57

Developer

преди 2 години

Кимеее, Кимеее ще ти бутнат столчето, Киме. Твоите ще ти го бутнат. Все по-трудно е да ги държиш слепи и глухи. Като рипнат, дорде не виснеш на въжето, заедно с цялата ти рода, няма да се спрат. Така обикновено приключват диктатурите. Хората не са роби, Киме.

56

бинджа

преди 2 години

До Анонимен 46 Ако пуснеш стадо маймуни да живеят сред хората, те ще си останат маймуни. Толкова за демокрацията. Не е за всеки ***.

55

Анонимен

преди 2 години

Това е цената на независимостта и сувернитета. И мн са си прави!

54

8

преди 2 години

По какво ние демократичните сме ги изпреварили ?По разруха и унищожаване на нацията ни!

53

Анонимен

преди 2 години

Там гладуват яко.Корени ровят за да се хранят.Който има ориз е богаташ!Така е в страни,където Русия казва какво да се случва-мизерия.Обаче където казват САЩ в Южна Корея е съвсем друго.Не случайно бягат от север на юг,а не обратно.

52

Анонимен

преди 2 години

Стигам до извода,че тия са на ниво 1965г.Скоро ще открият ''Битълс''.

51

до 51

преди 2 години

Да, да. В интернет всички са богати, високи, руси и синеоки. И родителите им не мизерстват. Да, бе да. Ти си програмист с 12 000 лева заплата и дращиш в анонимни коментарници. Аре да им направиш поне тоалетна на родителите си на село, че нужника е да време. След определени години се кляка трудно! Пффф!

50

Чакайте сега

преди 2 години

северна Корея има сухоземни граници с Китай и Русия. Как си я представяте да гладува?! Та Русия след санкциите преди 15 години от вносител в момента е световния хегемон на износител на жито. Пък северна Корея като планинска държава има с какво да плаща - редки метали, въглища и какво ли още не. К-поп културата я видяхме с нашата Крис-не-и-помня-името. Впрочем, продължителноста на живота в сев.Корея е около 9 години по висока от тази в България. Данни от СЗО.

49

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМонте родители вече не са сред живите за съжаление. Никога не са мизерствали, но болшинството от хората мизерстват след 45 години трудов стаж, което не е справедливо. Социалното, а очевадно и интелектуалното ми ниво е доста над твоето. Нищо лично. Направи си извода.

48

Анонимен

преди 2 години

До Една баба казала Значи ти ИЗОБЩО не трябва да пишеш .....

47

Една баба казала

преди 2 години

Авторката на статията нито е ходила в Северна Корея, нито говори и пише на корейски език. Познавам я. Молбата ми към нея е да не пише глупости след, като няма първични и директни източници на информация.

46

Анонимен

преди 2 години

До Корея не ме засяга Моите родители не мизерстват. Може би аз съм добър син, а от теб и чеееп за зелева каца не става и затова родителите ти са зле?

45

Корея не ме засяга

преди 2 години

Нека да видим себе си и да не се отнасяме в други светове. Как нашите родители с 45 години трудов стаж и с една пенсия могат да си купуват на ден не повече от една кутия цигари. Е не сме ли мизерна държава, а?

44

Спооен

преди 2 години

Никога не съм бил в северна Корея. В Сеул съм бил няколко пъти. Но мой близък е бил в северна Корея та ми е споделял. Имат си особености, но не е виждал нито един бездомник. Аз в Сеул съм виждал много. Просто са адски различни държави. Почти е нямало лични автомобили в Пхенян, но то не са им нужни. Градския е безплатен. Относно глада - ама северна Корея е в топ 10 на износители на плодове! Какъв ти глад?! Като природни руди отиват към Русия - имат всичко. И не им дреме за писанията.

43

Анонимен

преди 2 години

В Северна Корея здравеопазването е безплатно,както и дават безплатно жилище обзаведено на всяко младо семейство това са само две от многото привилегии за хората и това е въведено след Корейската война та до днес.Прогнилия капитализъм за който ревете никога няма да ви даде дори тези две неща а ние ги имахме благодарение на Великия Тодор Живков.

42

Асан

преди 2 години

И без туй дънки нема .. само в Корекома :)))

41

Анонимен

преди 2 години

Единствено в Северна Корея и Беларус все още са останали някакви човешки ценности каквито имахме ние при социализма.Нали искахте капитализъм и демокрация и виждате до къде ни доведе това-пълна анархия,ненормалщина и деградация и извратеност!

40

Хаха

преди 2 години

До Гошо...ТъпотоМи...кат "два дракона" на македонски..

39

Анонимен

преди 2 години

Само Грухчо и съпартийците от столицата са толкова сланинковци. Другите 30 милиона глад и панели

38

помнещ

преди 2 години

Аз да попитам само.Къде е Тръмп днес? -:) това ЖЕЛЕЗНО Корейче,което Не клекна на Тръмп ,както Михаил Горбачов клекна на Рейгън актьорчето.Това е тема,която децата днешни,ням как да помнят! -:)))