304

Анонимен

преди 2 години

И как ще я сбъднеш мечтана Република на Левски? Като присъединиш България към Турция, накъдето си тръгнал с чалгарите на Слави - ох кеф, ох кючек???

303

ББ

преди 2 години

До Бай Баяни"НИЩОПРАВЕЦ"...елементарен...говори няколко езика,въздушен АС спечелил уважението на американските пилоти,учил в САЩ/и лъжете хората че е на русия/единствен си позволил/като Левски/ да се опълчи срещу мафията,с съдилища,прокурори,медии,подслушвания,калинки и чужди служби насаждащи ни разделение...в защита на Народа ни....единствен изкачил Шипка многократно...докато вие молехте султано...позорно...подценявате Народа ни

302

ББ

преди 2 години

до сужбите,евтинити ***,е.ича.ите,...помагате ни...Левски е нашето Знаме,Заветите му са като...божии заповеди,налагате ни разделение...лъжи и манипулации...Президента ни единствен имаше доблестта да почете Левски...Знамето ни...ще ни има...и ще ви съдим строго...парите ви и фалшивите ви "ценности" нямат стоиност...объркали сте рейса

301

Как сте

преди 2 години

Чалгакьопеци начело с руското лайнер РАДЕВ

300

Анонимен

преди 2 години

500 г Османската империя запазва етническия състав на територията на Балканите. След Освобождението Великите сили, включително князът и царят произтекли от тези Велики сили, разпарчетосват България.

299

Анонимен

преди 2 години

1828-29г е въпросната РТ война. Ако тогава Русия и Великите сили бяха признали България, Левски щеше да се роди в свободна страна.

298

Анонимен

преди 2 години

Нещо повече, Екатерина Велика през 18 век е имала план да възстанови Византия на нашите земи, Византия, каквато не е съществувала и е плод на исторически писания, съществувала е Ромелия и то НЕ НА НАШИТЕ ЗЕМИ. Простичкият извод е ПОЗНАЙТЕ ИСТОРИЯТА СИ, АКО ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ БЪДЕЩЕ.

297

Анонимен

преди 2 години

Левски е роден 1837г. През 1838-9г се случва освободителната Руско-турска война за сърби и гърци. Руската армия ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, стига Истамбул, но не желае свобода за БГ етнос. Нещо повече, сключен е договор, според който български преселници респективно османски поданици могат да разпродадат имуществото си и до 1835г да се заселват в руски територии предимно в Бесарабия-стотици хиляди българи са преселени за да има буфер от православни християни Русия.

296

Анонимен

преди 2 години

Всяка африканска държава, в която съотношението тийнейджъри към зрели хора е СТОКРАТНО по-високо от това на коренното европейското население е наследник на света. Американците убиха Европа за да я направят поредната своя колония и да я заселят с диваци, но какви ще са САЩ след белите американци, какви ще са САЩ след изчезване на наследниците на европейските емигранти?

295

Анонимен

преди 2 години

Политика, история, държавност-всичко е производно на икономиката на една държава, а гръбнакът на икономиката е населението в трудова възраст. СИВ се провали заради дисбаланс на работната ръка Същото се случва с ЕС. САЩ от столетия си "купуват" по всякакъв начин работна ръка от цял свят. ЕС "дръпнаха" с висшистите от соцлагера, но качеството след въпросните рязко падна внасяйки афганистанци и африканци.

294

Анонимен

преди 2 години

Престани да политизирал историята, ***!

293

Анонимен

преди 2 години

Комунистите са спецове, в присвояване и овладяване на цялата държава. Искат винаги цялата власт, за да наложат комунистическа диктатура, независимо, какво казват в Брюксел.

292

Анонимен

преди 2 години

И този път не пропусна, да употреби национален празник за предизборната си кампания, руският човек Радев. В плюенето срещу ГЕРБ, може да се спори, кой най-много лъже, Радев, Рашков, или Кацаров.

291

обзалагам се

преди 2 години

че ако Левски имаше синове, след 9ти щяха да споделят съдбата на синовете на Райна Княгиня, баба Тонка на потомците на Волов, Ботев и хиляди други. А потомците на ония сега се кичат с портретите им , жалка ирония

290

Анонимен

преди 2 години

Чалга и зрелища в тая *** наречена Бългапия държава да я наричаме е обидно според мен ни политици ни честни хора кенефландия е по добре

289

Анонимен

преди 2 години

Как говори все едно не е част от управлението, хайде давай ти можеш, подай сигнали, а за себе си осигури прозрачност. Обаче момента го изтърва след като когато стана ясно каква бърлога на шпиони е президенството виновен стана Гешев. Ако си чист, докажи го ако можеш.

288

Dinosaurus

преди 2 години

Не знаем Левски да е мечтаел за президентска република, начело с нагъл "генерал" и побъркан чалгар, задкулисно командвани от наши сараи и друга чужда държава, макар и славянска. От Турска към Руска империя, ура, другари и wellcome мутрари

287

бабати

преди 2 години

До До 259 Стига сте се опитвали приятелчетата на тиквата (Черепа, Маджо, Арабаджиеви, Баневи и извънземните взети заедно) да ги пришивате на президента. Плоски сте

286

Анонимен

преди 2 години

Гербестите са се хванали като удовник за сламка за правителството на Славуц да ОТЪРВАТ ЗАТВОРА. Подкрепи ли ГЕРБ С ДПС това правителство, народа излиза на протести.

285

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО ДА НЕ ХВАЛИ лЕВСКИ, ТЕ ОТ герб и от дпс ГО ОПЛЮВАТ... В АНКАРА ХОДЯТ, ЗАТОВА ЛИ ЛЕВСКИ ТИ ПРЕЧИ ГЕРБАВ? ТОЙ И ТОГАВА Е ПРЕЧИЛ НА ТУРКОФИЛИТЕ.