232

До 266

преди 2 години

Откога свободната воля стана срамна?!

231

Xaxa

преди 2 години

Ще хващаме май планината като стане насилствено задулжително.

230

Анонимен

преди 2 години

Кои от тукашните 264 форумджии са лекари, сестри или болногледачи? Някой вас да ви закача? Берем си срама като най-неваксинираната нация и точка. Живейте си спокойно.

229

Анонимен

преди 2 години

А пък онзи ден 800 хиляди във Франция се ваксинираха. Само за един ден.

228

Анонимен

преди 2 години

Леле, тук било доста забавно! Как се самонавивате и самоубеждавате само в пълни глупости! Направо не е за вярване.

227

Анонимен

преди 2 години

До Ха!!!!! Стотици хиляди са по улиците на градовете във Франция. Има и видеа. А това е само началото.

226

Ха!!!!!

преди 2 години

Няма да му се размине този път на Микрона. Дори и ваксинираните излязоха на протеста, осъзнали вече какво са им приготвили - ваксини до живот ако искат да пътуват или ходят по ресторанти. А и последните проучвания че ваксинините спират Т-клетките които са най-важното и правят хората зависими от нови ваксини.

225

Анонимен

преди 2 години

До реалнафантазия Да, а и определено прави впечатлемия, че след като обърнаха палачинката действат някак много припряно - все едно нещо ги е изненадало и са започнали с плана си по спешност... Не знам, може да са изпуснали вируса по-рано от планираното или просто да си е обикновен вирус, от който са решили да се възползват... Има нещо странно и определено бързат като че ли нагласят плана си по непредвидени обстоятелства. Което е добре, защото още повече се прецакват.

224

реалнафантазия

преди 2 години

Не помните, а аз помня как в началото на миналата година обясняваха докато гледаме какво се случваше в Китай, как това било просто грип, почти настинка. Това се тиражиране дори тук... после обърнаха палачинката и казаха, че по прогнози 60-70млн. души от световното население ще загине от вируса.После обясняваха, че ваксините ще са пожелатенлни, а сега искат да са задължителни!На кого вярвате? :)

223

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 253 "Време е правителствата да бъдат свалени" Така е по плана им. И после следва световно правителство. Затова не трябва да бъдат свалени, а просто да бъдат бити много, докато не вденат как да се държат добре.

222

Евала на протеста

преди 2 години

До Спокойно, народе!Да бе да, досега минаха 9 вълни, но хората не измряха, половината вълни са след ваксинацията. Който иска да си се ваксинира всеки месец, ама да не занимават другите хора. Аз съм за, който иска отива, даже може и всеки ден да се боде.

221

Срам сте днес

преди 2 години

Браво. Подкрепям. Няма ли да има статия за Васил Левски. Да го уважим днес от dnes bg. Или само с коронатъпотиите, джендърите или някакви скапани наркомани ще ни занимавате.

220

Анонимен

преди 2 години

И плъпна хаос.

219

Анонимен

преди 2 години

Време е правителствата да бъдат свалени

218

МакАрон

преди 2 години

Маню-нюню, пак ще яде шамарите. Така ми се струва.На баба момченцето.

217

Анонимен

преди 2 години

Най голямата измама на така наречената,,демокрация'' e правото на протести, като протестират някой чува ли ги ? Рептилите правят каквото са решили ,а протестиращите ядат бой и ги почерпват със сълзотворен газ ! Демокрация не е имало,няма и никога няма да има !

216

Анонимен

преди 2 години

Непрекъснат отпор и тотална всеобща стачка,те са нищожно малко пред мислещите,разумни хора,които могат да бъдат мачкани ,но не и смачкани,дори и с вълновите оръжия.Макрон е микрон,а ние сме техните микРОБИ И ЩЕ ГИ НАЛАЗИМ!

215

Анонимен

преди 2 години

Малко са, трябва всички да излязат и с дарма-диктатурата е свършено!

214

H2

преди 2 години

Благодаря ти Франция

213

Анонимен

преди 2 години

най-сетни им дойде акъла да се развихрят и да покажат кой командва парада, задължителна може да се налага на собственото му дете, ако има такова, но на хора чиито живот не му принадлежат, не може да се разполага с техния както на него му е одобно, всеки сам взима решение за собствения си избор на живот а не от някой си подлизурко