25

Анонимен

преди 2 години

А машините са извозване с таксита насам- натам в изборния ден?Хич няма как да се манипулира вота, ама хич.Това никой не го вярва.Да се преброят гласовете отново е правилно.

24

Анонимен

преди 2 години

А машините са извозване с таксита насам- натам в изборния ден?Хич няма как да се манипулира вота, ама хич.Това никой не го вярва.Да се преброят гласовете отново е правилно.

23

Анонимен

преди 2 години

С кебабчета и кюфтета е по интересно:))))))))))))))))))))))))) ..Его на, липсата на мезе прогонва избирателите!...Ние не сме държава а ориенталски синдромат!:)))))))..На следващите избори наред с машината за гласуване турете и машина за кюфтета, биричка и хлебче:)))))

22

До 10

преди 2 години

И кой ще защити хората когато недобросъвестни работодатели кажат гласувайте пред очите ми? И кой ще защити бабите и дядовците от внуците им? А онези от заложните къщи директно ще опрашват дългове при гласуване по контрол.Няма как да се позволи от телефона да се гласува. Така ще се проведат масово гласове и от тел.ще се гарантира, че са гласували за продадения вот.

21

Тулупебабоне

преди 2 години

*** честни са машините,нали некой ги е пипал.

20

избирател

преди 2 години

Щяха да са честни и прозрачни ако се брояха хартиените отрязъци и приемане на резултата от преброените отрязъци за единствено валиден! Има обосновано съмнение за софтуера защото упорита не се обявява контролното им преброяване в определени СИК!

19

Анонимен

преди 2 години

Ако наистина са честни, то това значи че народа е много пр*ст чалгар, без никакво понятие от реалността. Значи също така, че ББ е харесван, защото след тоя черен пр той диша във врата на чалгаря. Означава също, че БСП ако не е Рашков отиват след ДБ. Единствено ДПС са бетон, но за това нямаме нужда от машини за да го осъзнаем.

18

Анонимен

преди 2 години

Това са първите и единствени досега честни избори за 32 години преход към капитализъм.

17

Анонимен

преди 2 години

Заради вашите машини ГЕРБ загуби изборите. Не успяха да унищожат 400 хиляди бюлетини на другите партии, не успяха свободно да купят свободния ромски славейски глас.

16

Колко са заблудени

преди 2 години

германците,нидерландците и другите европейци,отричащи машинното гласуване! Нужно е,в знак на добронамереност,приятелство и взаимопомощ да помогнем на тези хорица да прозрят истината,като им изпратим специалисти да ги обучават в тънкостите на машинното гласуване.Е,ако техните специалисти са неподготвени и трудно асимилиращи,нашите може да постоят година-две.Важно е всеки немец или нидерландец да може спокойно да упражнява правото си на глас без да се страхува от тамошен бойкорашковизъм.

15

Пздрав от Маддурро

преди 2 години

Красимир Симонски: Машините гарантират честен вот на избирателите ...... Спонтанен и гръмогласен СМЯХ се чу от Венецуела ..... А от много Европейски страни които категорично отхвърлиха машинното гласуване като манипулируемо и лесно за фалшифициране ... се дочу недоволно мърморене . Ама ко пък толкУз . Ние си имаме "специалисти" кито не се срамуват да излязат в ефир и да кажат..... там каквото са ги накарали да кажат . п.с. Жалко само за ромите . Кибапчетата и ония 50лв на ръка .... свършиха.

14

Кой казва,че нивото

преди 2 години

на работната сила у нас е ниско?Дълбока заблуда и клевета.Нашите специалисти са много повече специалисти от германците,нидерландците и другите такива от Европа.Германците и нидерландците отричат машинното гласуване,бракуват машините си,конституционният съд на Германия забрани машинното гласуване с тезата,че то не позволява скритост на вота,но позволява манипулиране.Така само демонстрира невежеството си.А нашите крупни специалисти отричат немските изводи.На кого ли да вярвам?Познайте!

13

Анонимен

преди 2 години

Нито е честен, нито е масов. С такива нива на доверие, стабилно управление е невъзможно.

12

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости, видяхме колко честен вот гарантират!

11

Много ясно

преди 2 години

Че програмистчетата се кефят на машините сега партиите вместо да плащат в маалата директно ще им плащат на тях да им връткат машинките. Разлика от 0,5 процента, кой ще ти я хване. А ето че от нея зависи първи ли си или втори.

10

Те трийсе

преди 2 години

Години не се научИха да броят бюлетини, сега им туриха и машини на ония от СИК. Айде кажи защо тогава лапетата първо се учат да броят на пръсти, после на ябълки и круши, после до 10-до 100 и т.н. Защото всеки който ползва компютър или дори калкулатор знае, че ако не знаеш какво правиш - винаги става нешо друго. Хеш не хеш който е програмирал само той знае какво ще изкочи от машината накрая. Играещите на ротативки ще ви кажат от опит.

9

Ебассси

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНОТО ЧЕСТНО ГЛАСУВАНЕ Е ЯВНОТО ГЛАСУВАНЕ ..... Където всеки по всяко време може да провери за кого е отишъл гласът му. А тези които не искат да гласуват да се уверят че името им не присъства "случаЕно" в списъка на някоя партия. Тайното гласуване единствено е предпоставка за далавери и манипулации. Гласуват "мъртви души"... гласуват "негласували" ... гласуват за една партия,пък той гласа "преброен" за друга....... ВСЕКИ публично обявява предпочитанията си... пък гласува "тайно", ебаааси

8

Друг

преди 2 години

Машината ви издава бележка с баркод, която пускате като бюлетина. Реално е печатна машина нищо друго. Всичко това може да се направи като гласуване по смартфона където да се изобразят същите екрани. и да струва нищожна част от сегашното разхищение.

7

Спеца на Кумпутура

преди 2 години

Хаш кода ЕДИНСТВЕНО гарантира че софтуера на машината е непроменен.... НО ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ГЛАСУВАНЕТО.И който има паролата осигуряваща администраторски достъп до машината може съвсем бързо и лесно да инсталира малък пач който да манипулира обработването на информацията от гласуванията НО НЕ И ХАШ КОДА НА ОСНОВНИЯ софтуер.И така един глас за определена партия може да бъде отчитан като 1.5 , а на друга партия - като 0.5... После админа "проверява" машината, трие кода и готоово.

6

Сат Н

преди 2 години

Следващите избори ще струват 1/4 от предишните. Така че банкянския тьпи гьоз няма да може да лала, че се харчат пари за избори. Ако трябва, ще се избираме докато му порасне брада до петите.