17

Анонимен

преди 2 години

Нашето Сюлейман Паси ще иска ли санкции към Израел и САЩ?.........................Нашият отговор ще е пращане на още повече космонавти в Космоса.

16

Сплескан натовец

преди 2 години

Санкции ще има ли изгонени дипломати!

15

IT-спец

преди 2 години

ако си журналист на такова ниво просто си плати едни 50-100$ на някой IT спец да ти конфигурира устройството, нищо сложно няма, такъв софтуер се засича веднага от компетентни лица... и драмата свършва..

14

Анонимен

преди 2 години

"Тук в коментарите има дори такива дето са "възмутени". Не са разбрали, че щом компанията създател на софтуера "НСО груп" е позиционирана в изключителната държава, политкоректно е да се правим на ни чул - ни видял и имаме право само да плащаме, а когато статията касае прословутите руски хакери - да вием 110-децибелно и неудържимо, като седнали на тестисите си.

13

Светът е ко.чина

преди 2 години

Изтокът шпионира ... Западът шпионира ... Шефовете шпионират работниците си ... държавите шпионират народа си ... в семействата се шпионират един друг ... Всеки лъжже ... всеки мажже ... престъпниците шпионират по престъпен начин ... троловете шпионират другите които мислят различно ... "честните" хора шпионират "БЛАГОРОДНО" .... А тук в коментарите има дори такива дето са "възмутени" ... от какво ве ? Цената на шпионския софтуер ли не ви е по джоба ? Не бойте ся ... Скоро ще имат ПРИМОЦИЯ ...

12

аз

преди 2 години

Какви ще са мерките на ЕС срещу Израел? Питам си само информативно

11

Анонимен

преди 2 години

Компанията създател на софтуера "НСО груп" твърди, че програмата й служи само за сдобиване с информация за криминални и терористични групировки. За да повярваме на това твърдение за наивници, трябва да сме убедени, че криминалните и терористични групировки са предварително установени от съда и живеят и действат изолирано от честните хора.

10

Анонимен

преди 2 години

Нали така следиха разпространението на вируса след като обявиха кризата първо проследиха кой с кого,с кои говорил по телефона,че да ги поставят под карантина,после от многото звънене по време на карантина се объркаха и почнаха всички вкупом да ги ваксинират,като обвързани едни на други да си телефонират от което се увеличил оборота с разпространението на разговорите и вируса от използването на телефонната мрежа донесла им много девиденти от толкоз много частни изяви за обсъждане от проследяване.

9

Татул

преди 2 години

А бе верно ли,? Че журналистите повечето са пълни некадърници разбирам, ама чак престъпна групировка!

8

Доктор Хаус

преди 2 години

До: номер 7 Веселинчо, мойто момченце, нещо ти има на главата! *** на доктор да те прегледа! Сигурно е от жегите, пий повече вода и стой на сянка! Дано да не е нещо по-лошо...

7

защо

преди 2 години

Закъснявате dnes.bg. Новината е от вера, а още няма публикация, как диктатора Путин репресира свободния свят!?!

6

Анонимен

преди 2 години

Евреите не знам точно дали са богоизбран народ, но са най-добрите почти във всичко. The best! Американците използват услуги на израелски фирми когато проблемите опират до национална сигурност, шпионски софтуер разбиване на кодове и т.н. И не само това. Приложения като Скайп също могат да подслушват.

5

ПАЗЕТЕ СЕ

преди 2 години

при наложена проверка над Районно полицейско управление дежурния подивя че не може да ме увреди понеже не ми пресканирал личната карта с налична диверсионно терористична техника на въоръжение срещу Българския народ в МВР.АКо съм бил имал лична карта в джеба щял да ми свети маслото веднага..ядосва се негодника /облечен с мръсни цивилни дрехи..

4

Europa Warnings

преди 2 години

ДЕзинформация ..Всички телефони,смартфони ,таблети се следят автоматично.Ползват се като диверсионни терористични специални разузнаватели средства..престъпници ползват ID CARDS претъпкани с диверсионни оръжия вкл нано скенери,нано микрофони,антени и холограмни оръжия за мръсни експерименти вкл масови манипулации или рекламни убииства вкл с цел реклама на COVID..

3

Анонимен

преди 2 години

Да викат рачко с отвертката, да заличи следите ръгайки всеки хард безстрашно. Нали така заличаваше слухтененето на кривоглавия отличник на помощното училище във вършец.

2

Анонимен

преди 2 години

После защо всички мразели евреите? Те даже самите евреи се мразят помежду си.

1

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Всички...хубави неща по света са измислени от евреите и...българите,разбира се.