114

Анонимен

преди 2 години

Портиер или пазач. Не виждам какво друго може да прави като пенционер.

113

Не покана а призовка

преди 2 години

Покана можеш и да получиш от Зеления чорап, но със сигурност ще получиш призовка от Военния трибунал, нека само започне космическата война, когато метежниците на Чорапа ще се скриете в миши дупки...

112

Анонимен

преди 2 години

Що ми се струва, че Янев хич не му се занимава повече?

111

Таня

преди 2 години

Абе вие да не би да сте управлявали ,че имате самочувствието някой да ви кани?Единственото което правите е чистка,чегърта не на ГЕРП.Управлявали те мошеници предизборен щаб на един дето обърна държавата надолу с главата ,озлобен и раздели народа

110

шимпанзе с фуражка

преди 2 години

Стефан Янев: Не съм получавал покана да оглавя редовен кабинет-- ---------------------- на пенсиониран шапкap и охрана на паркинг му е много :)

109

Анонимен

преди 2 години

До Асан... За съжаление те пак са тук особено едната по наглата.

108

Асан

преди 2 години

Сестра Галева даже нема партия присламчила са към дъртата мома Дончева и дебеланата Мара Капон :)))

107

Асан

преди 2 години

Разпускай сестра Галева е Гнома служебен кабинет :)))

106

Оффф

преди 2 години

Ама те не го пускат в селото, щото е ултра_, той търси попа да хване, министър-председател да ми става, хахахахахаха. Е няма такива ***, няма такива фантазии. Откакто няма нормално функциониращи военни поделения и казарма, подобни нищоправещи екземпляри, спечелили по случайност 5 минути слава, съвсем се самозабравиха. Ти, мили ми Стефчо, даже и за плашило на царевицата на село не ставаш, къде си тръгнал през лука на слука?

105

Разяснения

преди 2 години

Ако си извадите дамаджаните от устата, ще разберете. Вие, протестърите, твърдите, че ГЕРБ бил крал 10 милиарда всяка година и като дойдете вие на власт, тези пари ще се употребят за благото на народа. Сега народът тръпне и чака въпросните пари да се появят и да оправят държавата. ЧАКАМЕ.

104

Анонимен

преди 2 години

БОЙКОВЧЕТА ИЗВАДЕТЕ СИ РУБЛИТЕ ОТ УСТАТА НИЩО НЕ ВИ СЕ РАЗБИРА

103

До 123

преди 2 години

Чакаме допълнителните 10 милиарда "неоткраднати" от новата власт. Тя вече ни дължи 1.6 от тях за последните два месеца. Освен ако Рашков, Янев и Радев не са ги откравнали.

102

Радев жалък...

преди 2 години

Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.

101

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАУУ ТАКА ЛИ БЕ? ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С УПРАВЛЕНИЕТО И БЕЗ НЕГО СПОКО. ПУСТИЯ МУ ГЕНИЙ БОРИСОВ КАК ЩЕЛИ ДА СЕ СПРАВЯТ БЕЗ НЕГО ХАХА

100

Анонимен

преди 2 години

ББ ви го каза днес съвсем ясно: За нас е ОК да сме в опозиция. Вие му мислете как ще се справите с управлението, защото да управляваш не е като да критикуваш. Внушихте на хората, че като дойдете на власт, допълнителни 10 милиарда годишно свежи пари ще се появят като мана небесна и ще има за всичко и за всички. ОК давайте ги тези пари и държавата да цъфти. Чакаме да се случи, ако сте излъгали, ще си платите.

99

Анонимен

преди 2 години

До ЧебурашкаРазбира се, има и един важен въпрос. Може ли да се сърдим на Бойко Борисов, можем. Но можеше ли той да успее? Можеше ли да направи България свободна, демократична, просперираща страна? С това възпитание и нагласа едва ли. Той направи това което можа, вярваше и вярва че е било добро. Около него събра достатъчно подмазвачи да му го повтарят.

98

Анонимен

преди 2 години

Борисов предаде своите най-верни хора, самозабрави се и бе свален от враговете си, защото се подлъга да ги слуша.

97

Анонимен

преди 2 години

Имахте едни "честни избори", на които отрязахте над 10% от българските граждани, които не гласуваха заради машините. Познавам такива хора. Те се чувстват неудобно, че технологията им е непозната, още повече, че няма паравани и всички ще ги гледат, как имат затруднения. Не всички са пердета като Радев и не им пука, че не могат да се справят. Това беше голямо унижение за тия хора, за да спестиш 2% невалидни бюлетини предизвикваш 10% по-ниска избирателна активност и най-вече - унижаваш хората.

96

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо Бойко да реставрира комунизма и народа го свали. До есента мафията от милиционери биячи ще бъде разформирована и наказана.

95

Анонимен

преди 2 години

СЕКТАНТИ НА БОКО, НАСЕРЕТЕ СЕ ОТ ЯД. ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ. ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИМА БЕЗ НЕГО.