78

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЖивял съм на много места в Европа и не знам за нито едно място, където можеш да разхождаш опасни породи без поводи и намордник. Където и да е! Не само в парка. И пред къщата си да го изкараш трябва да е с каишка и намордник, ако е опасно. Ако искате да тичат на воля - купете си ферма, или пък отидете в гората да тичат сред други диви зверове.

77

Анонимен

преди 2 години

Последната ***, която се е изказала, явно има агресивни кучета или не знае колко етъпа. Куче може да те нападне и само защото изглеждаш уплашен, подушва страха, а няма как всеки да контролира това във всеки един момент. Опасни кучетата не трябва да се разхождат без поводи, където и да е. Това е все едно да пуснеш тигър парка, па да видиш кво ще стане. Ако е сит и мързелив - нищо, ако е вбесен, недохранен или му се играе, става същото, което става с кучета

76

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света има определени места, където кучетата се пускат отвързани да тичат. В България тук-там също има такива места, но странно защо някакви се бутат там и после защо кучетата били отвързани. В случая е очевАдно, че няма нападение, но това кучемразците никога няма да го разберат

75

Анонимен

преди 2 години

Нека медитираме над, цитирам, "Тя е категорична, че кучета от такива породи трябва да бъдат на повод, както е по закон, или с намордник, категорична е тя". Звучи ли ви поетично?

74

Анонимен

преди 2 години

Добре е че не е изядена.

73

ШибиРиби

преди 2 години

Живеете в страната на абсурдите. Навсякъде кучетата са на кайшка освен вкъщи и на двора. И за това безобразие се намират хора да защитават отвързани кучета.

72

Анонимен

преди 2 години

Някой трябва да влезне в затвора за да се стреснат останалите...

71

Анонимен

преди 2 години

До Тцтцтц . Абе ние не можем да накараме чалгаро-копанарите да си слушат сами музиката (чалгарийки), ами ще възпитаваме кучетата.Знам ли, кучетата може да са по-умни и да подлежат на обучение. Защото до сега не съм видял маллооумник, който да се е научил на нещо друго, освен да пази равновесие, да пуска силна чалга и да сеееерееее в кккеееннееефа правилно (не винаги).

70

До 81

преди 2 години

това Германия не е Свободна страна, а Концлагер под Открито Небе!

69

Тцтцтц

преди 2 години

В Германия има наредба, според която домашното ти куче не може да лае повече от няколко минути(не мога да кажа с точност). Чудех се - ама как ще му забраниш на животното ако си е наумило, че има нещо нередно и вдига аларма? - пращат се на училище за кучета. Който иска да има куче-плаща си да го възпитават. Отделно данък и т.н. Да се въведе със закон и тук. Иначе не можем да разчитаме на (без)отговорността на стопаните

68

Анонимен

преди 2 години

Винаги ще сме на дъното.

67

Тази

преди 2 години

Статия насажда Омраза към Кучето, най-добрият приятел на човека!

66

Анонимен

преди 2 години

Здравейте милички, дето няма да стигнете до пенсионерска възраст. Нормално е за организми с ниско IQ, на които са им виновни пенсионерите, а самите те не могат да убодат куче у ззааддника.Това сте ВИЕ! И много ми се ще да ви гледам сеира. Може и да ми се получи :)

65

Анонимен

преди 2 години

До Обичам Обичам да гледам такива като теб да ги хапят кучетата.Вече гледах една, дето ги хранеше от балкона как я нахапаха.После пък ги изтрови... Отдавна беше, но е показателно за безотговорните ***.

64

Анонимен

преди 2 години

Милото кученце, уплашило се от страшната бабка. Не може така без нищо. Изглеждала е страшно и е гледала страшно. Милата душица, дано се оправи от шока.

63

ИТНататък

преди 2 години

Слави ще възпита Кучетата да хапят само привърженици на противните партии, които хич не са му противни - нали си плащат за дииаарриите му.

62

Обичам

преди 2 години

Кучета, но не мога да кажа същото за пенсионери с претенции!

61

Анонимен

преди 2 години

Сега вие заради някаква пенсионерка ли ще го правите на въпрос? Помислете си за милото кученце как се е стресирало.

60

Кучеизъм

преди 2 години

Какво иска тази жена!Ние тук храним бездомните кучета с деца и професори, тя се оплаква...Абе я у леву!

59

Анонимен

преди 2 години

Милото кученце, дъртото месце му е загорчало.