46

ББ

преди 2 години

призовавам политическата да седнат човешки...да дадат шанс на децата ни,раждате чудовище...децата ви не са ви заложници...дайте им шанс да живеят Свободни в мирен и проспериращ Свят!останалото е лудост и его!!!

45

ББ

преди 2 години

До Анонименне съм Анонимен...заради цензурата наложена от служби и преяждащи,налагащини неспрведливости и...ме обявяват за ...анонимен...всичко се знае за всеки...и не се страхувам......Бог ми дал живота като Свободно Човешко...!!!...идваме за вас!!!

44

Анонимен

преди 2 години

До дедо шамандрбен детайл...милиони гласуваха за нея...путин си ги взе насилствено властта...проблема е в ценностите...в родината ми България за 30 г....за да пестят пари които да крадат са закрити над 1500 училаща...невежият се води и купува лесно...но и лесно би убил... децата ви,поехте риска да убият децата ви...само да имате власт,г-н Путин ,къде са децата на Сталин?защо мислите че вашите ще имат различна съдба...г-н Си???за бога...събудете се моля!

43

Архитекта

преди 2 години

Природата почна леко да им напомня кой е шефа, *** не вдяват. Запада се отича в канала, но не се усещат.

42

Мара

преди 2 години

Дъртата ле.ба наводни управлението в Германия с младите си близачки, а Европа - с мазни стрейнджъри, да я съсипят. Както Германия я съсипваше колко пъти. Сега що имало потоп в страната. Не беше ли чувала извратенячката, че ответът за богохулство рядко закъснява?

41

към Дааа

преди 2 години

Така наречените климатичните промени са още един повод рептилите да издоят и пострижат стадото.

40

Дааа

преди 2 години

В библията пише за всемирния потоп. Вероятно от тогава започват климатични промени. Ако динозаврите можеха да пишат, сигурно щяха да обяснят своето изчезване с .....климатичните промени.

39

Анонимен

преди 2 години

Тиа калните коли ше ги поокъпят с маркуча и айде втора употреба у бугарско... кат нов внос! А тая мода с електрокарните автомобили ще им излезе през носа, щот баКтериите в природата не ядат литий и отровен пласмаж...

38

дедо шаман

преди 2 години

Мдаа...иде потоп! Ще се появят голеееми стегоцефалос - птеродактиликус....които ше ръбат човеците кат курабии! Мрънкел да му мисли...тя уж нали е бабетка - специалистка по глобалните проблеми!

37

Санди

преди 2 години

Господ само забавя. Опустошихте Европа през войните. През 21век окрадохте каквото можахте от бившите соц.страни. Получете си го, фрицове!

36

Анонимен

преди 2 години

Ний сме цивилизовани - *** гори и леем асфалт. И насърчаваме раждаемостта в африка!

35

Мич

преди 2 години

Има повратни точки които като бъдат прескочени изменението няма да бъде обратимо, нито да се отрече. Но няма да сме живи и ще бъде новото нормално. Отричайте до последно като искате.

34

ББ

преди 2 години

климатичните са безспорни...мафиоти които финансира ЕС си загробват отрови в земята...плащат си,тровят водата ни...плащат си,тровят въздуха ни през автомобилните си компании,през въгледобива,през нефтената...обаче вижте как ни манипулират...животните били виновни...то повечето са в зоопарковете...и ние плащаме с животите си тези глупости...мафията задръстила реката с отпадъци...климатичните и кравите били...ама вие финансирате с наши пари мафията!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Ехееее ще има скоро и много нови втора употреба коли за България! Малко наводнени ама ще е гот

32

Хм!

преди 2 години

Абе Гренландия на датски значи "зелена земя". Сигурно датчаните са я нарекли така по време на предишното глобално затопляне, далеч преди индустриалната революция. Кого ли обвиняват паевдоучените климатолози за него?

31

Ха-ха!

преди 2 години

Брей! Преди климатичните промени как ли се случваха наводненията?

30

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който се е разхождал край немските реки е виждал какви са били нивата през годините на наводнения. Хората ги отбелязват по сградите от 300 години насам. Нищо сензационно няма. Това е цикъл, който се повтаря. Кирпича не държи на вода.

29

Германец

преди 2 години

Жизас ни наказва заради ЛГБТ, ваксините и бежанците. Нали така, Ганюфси :) Всеки път като си помисля, че няма накъде да изпрoстеете повече, вземете, че ме оборите.

28

p

преди 2 години

После гласувайте пак за Тиквата...

27

Анонимен

преди 2 години

Къщите в Германия не са дървении и са строят се и са строени много здраво. Коритата ба реките са чисти винаги. При 300/350 литра на кв. м. няма как тея реки да нв прелеят. Бях в този район последните 5 дена. Над 30 часа валя бяз да спира страшно силен дъжд,