308

Евтим

преди 2 години

Абсолютна лъжа е, че няма повторно разболели се от вируса.

307

Анонимен

преди 2 години

До Мечо Кух Смъртност от заболяване се изчислява като се раздели броят заразени/заболели при незаразни/ на броя починали, а не се изчислява броя на цялото световно население на броя починали,защото не цялото население е било заразено.;пример: Смъртността от Ебола е около 60%! Защото се изчислява като се разделят заразените на починалите, но по твоите сметки ако разделим починалите от Ебола на цялото население,което е басурдно!!!, се получава,че грипът е по-смъртноснна болест от Ебола.

306

Мечо Кух

преди 2 години

До анонимен 330.Обори твърденията ми , ако е по възможностите ти.Ако не можеш си обикновен празнодумец.

305

Анонимен

преди 2 години

До Мечо Кух Какво лечение,като доц.Мангъров каза,че се лекува с чайчета? Може би и по света не знаят как да лекуват ,че загинаха 3 млн. човека. Може би Испания,Италия,Франция не знаят как да лекуват, Великобритания,САЩ?

304

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 328 Ами така може да кажа, челекарствата за високо кръвно вероятно са по-вредни от самата хипертония и трябва да се изчисли кой умира от хипертония и кой от странични реакции на лекарствата. Същото е. Хипотези,недоказани и неначуни предположения. Само че в науката се борави с факти и изследвания,а не с предположения.

303

Мечо Кух

преди 2 години

До анонимен 326Смъртността е функция на лечението.По-високата смъртност у нас е показател най-вече за неадекватно лечение

302

Анонимен

преди 2 години

Мечо Кух много точно се е кръстил.

301

Анонимен

преди 2 години

ВАКСИНАТА ЗА РАКА НА МАТ.ШИЙКА weroqtno e po-opasna, ot samiq rak.Zashtoto трябв да се изчисли колко деца, девойки и каква вероятност имат в бъдеще да се разболеят, и каква е вероятността ползите на ваксината да са > от риска от смърт и тежко увреждане на децата. Щом НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА все още, следва че РИСКА О Т ВАКСИНА ТА> ОТ РИСКА да се разболеят децата от рак на матк./шийката. МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ, ПРОСТО И ЛЕСНО Е НЕ СЛУШАЙТЕ ПЛАТЕНИТЕ *** И ЗОМБИВИЗОРА!!!

300

Анонимен

преди 2 години

До Да Ти за парите си по-загрижен отколкото за живота и здравето. Парите са функция на живота и здравето,а не обратното.

299

Да

преди 2 години

Грозно е,но истината боли!Прав е човека!В такава мъничка държава със 3 милиона болни пенсионери и 10 милиона *** той някой да ги напръска с воден пистолет ще умрат,камо ли от Ковид.Ами да,затворете държавата и всички бизнеси и така всички ще умрат и туй то.На ти тикви ,на ти мутри!край бяма!

298

Анонимен

преди 2 години

До Мечо Кух Толкоз в България умряха 18 000 човека и рекордна смъртност. В света над 3 млн. човека,а още е 1,5 г. от вируса. Смъртност между 0,3-3% е серизона смъртност от заразно заболяване. При Испанския грип жертвите са много заради военните условия,липсата на храна,витамини и болници.

297

Мечо Кух

преди 2 години

Не знам дали съм луд и кой как изчислява , обачето фактите са си факти.За идентичен период от време Испанския грип е отнесъл между 2 и 5 % от световното население, а починалите от короната са далеч и от половиния процент.Толкоз относно "страшния" вирус

296

Анонимен

преди 2 години

До До 319А не е ли редно да видиш това,че от рак на шийката на матката умират около 800 жени в България всяка година по думите на доц.Мангъров? Кое е по-опасно според теб?

295

До 319

преди 2 години

Такъв е изразът. Изгледай видеата с интервюта на жени, пострадали от ваксината, но все пак трябва да си жена, за да се замисляш в тази посока.От най-често срещаните смъртоносни видове рак - рак на стомаха и рак на белите дробове защита няма, така че когато кълнете ваксинираните, че щяли да заболеят от рак, не си мислете, че сте неуязвими.

294

До 314

преди 2 години

Не може да слушам брътвежите на педиатър, с препоръки към ваксини за възрастни, защото веднага става ясно, че Мангъров взема пари за ваксини против рак.

293

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 318доц.Мангъров изобщо не е прав,защото никъде в света няма задължу=ителна ваксинация притив Ковид 19. По-скоро говори дезинформация.

292

Анонимен

преди 2 години

До Нъц Това го пише в медицинските списания , не е до чуване. Всяка ваксина може да има страични реакции при определени хора. Това не е нещо ново или изключително.

291

Анонимен

преди 2 години

В случая, доцент Мангъров е напълно прав.

290

Нъц

преди 2 години

А да си чул за смъртните случаи от ваксината против рак на маточната шийка, която всъщност е срещу херпес вирус.

289

Анонимен

преди 2 години

До ПРАВ Е ЧОВЕКА От каквото и да умират хората е ужасно . И от глад, и от Ковид 19, и от инсулт и т.н. Но когато има средство за защита и е доброволно дебатът е излишен.