25

Хелипоктерът

преди 2 години

е нов модел пилипикатер,с туниндовани честипляктори и чундурлейки,налагащиъпдейтване на тарторизиращия чукундулатор.Четете,скъпи съфорумци,в медиите ни всичко е обяснено.

24

Моля

преди 2 години

Какво наистина е хелипоктер и има ли редактор в кабинката, че вече четири часа никой не поправи заглавието?

23

асд

преди 2 години

150 лв социална пенсия! Какво е това бе?----и това ви е много .

22

До Клеко Алеко

преди 2 години

Клеко Алеко, пак се изказа неподготвен! Я кажи какви хеликоптери произвежда SAAB?Руснаците сигурно ще са щастливи да се бият с хелита на SAAB! Ей това злобата и тъппотата с незнанието са страшни дружки! Повод да плюнеш по Радев? Той е голям пилот и държавник! Личност! А JAS-39 Gripеn е несравнимо по-добър от F-16! И хората щяха да ни го доставят веднага заедно с големи офсети!

21

Анонимен

преди 2 години

Ама да бяхте купили и 300 линейки и хеликоптери вместо тъпите машини за гласуване за нечий капризи. Убийци! Заплатите на служебно правителство трябва са за сметка на всички избрани партии, а не от хазната. После за линейки нямало! Само са собственитв си интереси се мисли. 150 лв социална пенсия! Какво е това бе?

20

Георги

преди 2 години

До АнонименВярно е той , евала .

19

Питанка

преди 2 години

Линейката щяла да е офроуд ,О.К. де ама що не и амфибия другарчета та да може да се ползва и при наводнения като в Германия ????

18

Анонимен

преди 2 години

Е 30 хиляди лева дами и господа! До там ли опряхме? Да събираме за линейка? Депутатите да си намялят заплатите на 50 процента за един месец и ще имаме не една, а поне 15 линейки!

17

Анонимен

преди 2 години

Я, кеч легендата Мик Фоули в студиото на BG ONAIR.

16

Анонимен

преди 2 години

Просто кажете на хората, че никой няма да ги спасява ако сами не се пазят. Колкото и проходим джип да се купи, винаги ще се заврат на по-непроходимо място.

15

Котарак

преди 2 години

Що е то ХЕЛИПОКТЕР и за кво служи?

14

Калеко Алеко

преди 2 години

До Доктор Сър Пичук ... Там е работата че "високопроходимите джипове" закупени с европейски пари за нуждите на гранична полиция дори не отговарят на това предписание, Румбата им смени предназначението още в предишното си служебно правителство за да кешира някой лев, а сега част от тези пари ще се връщат от българският данъкоплатец ... !!!

13

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Един високопроходим джип като джипката на боце струва поне 300 хил. лв, а един хеликоптер поне 5 милиона лева... Тези 30 хил. лева няма да стигнат дори за половин перка? Когато мераклиите съберат останалото да се обадят пак!

12

ефектът на пеперуса

преди 2 години

Я паралелна вселена. Аз от дето идвам им викаме хвликоптери.

11

Анонимен

преди 2 години

Аман от дарителски кампании, хора това не е добро. Каква е тази държава, където една линейка не може да купи и в същото време излизат на яве какви ли не неща и милиони за глупости. Постоянно фондации, смс - и до кога ще върши работата на държавата. Ше си броим стотинките и ще дарява бабата левче за да се купи на дете лекарство.

10

Калеко Алеко

преди 2 години

Хеликоптерите май ще бъдат по линия на Грипените от SAAB, там където фигуранта вече има утъпкана пътека с договорени комисионни, що се отнася до ловешките електромобили те ще се произвеждат от фалирала немска фирма договорена без каквито и да обществени поръчки от едно служебно правителство без никави правомощия ... хунтата на фигуранта *** ли ***, после ще повърне и пак ще *** докато може ... !!!

9

Анонимен

преди 2 години

С хелипоктер Слави и макeтата ще ходят в космоса

8

зелен чорап

преди 2 години

Тия калинки на Радев и хеликоптери не могат да купят, ще купуват вместо това хелипоктери

7

Анонимен

преди 2 години

Като нямате ресурс за редактори, ползвайте автоматичния такъв. Какво по дяволите е хелиПОктер и защо е в заглавието?

6

cinik

преди 2 години

Крадът се милиарди, а децата събират капачки за инвалидни колички и кувьози.