93

Сатир

преди 2 години

Първо бяха 32, сега станаха стотици, утре милиони. Аде посмали ***!

92

Мая

преди 2 години

Някой работят за хляба,други за цялата фурна барабар с фурнаджията!

91

Кико

преди 2 години

Така му е наредил Черепов,така прави! Всички хляб ядем!

90

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Рашков...подценяват ни...така ни и улесняват...хан Крум е рязъл ръце...да излязат крадците да го обвинят в...нещо,а ограбените?те също са жертви...и сме милиони!Подкрепа!!!...шепа *** ли...???

89

Инкогнито

преди 2 години

Ти си комунистическа ***, трябваше много отдавна да се справят с такива като теб. Обясни от къде си толкова богат. И казвам че при едни други избори е време вече. Да ви разкарат и осъдят.

88

Петърчо

преди 2 години

Министъра с шеф на кабинет кандидат за депутат от партията на Васил Божков иска смяната на главния прокурор. Не беше ли Гешев причината защо Черепа е в Дубай? Защо има толкова обвинения срещу него включително за изнасилване и убийство? Викате само ГЕРБ били мутри а? А статуквото в лицето на Татяна Дончева, Манолова и Мутрите така мутренски му поръчаха на Гешев сам да си подаде оставка за да си няма неприятности. Едните мутри си отиват за да дойдат другите. Наздраве бръснене и късо подстригван

87

До Канибала Тарашков

преди 2 години

Цяла България разбра какъв кръвопиец ,душегубец и интересчия си г-н Сини невинни очи!В стола на Гешев няма как да седнеш ! Дупето ти няма да издържи и 1час , а пък си и пред пенсия! И посланник няма да станеш , просто Руменчо ще си измие ръцете стебе както направи слетеца!

86

Анонимен

преди 2 години

Рашков само ако ми предпише резиденцията или поне къщите в Антон само тогава мога да му повярвам. Няма такъв измамник честно, че и алчен и нагъл до безобразие!

85

Анонимен

преди 2 години

Той Рашков е подготвял сигнал още преди Гешев да се е родил. Този човек със сигнали колко имоти е успял да купи, че и резиденция да си направи, ухаа. Добри пари се изкарват със сигнали явно.

84

Анонимен

преди 2 години

То е ясно за всички, че не само Рашков, а и останалите министри бяха с подготвени атаки - започнаха от първия ден със слухове и нападки. Но и в качеството на министри не намериха никакви доказателства. Всичко е на ниво приказки.

83

Анонимен

преди 2 години

Цялата държавна пасмиюга на Комуноленинистите това прави по цял ден и в работно време.Работи с/у държавността, събира и фабрикува компромати ,краде каквото закачи от държавното и създава слухове с лъжи .Таз сметтттт не е свикнала нито да работи нито да върши каквото и да било реално .Тя има държавата за дойна крава за грабежи. Когато и да бъдат издавени докрак в ракитака все е закъснял момента за червеният интернационал с умопобърканяци. Само гледайте какво следва с ваксините пак от тези урудИ

82

анонимен

преди 2 години

Все още чакаме доказателствата от теб,другарю Рашков,за това,че ББ е канибал.Ама истински,не от социалните мрежи коментарите.Дали наистина не се усещаш,че си станал за смях или се правиш на ударен?Ще ти се повярва само след солидните и неоспоримите доказателства,които ще могат да минат и в съда.Иначе,че те бива в лаладжийството вече го разбрахме.

81

На кого

преди 2 години

Не е ясно,че тъкмо заради това си министър Дамаджанов?Отговаряш на профила ,изискван от Кауня!Мистър изчечегъртване,Шампион си!

80

Тарарарам

преди 2 години

Това правителство не е избирано от народа и заради това нямат право да правят големи промени, защото не се знае кой ще управлява след изборите. Тези са толкова нагли и отмъстителни. Истински ко*му*нисти!

79

незнаещ

преди 2 години

Така ли е по конституция , един служебен министър да си развява байрака наляво - надясно и да се изживява кат най - честната душица .

78

Койчо

преди 2 години

Рашков хайде изкарваи сметките на каскета в чужбина че хората да се кротнат най после

77

Анонимен

преди 2 години

В качеството си на какъв Рашков е подготвял сигнал към Гешев? Като "съвестен служител", който по реда на своите задължения е придобил и трябвало да предаде тази информация на по-горепоставените или като кандидат министър?

76

?!?

преди 2 години

Браво! Рашков добре действаш, само за да си подплатени думите ти. От къде толкова имоти при кой прокурор ги придоби?

75

Анонимен

преди 2 години

Убеден съм на 99.99%, че искането за предсрочно отстраняване на Иван Гешев няма да мине, защото преди години е бил избран от същия ВСС.

74

Анонимен

преди 2 години

България никога няма да се оправи. Над 80 % от хората са свикнали да правят далавера, а иначе всеки говори да няма корупция. Последния комунист от целия свят ще умре в България.