142

Сата НАТО

преди 2 години

В България лекарите убиха хора и ще продължават да убиват, докато не се премахне позорният гербав закон, който им дава статус на висши същества и ги освобождава от отговорност при отказ от лечение. И докато има Прокуратура, която не преследва лекарската престъпност.

141

Анонимен

преди 2 години

Професора доказа пред цяла България,че е злоупотребил със здравната каса за което е подсъдим,защо не им изкарате какви заплати взимат,държат се като дерибеи навсякъде в държавните болници

140

Vizitor

преди 2 години

Четете статията на проф.Костов.

139

Сата НАТО

преди 2 години

Дано тоя Кацаров не се разболее, че колегите добре ще го излекуват -------//////-------- Това е ясно, че лекарското съсловие се превърна в секта на убийци. Не беше трудно да се предвиди, след като Борисов им даде пълна свобода и им сне всякаква отговорност. В България понастоящем няма лекари. Има контингент от хора с лиценз за безконтролно убиване. Най-лошото е, че е достатъчно да ти спретнат лек инцидент, колкото да те качат в линейката - като Милен Цветков, убит от пироговците.

138

Анонимен

преди 2 години

Болниците са хронично недофинансирани. Затова оцеляват както могат. Нзок се пълни от здравните осигуровки на работещите. Някой би казал: да вдигнат осигуровките! Но тогава хората спират да плащат. Изобщо балансът е много тънък. Спасението е ускорено икономическо развитие на страната, но това пък едва ли ще се случи в обозримо бъдеще, и така кръгът се затваря.

137

stiling до 145

преди 2 години

Драги мой, това е положението в нашата татковина и нашия народ. Когато другите крадът се възмощава, когато той краде или "заобикаля" правилата за да НЕ ПЛАТИ, тогава може с вечния успокяващ аргумент "АЗ ЦЯЛ ЖИВОТ ПЛАЩАМ ЗДРАВНИ, ЗАЩО ДЕ НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ЗАОБИКОЛНО КАТО ДРУГИТЕ, А ДА ПЛАЩАМ КАТО БАЛЪК"Да се мине Българина и да плати при положение, че може да не плати е най големия му дерт. После няма да спи една година! ТОВА Е! ЛОШ МАТЕРИАЛ, ХИТРЕЦ И ТАРИКАТ АНДРЕШКО.ВЪЗМУЩАВА СЕ АМА И ТОЙ КРАДЕ!

136

Мда зле е работата

преди 2 години

Дано тоя Кацаров не се разболее, че колегите добре ще го излекуват!

135

Ммм, дааа

преди 2 години

Няма как да твърди друго тази лекарка. Още повече, че от касата са предприели действия да прекратят договора на Пирогов по тези две пътеки, по които са установили нарушенията. И понеже чернодробната цироза е от специалност Гастроентерология, а бъбречната недостатъчност от специалност Нефрология и диализно лечение, сега се оказва, че прецакани ще бъдат точно тези клиники. Защото вероятно ще им прекратят договора с касата. Съдът ще реши. Предстои да разберем

134

Анонимен

преди 2 години

Кацаров се оказа паталогичен лъжец. А го избрали за министър. И Рашков прилича като да има диагноза.

133

Анонимен

преди 2 години

Стана дума срещу дума, затова хората са измислили документите. Черно на бяло. Това се приема за меродавно пред разните инстанции.

132

Сата НАТО

преди 2 години

аз питам утре като цъфнете в Пирогов ие или ваш близък със тежък здравен проблем от злополука или нещо друго и Ви кажат че по пътеката дават 5000 лева а лечението ще струва 20 000 лева ------////------ Когато аз реша да участвам и да подпиша, няма проблем. А кога ти ползваш подписа ми, за да гепиш без мое знание, ще ядеш хуркътъ. Много пък тарикати станахте, явно моралното ви падение е много дълбоко, щом нямате срама да си затворите устите...

131

Е, па...

преди 2 години

Естествено, че тази докторка ще твърди това, което е казал и шефа й, няма избор просто. Но нека самата тя да каже в кой нормативен документ е записано, че може да си стоиш в къщи, а да се водиш хоспитализиран. Няма такъв. По всички закони, касаещи здравеопазването, Пирогов са вътре с двата крака.

130

Отговор

преди 2 години

До 141 Това не е борба срещу "корупцията", а реваншизъм, и политическа поръчка за разправа с опонентите! Ако иска да бори корупцията, да промени правилата,контролът, ако трябва законите, а не да топи докторът, затова че го е лекувал безплатно! Петър Москов се опита да въведе контрол, и те го сатанизираха! И все пак, ако подписът се окаже истински,какво правим с министърчето, което е нарушило закона!

129

Анонимен

преди 2 години

До 144. Системата не се източва. Тя се мъчи да източи болниците, като определя лимити, без тези лимити да покриват направеното лечение. Откъде да дойде разликата в парите? Защо мислиш има болници в огромни дългове?

128

До 141

преди 2 години

Ето заради това мислене като твоето системата се източва както в комунизма се крадяха тухли от завода в който работят за да си строят вилата. Комунизъм 2 серия. Доживях да го видя

127

Анонимен

преди 2 години

Болница Пирогов трябва да се закрие. Немедлено!!

126

Анонимен

преди 2 години

Dr moskov pepi gotinoto na boku 4oveku kogi schte varne mil.sa ma6inite ptas4eta kogi be seljani ot gerb kral kral ot bkp roda moskov predade i maika,si ministrrka besche drugarkata moskov kato baltov aleksandrov vse gotini nagada4i dr v djoba parizi slagat njama uiski i bomboni a milioni na sad peisadi da ima

125

stiling

преди 2 години

Гледам как всички тука в тоя форум роптаят и се възмущават срещу курупцията в болниците и надписването или подменянето на пътеките, че ги били "крадели".Обаче аз питам утре като цъфнете в Пирогов ие или ваш близък със тежък здравен проблем от злополука или нещо друго и Ви кажат че по пътеката дават 5000 лева а лечението ще струва 20 000 лева, ще извадите да платите веднага разликата като "'честни граждани или ще подпишете документите за "друга" пътека.Сега роптаете ама като опре до Вас траете!

124

Анонимен

преди 2 години

Стана ясно, че Стойчо или лъже, или не помни. Като се разбере кое от двете, ще се уточни Стойчо Лъжеца ли е или е Стойчо Деменцията.

123

Анонимен

преди 2 години

Ако един човек пие твърде дълго, става алкохолик. В един момент разбира, че това страшно му вреди и трябва да спре иначе умира. Но спирането не е толкова лесно. Организмът вече е увреден и идва един момент, в който спирането също е смъртоносно. Умираш или от предозиране, или от абстиненция. Това е положението и в нашата държава. Ако краденето продължи, държавата си заминава, ако спрат краденето, цялата система ще рухне и държавата пак си заминава. Не знам как ще го измислят.