15

Анонимен

преди 2 години

Видимите резултати от дейността на шайката на Боко Тиквата!

14

Додо

преди 2 години

Нормален трафик за Курбан Байрям, турците от Европа се прибират за си заколят кочовете в петък, това е всичко. На който не му харесва е расист, а който се дразни, че цели ислямски ескадрили от по 4-5 коли, ванове и минибусове летят с 200 км/ч по Околовръстното и Тракия и не допускат гяуpскa кола между тях, е ислямофоб! Това, че ордите анадолци ще изтресат купища Ковид по време на спиранията си, никой не го интересува. Даже и Слави Трифонов!

13

БГ

преди 2 години

*** да чакат, аххахаха

12

Хаха

преди 2 години

А защо не минават през Видин, като магистралата в Сърбия е платена? Никой не иска да пътува през *** в Румъния и после в северозападна България. 😂

11

Жоро

преди 2 години

До българинВ Англия премахват мерките, защото над 50% от населението е със завършен ваксинационен цикъл, а 80% са получили поне една доза. У нас ваксинираните са малко над 10% и едва ли ще стигнат 15% до есента, защото нашего брата се страхува Бил Гейтс да не го чипира. Така че у нас мерките ще си останат заради собствената ни глупост.

10

Брио

преди 2 години

Бързата работа срам за майстора

9

българин

преди 2 години

До: номер 8 Не бе, България е хубава, а Англия е лоша. Само дето там премахват всички ограничителни мерки, докато тук още ни плашат с "Яко ще се мре!"

8

краката на лъжата

преди 2 години

До: номер 5 Ти спри да лъжеш!На ГКПП Хоргош на излизане от Сърбия към Унгария преброих четири коли, а на влизане от Унгария към Сърбия бяха седем. И се движеха бавно.На Калотина... не можах да ги преброя, сигурно са поне сто! Откъде знам? Елементарно, драги ми Уотсън! Гледам камерите на сръбското МВР!

7

преуспел мияч

преди 2 години

абе друго си е в Англия , а тук лоша, лоша , България .

6

Анонимен

преди 2 години

Шест часа чакане са си много добре. По миналата седмица чакането беше дванадесет (12) часа.

5

Ич ми не е жал

преди 2 години

Бабите ви все в Гърция са митлосвали. Седнете си на зад*ниците и няма да има опашки!

4

До Шилове

преди 2 години

Да спре да лъже Шилов - между Германия и Авастрия е ад, между Унгария и Сърбия вече е ад на 2-ра. Да види Шилов след две седмици като си затръгва какво го чака на обратно , без да са виновни българите.

3

Софиянец

преди 2 години

Идеално!!! Тамън да не влизат Ш турци от германия

2

Анонимен

преди 2 години

Не знам от жегите ли е, от друго ли е, но на кадъните много им се въртят очичките.

1

Анонимен

преди 2 години

Да отклоняват мустакатите германци. Не може заради тези катунджии да се блокира движението ни от и към Европа.