212

Анонимен

преди 2 години

Дела до дупка, разбира се!И бунтове по улиците, но те само това чакат психопатите супербогати, за да насъскат преторианската си гвардия/родната полиция дето видяхме как ни "пази" лятото на протестите/ да убива масово...и това не е решения в задънена улица сме. Само Господ е моята надежда и упование. Пък който му е смешно да се смее....да не стане като в песента на Васко Синевата/Кеца/"7 пъти ...молих се на Бога"

211

Анонимен

преди 2 години

Личните лекари да ги ваксинират първо, защото те заради 10те лева станаха убийци. Така съжалявам че се вързах на моята

210

Анонимен

преди 2 години

Ако искат наистина да ни предпазят и да достигнем бързо групов имунитет, защо не проверят антителата на ваксинираните? Защо само ПСР важи , а количествените тестове за антитела не ги признават? Съмнителни са ми?

209

Lina

преди 2 години

Ако всичко е супер, защо точно медицински лица отказват да се ваксинират?? Явно си знаят, каквото трябва да знаят.И много зор този нисичкия комплексар макарон - ултимативното" или - или " да не го подведе накрая? Умирането и продаването на страх , заедно с едни ваксинки на разпродажба не върви нещо? Въпрос на проба до къде се простира търпението. Странни и интереснички времена на милионери със свободно време и интереси.

208

r3v0lv3r

преди 2 години

Глупости и сега има задължителна ваксинация описана в закона. Това, кое е задължително се определя от държавата, не от някакви юристи.

207

Анонимен

преди 2 години

Ще има лавина, ама не от съдебни, а от едни други дела.

206

Анонимен

преди 2 години

Вчера някакъв ми говореше против ваксините. После се оказа, че срича , когато чете.

205

Немасон

преди 2 години

Почвам да си мисля, че Бил Гейтс е най-големия хитрец на тази планета. Направи скапана операционна система за корпорациите, която постоянно бе атакувана от вируси през годините.. от която спечели милиони и милиарди и която не закърпи до последната и версия. Сега се ориентира към това как комарите предават вирусите.. (има видео за наетите от него хакери), инвестира във фармацефтичния бизнес и малко след това се появи Короната... Случайност ли е?!? Не мисля. Случайностите са за лузерите ваксери...

204

ДА СЕ ЗНАЕ

преди 2 години

Мишките да знаят, че подпишат ли декларацията за съгласие за ваксината никакви дела не могат да водят. Според Конституцията сами дават съгласието си по този начин

203

ХММ

преди 2 години

Днес задължителна ваксинация с експериментална ваксина,за която опитна мишка дори подписва съгласие че сама си носи отговорност,а със същата тази декларация заявява че доброволно участва в медицински експеримент и никой друг освен нея не носи наказателна отговорност.Утре ще направят *** и лесбийството задължително- да си запишеш детето на детска,да ходиш на работа и т.н.

202

Анонимен

преди 2 години

Занимавам се с темата повече от 15 години, задълбочено с американски източници предимно, вкл. Учебници по имунология.НЯМА ПО-ГОЛЯМА ИЗМАМА И ПО-ЗЛОВЕЩ ГЕНОЦИД ОТ ВАКСИНИТЕ. ТОЧКА!

201

Анонимен

преди 2 години

Сума комунисти първи скокнаха, че им крадат свободата.

200

Анонимен

преди 2 години

Преди да се обвинят всички репортнали, че им се лепят разни метални предмети след ваксинация, нека се прочете за магнетизма, който се използва за разделяне на нуклеинови киселини (днк). И така има теори, че с тези метали човек става антена и може да приема и предава информация. Как онези в ЮАР полудяха по сигнал?!? Звучи фантастично и почти като секретна военна разработка.. :-х Мислете с главите си и не се подавайте на манипулации от мас медиите, публичните лица и платени клоуни по телевизора!!!

199

Германец

преди 2 години

Хубаво е да има антиваксъри. Не трябва да ги караме да се ваксинират. Така се вдига общото айкю на населението. Който разбрал, разбрал :)

198

Анонимен

преди 2 години

През трупа ми само задължителна, як котел ги чака фашагите.

197

Анонимен

преди 2 години

Официална статистика на центъра за контрол на болести на щатите за миналите седмици повече умрели от ваксината, отколкото от болеста. Ваксъри имате ли каква нова глупост да изплюете?

196

Анонимен

преди 2 години

Прав си колега, ланските протестите ще им де видят седянка.

195

Анонимен

преди 2 години

Само да са посмели да я направят, такива бунтове ги чака, че Априлското въстание ще им се стори чаено парти.

194

уххх

преди 2 години

До Анонимен 213 - спокойно бе човек. Не изпадай в паника! Всеки си има мечти. Явно това е била твоята - да имаш пълен контрол над всички. Един прекрасен тоталитаризъм. Жалко, че конституцията ни пази. Нашите законотворци са помислили, че ще се пръкнат хора като теб с болни фантазии.

193

Анонимен

преди 2 години

хода на ваксинацията показа, че не сме за ЕС, а за Африка.много сме зле.