99

До "Гневен"

преди 2 години

Браво, много точно и вярно. Бъди здрав.

98

Ууууу

преди 2 години

Ааааа, що бе, Хитлер не само имаше такива думи ами и го правеше, 30мил народ изтрепа, а вие му ръкопляскахте.

97

Санди

преди 2 години

Грам жал няма към нация с ДНК на убийци. Какво стана с Евгениката? Нали бяхте по- и най-велики? Почти Господчета с погнуса към всички други. С радост ги съсипвахте. А сега си сърбайте, извратеняци.И не са климатични промени, а Господня справедливост.

96

Анонимен

преди 2 години

Както е казано преди 90 години - да пита конете си за богатството на дивашкия им език.

95

Анонимен

преди 2 години

Много ви е беден немския език! Само ,че има виновни и дъртата Меркел ги крие. Масово са строени къщи в леглата на реките. Това ,че не е имало толкова силни дъбдове последните години ,незначи ,че това не се случвало и преди. От сателит се вижда отлично къде е коритото на една река и как е било застроено

94

ББ

преди 2 години

Подкрепа от България г-жо Меркел!с Вас сме!!!

93

ББ

преди 2 години

бре...не...става въпрос за бедствие отнело животи...моля ви престанете да се държите като ск.то.е,меркел е може би най - неразбраният и слаб политик...така мисля...но това няма връзка...кой е защитеният от бедствия,за солидарност и съпричастност...за човещина бре...след два часа и вашият дом...не дай боже...и как можем да върнем баланса...да оставим на децата си един безопасен Свят!

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен На кого заповядвате да не пишем?! Всеки има право да изрази собственото си мнение по случващото се в Германия! Няма как да проявим съчувствие след ада,който настъпи в РОДИНАТА ни,под "мъдрото" ръководство и диктат,идващ от Меркел и сие! Оглозгаха ДЪРЖАВАТА ни до шушка и ни обрекоха на глад,мизерия и изчезване! Не само,че не им пука,ами самодоволно потриват ръце на собствената си"изобретателност" при унищожаването на НАРОДА ни,просъществувал цели 14 века!Германия е Содом и Гомора!

91

Киро Хикса

преди 2 години

До Додо Понякога си мисля, че Меркел е инкарнация на Сатаната. Съвсем сериозно!

90

Додо

преди 2 години

Потопът и стихията идват и си отиват. Имиграцията от Третия свят, която тази жалка слуга на Кабала от кланящи се на слънцето масони-илюминати причини, доуби Германия. Меркел има кръв по ръцете си - кръвта на хилядите почернени семейства на заклани, изнасилени и зверски пребивани и убивани етнически германски момичета, момчета и старци, които биват подлагани на етнотероризъм и геноцид в собствените си земи и собствената си държава.

89

Гневен

преди 2 години

Меркел да не се чуди на случващото се в Германия и други държави от западна Европа! Това е предупреждението на БОГ за погазването на християнските ценности и замяната им със сатанински! Начело с Меркел и неолибералния "елит" Европа потъна в поквара,духовна нищета,сексуален разврат, издигане на пиедестал на извратеняци и психари,алчност,грабежи,войни избиване на невинни хора,нарочно създавани вируси убийци,задължителни ваксини,терор! Превърнаха Европа в Содом и Гомора! Бог да пази БЪЛГАРИЯ!!!

88

Анонимен

преди 2 години

За Борисов ние българите сме виновни, не Меркел.

87

Щирлиц

преди 2 години

За ужасите,които сътворихте в Сирия и Донбас явно има специална дума в немския език?

86

Анонимен

преди 2 години

И след потопа пак ще си възстановят всичко и пак къщите ще им са като от картичка, и пак ще имат най-добрите магистрали в света. Немец е това! Молете се тук нищо да не се случи, щото спукана ни е работата!

85

Немското ГЕРБ Меркел

преди 2 години

В немския език няма дума, която да опише опустошението от накадърната политика на Меркел последните ДЕСЕТИЛЕТИЯ. Вместо да използват предимството след обединението и да станат суперсила, Германия пое пътя на НЕОЛИБЕРАЛИЗМА и е в колапс. Германците се научиха на ХАЙЛАЗЛЪК, изгубиха трудовите си навици. НЯМА инженери, лекари; ако искате сериозен ремонт на жилището си с МАЙСТОР трябва ДА ЧАКАТЕ ПОНЕ 6 МЕСЕЦА НА ЗАПИСВАНЕ. За да прикрият собствената си некадърност, Меркел и сие обвиняват климата.

84

noFreeman

преди 2 години

беден варварски език

83

тъй де

преди 2 години

Щом няма такива думи, да пробва на арабски!

82

Ха!!!!!

преди 2 години

Няма думи и за описване на опустешението на Германия от Меркел. Да отива в Газпром и да не се връща

81

Анонимен

преди 2 години

Ами минете на английски

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80Когато сме в "Ада" , не ни пука за останалите, какво по лошо може да стане с нас .... хахахаха :)) Покани африканци, арабели, всекакви етноси в Германия Меркел, после се чуди....:))) Немците са си про сти по начало, гогоря за манталитет, нема какво да се учудвате :) Чичко Хитлер направи така, че да кажеш хайл Хитлер в Германия е все едно да гледат като изкопаемо (официално) :))) Ние немаме такива задръжки, не сме били виновни за нищо, освен че сме искали да си върнем териториите:)