22

Редовно пътуващ

преди 2 години

Това със закъсненията не е от година,две....Винаги са закъснявали влаковете,информация много рядко дават,а причините са обичайните:няма машинист,няма машина и т.н.

21

Видими

преди 2 години

Резултати от Радевото управление, а не ми се мисли за резултата от уволненията в болниците и наближаващата зима и ковид вълна.

20

БДЖ

преди 2 години

Ще сменят ли сега шефа на БДЖ както го направиха преди около месец? Отговорът е НЕ! защото този е от "нашите".

19

Анонимен

преди 2 години

Сикаджийския неук кофпомпаджия има калинки навсякъде, които правят саботажи, а форумните корумпета, от одаи, катакомби и пърдулки, дращят макарите, пишат небивалици и вменяват вина, като посочват причина липсата на правителство и в частност отсъствието на разтривалият тодоровите ушаци сикаджия. Само чегъртане за вас и дишане във врата.

18

Смех

преди 2 години

Мухахахаха

17

Анонимен

преди 2 години

Масовите уволнения в БДЖ извършени от служебното правителство си казват думата,

16

Радевландия

преди 2 години

В държавата на Радев всичко е наопаки.

15

Шерлок Холмс

преди 2 години

В разгара на сезона в района на гарата се извършват ремонтни дейности, АПИ Бургас са решили, че това е най-подходящото време за изграждане на мостово съоръжение на входа на Бургас, срокът за ремонта на участъка Чирпан-Стара Загора от Тракия тихомълком е удължен, преди седмица на същата магистрала едни хора бяха издълбали 10 метра в едното платно в посока Бургас, естествено не работеха, а седяха под бял чадър и се радваха на задръстването. За мен това е чиста проба саботаж на туризма в България.

14

DAWEDA

преди 2 години

Добре де.. защо се получават тези закъснения? Някакъв трафик ли има по релсите та не може да тръгне или да пътува влак? Машинистите ли се успиват?

13

опетков

преди 2 години

До До Поздравявам N:1 Да, в много други държави пътуването е луксозно по ЖПто им обаче и цените им са луксозни, около 5-6 до 10 пъти по-високи от нашите за същото разстояние. Трябва да заработи тол системата както трябва и за автобуси и цените им да се вдигнат двойно, за да може БДЖ да си вземе въздух. С тези цени, които и без това почти никой не плаща, такава е и услугата.

12

anonimen

преди 2 години

резултат от пускане на сигнали няма,и няма как да има.Който и да ги чете - от едното влязло,от другото излязло.Сайта им не работи през 4g мрежите на два от операторите,климатиците във "модерните"им вагони едва мъждукат,екипажа на влаковете е с ниво на възпитание - квартален пияница.За закъсненията и запалените локомитиви не ща и да говоря.Цяло чудо е,че намериха кой да кара Смартрони-те.И цяло чудо е ,че не са ги изпотрошили до сега.Ама има време.Кажи му БДЖ и повече не се занимавай!!!

11

Анонимен

преди 2 години

БДЖ имат страница за сигнали питам колко от Вас са пускали сигнали там аз пусках смятам че има някакъв мин резултат

10

varg

преди 2 години

В жегата е нормално

9

Веселинъ 711136860

преди 2 години

Създаване на семитски хаос с цел хората да се паникьосат. Така и с еврейската *** Ковид. С лудата кава. Спресъхванео на язовири.С появта на некакви дрисливи облаци без чувство за хумор.С ус засилващата се ярост на плебеите ашкеназки от "Свидетели а йехова". С липсата на медицински персонал от българскипроизход. Със разполагането на турски ресторанти,представящи за турска заграбената Българска кухня под название "Конак". С дюнер-свинските заведения тъпчещи Ви с отрова посвеена на алах...

8

Анонимен

преди 2 години

Сефте за пръв път ни е влакове да закъсняват с по час ако се задължат всички да си купуват места които са 50ст се надявам поне малко това БДЖ да се справи

7

Метин енимехмед

преди 2 години

На кого му пука. Скоро Слави ще раздаде на всеки по едно Ферари. При това - палещо. Няма кой да се клати по тези влакове вече. Българинът ще се вози или на Ферари, или в космоса.

6

До Поздравявам N:1

преди 2 години

Племето си ОК, но все издънките се опитват да го упарляват, т.е. крадат.А Вагоните са около 60-70 годишни, затова и никой не ползва тази допотопна и бавна услуга. А в целия останал свят железниците са много по-бърза и луксозна услуга от междуградските автобуси например, а в много случаи и от автомобилния транспорт. Но както знаем "издънките" имат изгода да е толкова лоша жп услугата, за сметка на цялото "племе" разбира се.

5

?!?

преди 2 години

Не взеха ли главата на предходния началник със същият мотив закъснение на влаковете. Сега ако служебният министър е малко мъж на място и последователен трябва да уволни и тоя началник.

4

до 1

преди 2 години

Наистина - има си всичко. Милиционер, човек с шлифер и *** и един с торбичка. Автентичният влак няма нужда да го отбелязваме.

3

Анонимен

преди 2 години

Сега Слави ще оправи нещата. Ще закупи високоскоростни влакове. Ххаха