58

Анонимен

преди 2 години

на този по очите му се разбира ,че не може да му вярва, дете на някоя не случайна мама разпределя ваксините, лобист

57

Аз

преди 2 години

A, така! "Дарение и препродажба", а не ваксиниране на куцо и сакато да оправдаем парите. Почваме да говорим с правилните термини.

56

Койчо

преди 2 години

Ами като в цял свят тази ваксина е отстраниха ние какво да е правим

55

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

ГЕРБ купиха ваксини, които никой не ще. Трябва да ги съдят за безстопанственост и разхищение на държавни средства в особено големи размери. И за корупция също, защото най-нежеланите ваксини ги продава майката на една депутатка от ГЕРБ. Именно тях изхвърлят в момента. Парите обаче са похарчени

54

Анонимен

преди 2 години

геП още Не са представили Сметката за ковид - колко Милиона за ваксини ? за маски и лекарства ? Колко Милиона отекоха комисионни ? Колко ,какво и на Каква Цена ? - Сметкатааааа Бе !

53

Анонимен

преди 2 години

А не , гербаджийката паунова -мейдел да Връща Милионите в хазната - Веднага ! Колко Милиони налапа тая ? - Време е за Съд ,Затвор и Конфискация !

52

Анонимен

преди 2 години

Огън да ги гори!

51

до усетете разликата

преди 2 години

Знаеш ли каква разликата между Индия и Англия??? Населението на Англия е около 56 милиона, а на Индия над Милиард!!!!! А, за санитарията в Индия да си чувал нещо???? А, за нивото на медицина при бедното население??? Почуствайте разликата, дет съ вика, нали???Плюс строгите ограничение за британски туристи в Европа, що ли?! Борката май е решил да я подкара по Шведския вариант, но ще видим докъде ще стигне!

50

Анонимен

преди 2 години

По света много хора чакат ред. Включително в държави от ЕС. Само в БГ министерството пречи на ваксинацията и изхвърля ваксини. Колко прогресивно.

49

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами ББ и "Омразният ГЕРБ" ги договориха, а сега здравното министерство на на фигуранта ще ги изхвърли на *** и нищо чудно България да отнесе и санкции за това ... Когато пенсионираш хора като проф.Кантарджиев и уволняваш ръководители на държавни болници като проф.Балтов, които изнесоха Ковит пандемията на плещите си, е така ... Сега мангъровците и кацаровците управляват здравната ситема с лъжите и конспирациите си, и господ да ни е помощ когато наесен се сбълскаме с новата пандемична криза..

48

Анонимен

преди 2 години

Да ги бракуват и Радев и Кацаров да ги платят.

47

Анонимен

преди 2 години

най-после една добра новина за ваксиноте

46

Усетете разликата

преди 2 години

В Англия сега има по 40000 положителни теста на ден при 65% ваксинирани основно с омразната Астра. В болница влизат по 2000 а умират едва по 50- 100. В Индия официално също има по толкоз заразени но умрелите са по 2000. Ваксинирани под 10%.Тъй че драги ми смехурковци всички ще се заразим но някой само със сополи а други ще пукнат. Сега избора е ваш. Не на всеки му е писано да живее.

45

АнонимеН

преди 2 години

ЮЖНА КОРЕЯ ОБЯВИ, ЧЕ Я ИСКА ПРОДАЙТЕ ИМ Я ИЛИ Я ЗАМЕНЕТЕ БАРТЕР! АКО Я ИЗХВЪРЛИТЕ ТОВА ЩЕ Е САМО ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА РАДЕВ!

44

Анонимен

преди 2 години

Заедно с ваксините да се изхвърлят и хората, които са ги поръчали. Ако изобщо са хора това... Човекът се води разумно същество, а тази поръчка е едно безумно прахосничество.

43

Анонимен

преди 2 години

Върнете ги на Борката Джонсън. Скоро ще му потрябват! От днес падат всички карантинни ограничения в Англия, а ръстаът и броят на заболяванията там стремително расте.... Явно икономиката на дребноБритания колапсира след Брекзита и Ковида!

42

Анонимен

преди 2 години

Всеки човек знае какво е най-добре за него. Не е нужно да му диктоват от някъде си. Ако някой преценява, че не иска ваксина-значи не иска. Точка.

41

Сестра

преди 2 години

Да дойде Боко да му сложа една от тия ваксини,да не ги изхвърля с желание ще му я сложа.а може да получа нещо от чекмеджето.

40

Анонимен

преди 2 години

Да ги стоварят в задния двор на Борисов, който се хвалеше, че ги е купил евтинджос!

39

Анонимен

преди 2 години

Да ги пратим в македония! И не Безплатно :)