕ!ТУКА СЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ, АМА КАТО ОПРЕ ДО ВАС СИ ТРАЕТЕ! ЩОТО И ПАЦИЕНТИТЕ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ, АМА ДОКТОРИТЕ КРАДАТ!

30

Що

преди 2 години

така бе Миме??