21

Анонимен

преди 2 години

До 26Мюмюните са си в техните страни... и с право гърмят европейските окупатори.

20

Анонимен

преди 2 години

Нека видим западна Европа как затваря тецовете на въглища, ядрените централи, затваря заводите Рено, Фолцваген на ДВГ, как унищожават последните си индустрии и се превръщат в африканци................Ние да се снишим, да изчакаме, па тогава да се преустройваме......

19

Анонимен

преди 2 години

Най-екологично живеят в Централна Африка. Европейците да се учат от бушмените, пигмеите. Източна Европа трябва да се отдели от Западна Европа, да продава на Западна Европа ток и руски газ.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 "Ако ще цяла Африка да покрият със соларни панели"Ако и 20% от сахара покрият ще задоволят нуждите на европа. Само дето не е все още икономически изгодно, а там щъкат мюмюни с калашници.

17

Сатир

преди 2 години

Знаете ли какво е тихо и тъмно - дискотека в пострадалата държава. Всички Ви обясняват как ще си купите ток от другаде но неказват къде е другаде и колко струва. Чувам всякакви апокалипсиси но никой не ги свързва радиацията на слънцето. Всички говорят за въглеродния отпечатък но какъв е той сарвнен с емисиите на вулканите?

16

House M.D.

преди 2 години

"Европейският съюз да плати сметката за затварянето на ТЕЦ на територията на страната." Точно кой ТЕЦ трябва да затвори Полша?

15

Анонимен

преди 2 години

Умни глави се изказват тук...нямало да стигне енергията от Африка...хахахВъпросът е геополитически, концентрирай си ресурса на 1 точка за целия свят, кой го управлява, кой го брани, това е рискът, който никой не иска да поеме. Чисто технологично би имало предостатъчно!

14

Анонимен

преди 2 години

Някой обърна ли внимание на изречението: "Според Рашев тежката индустрия в Европа или е изчезнала, или е преместена извън територията на континента, или е разположена в Източна Европа...". Абсолютно вярно е това, но от там възниква въпроса-Източна Европа не е ли част от Европа и ЕС и какво ще коства на тези страни т.нар Зелена сделка. Защото ако тежката индустрия е преместена в Източна Европа то тогава там мерките трябва да са още по-крути и буквално да разрушат икономиката на тези страни.

13

Анонимен

преди 2 години

До До 14 - "се предприема промяна на икономическия модел, без да разполагаме с нови технологии, с надеждата от някъде ще се появят такива." - Боговете от Брюксел ще заповядат на Универсалния разум да ни даде нови технологии за производство на енергии, иначе ще му наложат санкции и глоби!

12

Анонимен

преди 2 години

А той тока хубаво ще поскъпне ама като поскъпне бензина и тогава да видиш.

11

До 14

преди 2 години

Ефективността на ВЕИ е много ниска, да не говорим че тях не може да се разчита, те не са в състояние на работят 24/7. Парадокса днес е че за първи път в човешката история се предприема промяна на икономическия модел, без да разполагаме с нови технологии, с надеждата от някъде ще се появят такива.

10

Анонимен

преди 2 години

Това което казва Боян Рашев е жалката истина за Европа днес. ЕС е окупиран от либерасти екоталибани, готови да унищожат всичко и да ни хвърлят в тежка мизерия, за да постигнат секта целите си. Разума липса изцяло, всичко се основава на религиозни догми - добре дошли в новото европейско средновековие.

9

Анонимен

преди 2 години

ще стане много скъп в краткосрочен план, но след време ще е почти безплатен

8

Watchdog

преди 2 години

Европейците са наивни добичета, свикнали да ги стрижат за *** хрумки на безотговорни политици. Поддават се на евтина пропаганда, а и да си кажем не могат да вдигнат глава от постоянна борба със сметките, защото водят живот над техните обективни възможности (доходи). Ще продължават да плащат и ще мучат от щастие, че ''спасяват планетата''. А зеленият сектор ще прави пачки, докато финансовите талибани ще си надуват цените на ''емисиите'' на ''пазарите'''. Евро-началниците ще приветстват това ...

7

Анонимен

преди 2 години

Лицемерният ес не се интересува от природата, а единствено от собственото си паразитно съществуване и самовъзпроизвеждане.

6

Фактите

преди 2 години

Не може да има консенсус между хората, които продадоха Европа и работят за нейното унищожение и европейците, които се опитват да запазят континента и да просперират. Няма по-точно обяснение от това и няма да го чуете от никой телевизионнен експерт. Зелената пропаганда ще положи Европа в гроба, в същия гроб ще влязат САЩ, Инглизите и техните пудели. Изтока няма да влезе в зелената клопка и ще бъде новия център на света. Това е бъдещето налагано от елитите и няма мърдане.

5

Българин

преди 2 години

Танте Урсуло, а като спасим планетата земя, ще отидем ли и на други планети и на други галактики и вселени да ги спасим и тях от CO2 емисиите?

4

Анонимен

преди 2 години

Важното е да спасом планетата! Да управляваме природата, и да конттролираме климата, защото ние сме господари на природата!

3

Анонимен

преди 2 години

Мащабът на енергийния сектор Европа е такъв, че е невъзможно да се затворят въглищни електроцентрали дори след няколко десетилетия. Това изисква значителни инвестиции в нови мощности. Европа гласува за възобновяеми енергийни източници, което ще изисква инвестиции в развитието на нови електрически мрежи. Това ще доведе до увеличаване на разходите за електроенергия, докато цените и без това вече са високи.

2

Анонимен

преди 2 години

Друго си е да си Експерт! :D:D:D