11

а ТАКА

преди 2 години

А така-правете още гейгейски паради, създавайте 3-4-5 полови, узаконявайте мръсотията и гнусотията ,а после се чудите-що така станало! Да сте чували поне от обща култура,че заради мерзостта и гнусотията Бог допусна потоп на Земята-именно точно заради тия извратени паради?!? И къде удариха наводненията-в страните с най-голяма узаконена мерзост! нещо случайно да става ей така? И продължавайте да се противите на Божиите наредби и постановления! Колкото повече мерзост-толкова по-големи опустошения!

10

Анонимен

преди 2 години

Такива наводнения се наблюзават всяка година в този район на Европа, но сега понеже трябва всячески да внушим, че ни чака екоталибански климатичен апокалипсис, ще повтаряме колко уникално е това събитие. Едно от най-големите наводнения в Нидерландия и Германия е през 1717 в коледната нощ и отнема живота на около 14 000 души - тогава имало ли е глобално затопляне!?

9

Анонимен

преди 2 години

Те и много престъпления спрямо човечеството извършиха. Не мислите ли...

8

Анонимен

преди 2 години

големите постижения на жалката поредна цивулизацийка. толкова се научила таз цивилизацийка, та още строят като замаяни в деретата и коритата на реките. само латерните и големи колко е велика тази жалка цивилизацийка със всичките и постижения не може да реши веднаж за винаги битовите си проблеми.

7

Оди се пери!

преди 2 години

До Германец

6

оффф

преди 2 години

Всяка година има наводнения в Германия. Но този път масмедиите ни пробутват версията за климатичните промени.

5

Германец

преди 2 години

Жизас ни наказа заради ЛГБТ, бежанците и пландемията :) А, сeляци? Звуча ли като вас? Докарвам ли го на ганюффщина?

4

Анонимен

преди 2 години

Нямали да дават пари на Гърция.Ей льольо Гърция я е имало много преди немците и ще я има и много след като тази измислена държава германия бъде закрита спокойно

3

Анонимен

преди 2 години

Мнозина се смееха на конспиративните теории за нов световен ред, но сега светът е потънал в пандемия, хаос и разруха на икономики, политики, хора, ценности и морал.

2

Специалист

преди 2 години

Меркел, немците не измислиха нова дума след Втората световна война, та сега ли? Просто ще спрете да давате пари на другите държави като на фалиралата Гърция. Сега ще давате милиарди през две-три години да си оправяте държавата.Апокалисисът започна.

1

Анонимен

преди 2 години

Не ги мислете, в Западна Европа имат отганизации, финанси, ресурси и ще се оправят много бързо.Тук, тук е мизерията и дано всички подобни катаклизми да ни подминават че няма измъкване за страните от 3-тия свят като нас.