8

x

преди 16 години

Номер 3,можеш ли да броиш? А? Питам те! На 11.09.2001 г. загиват 3000 човека.Спорен е въпроса кой извърши атентатите,кулите паднаха много бързо,май! Черните кутии на самолетите ги няма,обаче паспорта на единия "терорист" е намерен! Ами "самолета",който удари Пентагона? Няма го! Просто 5 тенекии на кръст! Два двигателя по 6 тона стомана и титанови сплави ги няма! Хубаво,да предположим,че Осама,човек,живеещ в пещера,е измамил ПВО и ПРО системата NORAD и е виновен! Напада се Авганистан! Добре,ама жертвите сред местното население са около 2000 души...на месец! Напада се Ирак.Защо? Ами има съмнения за наличие на химическо оръжие.Е,нямало химическо оръжие...Жалко за жертвите-150-200 000 души. Ха,имало и петролец. Мнооооо хубу! Ами Сърбия? Имало жертви! Ами в Африка бяха изклани над 2 000 000(два милиона) души! Какво направи Клинтън? Изтегли контингента,защото няма петролец! Ами всички нападнати от САЩ? И к'ъв да го диря в Ирак? То там терористи няма! Химическо оръжие няма! А,да! Имат да ни дават пари! Е,погрижи се един американец да не ни ги връщат. Между другото,печалбите на оръжейните компании на САЩ са се удвоили в периода 2001-2006г.За петролния бизнес не ми се мисли! Ха сега,батювото,кажи кой е терорист! Осама? Един човек да върти целия свят на пръста си? Ха-ха-ха! Смешници!

7

J.J

преди 16 години

Светът е полудял, защото се е насрал !!!Успех на всички бъдещи договори между държави и коалиции!

6

преди 16 години

Ayde nema li edin 6axab da gi podgree boklucite

5

преди 16 години

kak reshiha problema s toaletnite?

4

преди 16 години

Не, категорично не ни определя това като "терористи" нас българите! Все пак за да си дори терорист трябва да "имаш муде", както казват сърбите. А при толкова *** и п***и в BG-то, просто няма как да се пръкнат терористи!!!

3

преди 16 години

България също е страна членка на НАТО..това определя ли ни като "терористи" ...питам 1 и ти изобщо знаеш ли какво значи терорист и изобщо виждал ли си "на живо" последици от истински терористични атакаи и държави разкъсвани от такива...със сигурност не си...те такива като тебе седят пред компютрите...трупат диоптри и нищят световната военна политика...!? *** в Ирак и Афганистан, запознай се с местното население и като се върнеш...коментирай

2

veso

преди 16 години

Abe Putijatata nema li da hodi da im nabie kancheto malko na teja nestastntzi. Putijata e pich!

1

x

преди 16 години

Ако има антитерористична коалиция,то тя трябва да удари СЕГА и ТАМ! Такъв сгоден случай-всички терористи събрани на едно място! ***!