25

Анонимен

преди 2 години

Линейката не е закъсняла, полицаят е изпреварвал правилно, изобщо нарушения няма по веригата. Не че децата пресичат много координирано, но от цялата редица събития пак можеше да оцелее. Ако полоцаят караше по правилата или поне не с 90, ако линейката беше дошла навреме или ако ебше оборудвана за реанимиране. Само че сме в държавата на ако-тата, а не на действията

24

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен добре,коригирам се!..Споменах 90 процента просто за да ПОДЧЕРТАЯ ПРОБЛЕМА...Но както и да ги броим,по-малко от 60 процента не са..Съжалявам!..ОПРЕДЕЛЕНО ИМА и свестни сред тях!...Защото,ако цитирам ПРЕФРАЗИРАНЕТО на известната поговорка:..-"Сред къклицата винаги ще се намери и пшеница"..

23

до Димитър Георгиев

преди 2 години

Георгиевв, що реши че Рашков ти е виновен, Ами ако се окаже че Боко му е дал пагоните, ако въобще е с пагони, 2/3 от състава в МВР отдавна са девоенизирани

22

Анонимен

преди 2 години

По телевизията се видя, нова катастрофа докато репортерът отразяваше инцидента , и веднага се намеси. Видя се как моторджия се заби в кола която спира на пешеходна пътека. Изводът, КАТ се явяват да опишат произшествието. И соломоновски да кажат, внимавайте всички, всички сте отговорни и виновни... който оцелял, оцелял. това е.

21

до Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Уйчеее, гледам си спец от изтребители до авто катастрофи, айде яж си салама с чесъна и не философствай

20

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоАз познавам копой в буквалния смисъл, върши си съвестно работата челяка, не си мисли, че 90% от ченгетата са некакви продажници :)) Просто не търсят известност за разлика от тези за които говориш :) Не съм ченге, казвам за да не се притесниш :))

19

Димитър Георгиев

преди 2 години

Милиционерът е извършил изключително брутално нарушение.При огромна колона от МПС движеща се бавно през селото където ограничението на скоростта е 40 км. Рашковския копой вместо да си чака реда,при забрана за изпреварване с *** газ се изнесъл покрай колоната и убил детето на пешеходната пътека.И го е убил защото се е движил с над 90 км.Сега рашковците и корумпирания съд ще оттърват убиеца с условна присъда и пак за всичко ще обвиняват прокуратурата и Гешев.А обвинението пак ще е перфектно

18

Анонимен

преди 2 години

Аман от "шофьори". Летят по населените места с по70-80 и повече даже, изпреварят опасно, защото им пречиш, караш бавно. Не спазват и дистанция, масово карат с повече от разрешенията, независимо на какъв клас път карат. Трябват строги наказания за такива! Жалко за децата, дано се утешат близките им!!!

17

До ПроСтоТо

преди 2 години

Хайде да ги пиеш редовно бekayн

16

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен И какво е "управлявал" "радеФ",бекаун?!..Президента СИМВОЛИЗИРА ЕДИНСТВОТО НА НАЦИЯТА,НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!!!...Управляват Нс и оня ПСИХАР от село Банкя!...А ти наистина си просто единкаун!

15

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Така си карат хората с пагони, не спазват правила, не плащат синя зона и това е независимо дали е на работа или не.Слагат си синия стикер на личния автомобили става ненаказуем.Гарван гарвана око не вади, а ако е с по-голям чин е абсурд някой да му напише акт.Жалко за родителите.Светла му памет на детенцето

14

Анонимен

преди 2 години

8 годишно пресичало улица ? Къде са родителите ?

13

Анонимен

преди 2 години

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ТАРАШКОВ...

12

Анонимен

преди 2 години

След "управлението" на радеФ едва ли ще има останали българи по тази територия!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Бе, все лекарите ли ще са ви виновни?! Докога ще си миете ръцете с тях? Не си добър шофьор, не си спазвал правилата, убил си дете. С това нямат общо лекарите! Господ знае тоя на кого е приятелче, роднина, длъжник и ще го оправдаят, а екипът на линейката ще ги влачат по съдилища, докато ум им зайде....

10

ПроСоТо

преди 2 години

До АнонимеН..Не е точно заради загубата на изборите...КОПОИТЕ от МВР,които са поне 90 процента от работещите в това ведомство,отдавна изгубиха представа за какво са там,каква е задачата им...Бавно и полека,те се сраснаха с престъпността и разчитайки на ИДИОТСКАТАВЛАСТ,която им е дадена,нагазиха яко "в киреча"..

9

Анонимен

преди 2 години

За убийство за 24 часа ли се задържа. То у нас било "арна" работа. (съболезнования за семейството).

8

Анонимен

преди 2 години

На моята дъщеричка винаги втълпявам, че требва да се огледжа преди да пресече зебра, независимо от това, че е с предимство :) Миг невнимание и некой "Шумахер" те блъснал, без да иска разбира се :))

7

ПроСоТо

преди 2 години

мда,всичко е наопъки...Преди време една съдийка "паднала" от шестия етаж в..ДВА И ПОЛОВИНА ПРЕЗ НОЩТА и по случая прочетохме цял ферман с информация за нея...Сега се задоволяват САМО със.."служител на ОД!!!..НА ОД на мвр"...Бих искал да науча поне инициалите му!.."Д.Б."..?

6

Анонимен

преди 2 години

Жалкото е че ще оправдаят джигита. Мразя я тази държава и ме е срам че съм българин точно заради такива случаи