233

Радев за 2лупа

преди 2 години

"Отдавна няма значение какво говори бившият премиер, всичко е в негова вреда и във вреда на неговата партия."

232

Анонимен

преди 2 години

Десет години играха за теб,,ти....квуний,,,а шиши ти е пръв ортак(направи те милионер,милиардер)що плачкаш???************

231

1

преди 2 години

др.борисов,факт е също,твоето изчъгъркване,сега се чудиш,какви глупости да плещиш,нали ти събираш *** изгонени от ДПС,и ги правиш депутати,от партията ,онзи ден спомена за едно Шуменско село Вълнари,в което се случиха,най-големите далавери на герб-комунисти,твоя кмет ешрефоглу,заплашваше съселяните си,тази информация,стегна до ушите на радио "Свободна Европа", цяла Европа научи,за твоите далавери,с избирателите ,от Делиормана.

230

Анонимен

преди 2 години

Изглежда разтревожен! Сигурно има защо! Скоро няма да са на власт! Ако ме питат, никога вече! Как може интелигентни хора да допуснат да ги управлява личност, говорейки някакъв селски диалект <уйдурма>? Чегърт, чегърт

229

Анонимен

преди 2 години

kakva e roliata na platenite publichni obstinski savetnici v darjavnoto finansovo upravlenie na regionite v bg i za uvelichenie na bg dohodite?

228

Анонимен

преди 2 години

70 procenta ot bg narod ne glasuvali. zasto? napusnali sa bg li? kade sa, na lunata li, na mars li?

227

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 250 Ако на Ердоган се плаща с пари от черната каса да не ни пуска мигранти, то идват следните въпроси: 1. Защо плащаме така, вместо да си пазим границата читаво? 2. По-важното- ЗАЩО ИЗОБЩО ИМА ТАКАВА ЧЕРНА КАСА И НЯМА ХОРА ПО ЗАТВОРИТЕ ЗАРАДИ НЕЯ?

226

наблюдател

преди 2 години

Като гледам новите управляващи Кацаровци ще ревем за Бацевите калинки .

225

ББ

преди 2 години

До Анонименда ви напомня само...понеже споменавате етнически...моят най-добър приятел е ***...с българско самосъзнание..ограбени и безправно живеещи,обича България,не говори турски,капитан Петко най-добрият му приятел бе...етнически турчин...добър човек...това е несправедливо...Левски не бе предаден от...***...евреин...или...това не е справедливо,ценностите са важни...останалото е...манипулации...никога повече гроб!!!

224

Анонимен

преди 2 години

На пресконференция на Бойко Борисов защо плътно до него стои Костадин Ангелов, той откога е член на партия ГЕРБ?

223

Анонимен

преди 2 години

Ревльо. Време е да късаш менискус, Tyлyп! ИЗЧЕГЪРТАН СИ!!!

222

Сата НАТО

преди 2 години

Това означава, че ДПС са българска партия и правят сечено на Ердоган. Защото ти нали ходи да му се молиш за гласове?

221

Анонимен

преди 2 години

Бойко не иска да управлява, защото се задава криза и сега натегачите ще опънат каиша и ще се изгубят безславно.И слави затова се чуди как да се изниже да не управлява... ама се пробва с тъпппи номера...

220

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхте сложили друг кандидат за президент, а не Цецка Цачева, като по този начин подарихте мандата на Радев, всичко това нямаше да се случи. Как не го предвидихте или беше нагласено

219

Анонимен

преди 2 години

Ей гризач противен ! Ти се скъса да обикаляш пумаклъка преди изборите бе ! Че и при ердоган ходи ква работа имаше там като какъв

218

Анонимен

преди 2 години

До 248:На Ердоган се плаща от черната каса за да не пуска мигранти, тик-веници! Сега като ви стегнат ластиците от БСП и почнат да изсмукват парите на държавата, ще ви налазят и мигранти, но сте си заслужили цялата мъка, която предстои.

217

Анонимен

преди 2 години

Г-н Борисов, прав сте и за българите, толкова са про-сти, че не си знаят интереса. БСП са наследници на БКП.БКП винаги са били терористи. Родителите на сегашните БСП-ари УБИХА 147 народни представители на Народния съд и не само, убиха невинни хора само защото са Дъновисти като Багрянов, Лулчев и други. ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ МИЛОСТ.Ако вие, г-н Борисов, ги бяхте държал в партер, а не да оставяте дъщерята и зетят на Мая Манолова да работят като главни експерти в министерство, сега нямаше да ревете.

216

Анонимен

преди 2 години

Интересно а кой беше при Ердоган преди изборите,да не се окаже че благодарение на това Герб са втори а не трети,четвърти или по назад.А тва с машините направо им изби кътните зъби,българските граждани от ромски и турски произход бяха сериозно затруднени да гласуват,поради затрудненията си с официалния език в тази държава!Затова виеха на умрело гербаджиите против машините!

215

Анонимен

преди 2 години

Г-н Борисов, не биваше да позволявате на свои и чужди ТОЛКОВА МНОГО ДА КРАДАТ!Иначе сте прав за Рашков и Кацаров. В момента управляват БСП.Толкова са доволни от това, че като получат мандат за съставяне на правителство ще предложат правителството на Янев с малки рокади. Прав сте и за ДПС, които толкова ЩЕДРО ОСТАВИХТЕ ДА КРАДАТ.

214

да знаете

преди 2 години

Ревът на Баце е музика за ушите!