48

Анонимен

преди 2 години

САМО ПИТАМ:КЪДЕ ГИ ВРЪЩАТ.........? На улицата ги пускат. Да грабят и изнасилват.

47

Анонимен

преди 2 години

Заедно с Ковида, настъпват и нови пълчища мигранти. Те ще си плащат ли ваксините?

46

ВЪПРОС ?

преди 2 години

САМО ПИТАМ:КЪДЕ ГИ ВРЪЩАТ.........?

45

Някой

преди 2 години

Закуска - Принцеси със свинска кайма, обяд - свинско с кисело зеле, вечеря - свински кюфтета и те сами ще си отидат. Аман от пискюли вече. В заглавието са бежанци, в статията - мигранти. Търтеи, които търсят на баницата мекото. Каква война има с Пакистан например????

44

Анонимен

преди 2 години

Помагат да се изпълнят плановете на светлите умове на ес за внос на 100 000 000 имигранта до 2050г. Да не забравяме, че и България е част от този ес, така че милион - два са според плановете.Факт.

43

Анонимен

преди 2 години

Почнаха да ги връщат, явно Баба Меркел се сети ква беля направи!

42

Асан

преди 2 години

Екарисажа на Кремиковци работи ли :)))

41

Анонимен

преди 2 години

Откъде си? - Пакистан - Честито, утре се прибираш в Пакистан.

40

Анонимен

преди 2 години

прохождаш хиляда км, за да стигнеш бусманци... Звучи като световно по дебилизъм. Най-смислено би било да ги пратят обратно, втори път няма да пробват

39

Анонимен

преди 2 години

До Ashraf HakimiЕй чарщаф ,вземай си корана ,и се омитай от страната ми.

38

Патриот

преди 2 години

Защо не влизат в Израел-щото ще им светят маслото, а тук може....

37

Патриот

преди 2 години

Тия ги отстрелваха на границата ,ако пък не ,ги спукваха от бой. Сега е жалко подобие на държава.

36

муспи

преди 2 години

Планът на евреите за заливането на бялата раса с диваци е в ход. Океан латинос нахлумв, и колкото повече се вдига врява за ограничения, толкова повече пристигат. Целта е да рухне тази огромна задокеанска база, чрез която владеят света. Европа също им пречи, Русия съвсем, и затова въртят флирт с Китай. Пробутват им че те са Загубеното коляно, че Йехова им е общ дявол.

35

До 38

преди 2 години

Що само млади жени? Ами ако са на средна възраст?

34

Анонимен

преди 2 години

България да въведе филтър и да приема:1. Само млади жени и девойки;2. Мъже - само ако са християни;3. Образователен ценз - само такива, които могат да бъдат полезни за икономиката4. Да не са участвали на страната на терористични организации........................ и т.н.

33

Анонимен

преди 2 години

Къде ги връща? По родните им места ли?

32

Митко

преди 2 години

Упадъкът на ЕС с професор Иво Христовwatch?v=8lE8xsY2IYw Другата Европа с професор Иво Христовwatch?v=Lf4asamG1tk Интервю с професор Иво Христов интеграция, цивилизация, ислямwatch?v=WO8VVhOsVAo Потърсете в тубата тези клипове - който гледал, гледал.

31

Ива

преди 2 години

няма да има спирка докато не се вкара контрол на границата като при Бай Тошо... Тези в Афганистан, Пакистан, Иран, Сирия - те имат повече деца отколко могат да изхранват... ресурсите на държавите им не могат да ги изхранват...Те са търсещи глупави народи и нации които да ги хранят цял живот и децата им..Демографската експлозия ще наводни Балканите ако не се стегнат границите и законите.

30

маус

преди 2 години

До SSТе и по богатите държави от нашата не са длъжни да ни хранят нас но го правят а че и парите на техните дънакоплатци се открадват у нас от шепа хора.Ако питаш западноевропееца дали трябва да ни дава пари той със сигурност би имал твоето негативно отношение към нас каквото е твоето към страдащи бежанци

29

бай ганю

преди 2 години

Колко подобни има у нас? Някой знае ли?