348

Анонимен

преди 2 години

Мангъров много обича някой да му обърне внимание,защо никой не му обърща внимание.Ако някой му даде внимани,ще започне да говори съвсем друго.

347

ДДД

преди 2 години

До до ДДДЕлементарен си братко. Твърде елементарен.

346

До 377

преди 2 години

Всяка прогноза или математически модел базирани на некоректни данни, по презумпция също са некоректни.А данните с които спекулират гореизброените математици и програмисти определено са такива, най-малкото защото са практически непроверими.

345

До 366

преди 2 години

СЗО са доказани лъжци.Същите като Банкянския са.Ама пък, явно има кой да им вярва

344

до ДДД

преди 2 години

приятелю, математиците не обсъждат, заболяването като симптоми, лечение и усложнения, фа обсъждат математически модели които описват вероятности за разпространения. Много си далече от тези неща приеми че има не дамо хляб и салам в живота

343

до sdfsd

преди 2 години

и кое пък е вярно, чете като дявола евангилието, няма по пет пъти да пиша едно и също като за първосигнални. Той може да казва нещо вярно но и пропуска много други верни неща които не да му угодни. А за мисирките, прочети Баце и ще разбереш защо ги нарече така и тогава помисли като ме квалифицираш така какво общо имам с журнналятта.

342

ДДД

преди 2 години

До ПрограмистИменно, именно г-н Програмист, наблюдаваме как математици и програмисти "Компетентно" обсъждат пандемии, епидемии и ред други "Емии", все неща в техните компетенции. Как драги ще ме накарат насила да се ваксинирам и ще ме накарат да подпиша информирано съгласие, що за идиотщина г-н "Отговорен" ? А ако стане нещо с мен или близките ми от набързо скалъпените ваксини, вие ли г-н Отговорен ще се грижите за децата ми или ще ме съживите, а ?

341

sdfsd

преди 2 години

До Анонимен 369По- скоро т иреагираш като мисирка. Кее не е вярно от думите му? Ситуацията в нас е повече от добра в момента. Среад страните в света с най-добри показатели. И как да оправдаем ваксинацията, като виждаме какво е всъщност влиянието й?

340

372

преди 2 години

радвам се че си схванал смисала и съм ти доставил удоволствие ;)

339

Анонимен

преди 2 години

Хареса ми този израз традиционални ваксини. По-сложно изписване на традиционни.

338

370

преди 2 години

нямам време, ще ми трябват години да видя всичките ти трудове, но принципния въпрос е правото на избор. Който иска да се ваксинира има бол ваксини - рнк, днк, и традиционални ваксини. Докторите не знаят какъв ще ефекта в дългосрочен план на РНК и ДНК ваксините, но предполагам че ти знаеш ;) Успех

337

366

преди 2 години

те СЗО са най-честните и казват само истината, кълна се

336

до 365

преди 2 години

не боледуват САМО неваксинирани, питаи здравния пакистански министър , не заблуйдавай с неверни твърдения

335

Анонимен

преди 2 години

Даже и като са прекарали инсулт междувременно, пак са починали от ковид, нали.

334

Анонимен

преди 2 години

Починалите от Ковид са тези които са се заразили от Ковид стигнали са до болница ,там е доказано че са болни от Ковид и след това са починали. Какво не Ви е ясно.Според лекарите са починали от Ковид ,а не според теб или мен.Не знам кой Ви изпил мозъка или просто го е немало

333

Анонимен

преди 2 години

Никой не Ви кара да се ваксинираните,а просто хората като Мангъров да спрат да подвеждат и да искривяват нещата.Аз се ваксинирах и съм спокоен за себе си. Мангъров пречи на хора които искат да се ваксинират,но все още не са сигурни.Как може да сравнява ваксинирани и преболедували и да прави изводи за ефективност на ваксината.До момента в държавите като Израел ваксиниран не е починал.Това защо не го каже,а неваксинирани все още умират там.Там ваксиниран също не достига до болница.

332

Анонимен

преди 2 години

Не казваш според кого починалите от ковид са 191,5 млн.Със същата степен на достоверност мога да ти изпляскам твърдението, че 200 млн са починалите от обикновен грип до момента.

331

Анонимен

преди 2 години

До Стресиран Спокойно,никой не те принуждава да се ваксинираш, нито би имал правото да го прави. И въпреки това не значи,че съм против ваксините. Напротив. Но доброволни,както са.

330

Анонимен

преди 2 години

До до 346 1,5 млн. бяха смъртните случаи след 1 година Ковид 19. Университет Джон Хопкинс, СЗО. Не знам кои очи са големи, но е хубаво да си отвориш очите. Вече починали от Ковид 19 4 млн. човека.

329

Стресиран

преди 2 години

До 352Само, че това още не е ясно. Ще стане ясно когато приключат масовите тестове с хора, които явно се случват в момента. В допълнение ние, неваксинираните, си отговаряме за себе си. Не е твой или на някой друг проваксър проблем дали аз ще се ваксинирам или не. Аз съм си преценил рисковете да не се ваксинирам. Ако трябва да се разпиша за отказ от лечение ще го направя, но нека ме оставят на мира!