11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11===напомня ми на филма "дъстин сам в къщи"!

10

Анонимен

преди 2 години

ИТН - искат мажоритарен вот на думи. На дела точно обратното - вадят мухлясали НДСВ кадри за които никой не е гласувал. И все пак да не забравяме прословутите заменки, батко и братко, хидроинженерната кариера на доганя, все далавери от времето на полиглота с очилата.

9

Анонимен

преди 2 години

Тошко изглежда много добре на снимки

8

Анонимен

преди 2 години

Малкия мук какво направи когато беше във властта, просто питам от любопитство ? Затварям си очите за БТК, кажете другите му "постижения" :))

7

От гледна точка

преди 2 години

на гражданин и потърпевш от дейността на правителството съм на мнение, че налагащата се напоследък в политиката тенденция за управление с МАРИОНЕТНО ПРАВИТЕЛСТВО , където само можеш да гадаеш къде какво задкулисие се реализира ме плаши. Бойко поне беше ясен - той е и е ГЕРБ и си носят последствията. Докато това сега... Па и Боко реши, че и за него така е по-лесно и го устройва и си сложи сламен човек. Не отива на добре работата.

6

ПроСоТо

преди 2 години

Абе дрън дрън,това-онова.....А ситуацията около така наречената "политпартия ИТН" е ТОЧНО Хайтовото:..-"Една работа,като не ти е работа,недей я барем зафаща"....Кой ги ПОДКУСТРИ тия да са забръчкат в далаверите,поне на мен не ми е ясно..

5

Четеш ли внимателно?

преди 2 години

нДСв

4

Анонимен

преди 2 години

Едни и същи образи се въртят на въртележката. Ако не е тоя, ще е оня. Кой от кой по-неподходящи. А Борисов още се мисли за цар. Земи единия, удри по другия. Следващия кандидат, ще е я Борисов, я Герджиков, я Близнашки или който и да било омръзнал до втръсване, алчен пекинез.

3

Ама моля ви се

преди 2 години

Каква стара муцуна може да е Никито Василев - 8 год министър ?!

2

Анонимен

преди 2 години

Стари муцуни от партия, създадена в сараите, се появяват в нова партия, за която има съмнения, че е създадена в сараита, за да "изчегърта" друга сарайска партия. Цирк български.

1

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се се - в кабинета на ИТН имаше петима души министри или зам-министри от времето на НДСВ, но това е случайно....