86

Помориец

преди 2 години

Боли ме ....за това какво пишат, при 10 апартамента които отдавам под наем свободни дати имам само за септември и телефона не спира да звъни ! Така че ходете си в "хубавата и евтина" Гърция , и без това няма къде да ви настаним ;)

85

Местен

преди 2 години

Това го е писал някакъв *** !

84

Хееееее

преди 2 години

Много тъпо изказване! Значи да не ходя на море заради морето, а за да пия, дрогирам и да ходя по казина хммммммм! После не питай защо ходим в Гърция, а не по българското черноморие!! Явно тук не сме дошли!!

83

Анонимен

преди 2 години

Когато и да започнат да фалират, все ще е късно. Дано с фалитите да започнат и да ги събарят празните хотели... Еб**а майката на цялото черноморие, заплатите които предлагат на служителите си са минималните за страната и ги юркат да бачкат по 12-16 часа на ден, докато те си карат S класите и строят още и още хотели, но се оплакват, че няма туристи и няма пари за да вдигнат заплатите. Но то умна мутра къде сте виждали, че да мисли за бъдещото развитие, а не само от днес за утре.

82

Анонимен

преди 2 години

От 1 седмица си търся хотел по нашето Черно море, но удрям на камък, защото от 300 хотела, само 5 разрешават домашен любимец. Е, искам не искам, ще ходя в чужбина. Там никога не съм имала проблеми с това.

81

Анонимен

преди 2 години

Най после някой няма ли да започне да им събира полагаемите данъци на тея, Варна само хотели и апартаменти , а всичко което не е главните булеварди е потънало в разруха,

80

Анонимен

преди 2 години

Боко раздаде на неговите авери цялото Черноморие ,хотелите им пращят по шевовете от туристи

79

Фъки

преди 2 години

Българското черноморие е малко за тези новопостроени хотели ? Когато го разчистят от презастрояването тогава може и да стане приятно.

78

Анонимен

преди 2 години

До Колева-Браво,супер истина,не стига че даваш 30 лева за сянката ами сервитьорки през 5 мин идват да питат какво ще поръчаме

77

Истината

преди 2 години

Taка е при управлението на Радев и Трифонов. Мафия, разруха, бедност и тежък криминал. Факт!

76

Ами как ?!

преди 2 години

Как ще развиваме пазар за туристи които търсят плажове, като не останаха, всичко застроихте вашта кожа. Развивайте алкохолния туризъм, привлечете пияния *** на Европа, да ви повръща по улиците, да се клатят по плажовете, да бият персонала по хотелите и после пак се чудете , защо бре мама му стара българите предпочитат Гърция?!Такъв алчен народ , това заслужава!

75

Антон

преди 2 години

В момента съм на слънчев бряг. Има чужденци, може би не толкова много като предишни години.На местата които като цяло се посещават от българи, нивото е паднало и има тежки ***. Преди години тези места поне се посещаваха от хора с възможности или поне над средното за страната. В момента поради по-ниските цени , посетителите са прости, нахални, ***, мислещи си че са големата работа като са на слънчев брях. Жалко виждам адски прости българи, нямам идея съшите тези къде са ходели преди

74

Плажовете ни ли?!!

преди 2 години

Отдавна не са наши,а много обикновени хора забравиха безплатните плажове.

73

Анонимен

преди 2 години

В Приморско е доста пълно, е верно и със селяци, малко чужденци, цените са високи и не си струва това за което ги даваш. Чадър 7лв., шезлонг 7лв., половината са празни, свободната зона е пълна, но към обед и тя се освобождава. Ако искаш евтино море идваш тук 50лв.двойна стая в евтин семеен хотел и 50лв./ден ядене. Ходил съм в Гърция и много съжалявам, но там е по-добре и уредено и знаеш за какво си даваш парите.

72

Анонимен

преди 2 години

Кой луд да ходи на кафяво море чак и да се бие.Снимката показва колко са пълни

71

СБ

преди 2 години

Бях 10 дена на Слънчев бряг, отскочих до Влас и Равда. Цените във Влас и Равда са по-скъпи - говорим за обикновени заведения за хранене дори шезлонгите и чадърите. На Слънчев бряг свободните зони са заети само пред пред плажа, а шезлонгите на 25%, предимно от чехи, малко румънци и руснаци.

70

Анонимен

преди 2 години

Харесайте този коментар, ако сте хващали мощно разстройство на мутроморието! Който не е - да сложи минус!

69

Ивелин Михайлов

преди 2 години

При нас в най-големия Исторически парк в света до Варна, всички къщи за гости са резервирани тази седмица - сезонът е много силен при нас, защото няма мутри и бетон, а къщите са тракийски от камък! Радев, бутай бетона!

68

Едно време бабите ви

преди 2 години

все на шезлонг на плаж са били Лятото.

67

Така е в Мутроландия

преди 2 години

Бой+Чалга или в обратен ред=все тая.