90

Анонимен

преди 2 години

Гешев искаше проверка на приватизацията. И всички олигарси и ДБ/ДСБ с техния основател Костов настръхнаха. Дали е случайно?

89

Чегъртане!

преди 2 години

Тя, и тъщата снощи я чувам чегърта нещо в кухнята. Чегърта, чегърта, кога отивам, що да видя. "Измила" тефлоновия тиган! Кво да я правиш, толкова разбира женицата!

88

Кафяв гербер

преди 2 години

Споко герберунгелчета , изчегъртването ще продължи с пълна сила след събирането на новия парламент .

87

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали има по противен от този на снимката. Затова ли този и другите двама от отровното трио беснееха в центъра на София, за да се намърдат сега като депутати и министри? Отвратително!

86

Анонимен

преди 2 години

Корнела като напъна да реформира БКП и старите муцуни се наляха при Маямата

85

Анонимен

преди 2 години

знае младежа че на есен пак са избори и сега малко шоу в парламента и ще скочат още с процент

84

Капина

преди 2 години

ХаджиНищов, няма нужда да се изслушват Рашко Дамаджанов и Янаки Безчестов. Мотивите им за оставка на Главния Прокурор са публикувани многократно в "вестниците на Прокопи Олигархов, като "доказателства" са посочени: жалба на антибългарската БХК, жалби на адвокатите на мафията и на съдиите на Лизан Панкович. А, повод са арести на олигарси, които страдали в затвора и Дубай, СРС-тата на Гаден Решетников, с които нарежда да прикрият незаконните му действия... Бабикьосан ги пише в Дневник, Капитал и..

83

СССР

преди 2 години

Всички в България дори и децата знаят че гешефт е бухалка на мафията ,знаят и че делта гард са техните биячи на неудобните,,знаем че хунтата с гешефт заграбва бизнесите с тормоз,знаем че има евтин апартамент от ваклингруп,да се маха по бързо нищожеството и да влиза в затвора с господарите му.

82

Анонимен

преди 2 години

Картинката вече е толкова ясна, че и слепите я прозряха. ГЕРБ, Борисов, Гешев - подгонени олигарси. Измислени протести, измислени партии, измислени избори - олигарсите ще се върнат. Само че накрая некой че руча кьотек!

81

анонимен

преди 2 години

Гешев погна червената мафия, обрала парите на хората по време на прехода и сега искат да го отстранят, за да си сложат техен човек, и да се върнат Божков и Цветан Василев, защото само тук в България, такива типове могат да виреят, и да крадат безобразно!

80

анонимен

преди 2 години

Значи готвите нови циркове в парламента, Хаджи! Това е работа на КС и ти си адвокат, знаеш много добре! Заемете се с доходите на хората, най-важния проблем на обществото, не искаме да ви гледаме сеира!

79

Анонимен

преди 2 години

Искам някой от висящите пред съдебната палата и искащи оставката на Гешев, да ми обясни защо. С какво ви пречи? Че всички непипнати с години престъпници са по затворите? Какво не е направил и свършил? А не като ви питам да ми мрънкате и да нямате ясен отговор. Само глуп.ости слушам...

78

Анонимен

преди 2 години

Радев опичай си акъла, събери гласоподавателите на ИМВ и ДБ и ще разбереш колко хора искат оставка на Гешев. А, другите? Хората са възмутени от действията на служебния кабинет. Накрая ще си останеш само с избирателите на ИМВ, защото ДБ ще те изпързалят. Ти си прецени шансовете за втори мандат.

77

Анонимен

преди 2 години

Хаджи Прашков отново се развихри.Ако посегнете и на Гешев,тоя път ще ядете тоягите от народната любов към комунистическата мафия.Цялата дандания е *** да си назначат техен прокурор и да онивенят всички червени мафиоти като Цветан Василев,Божков,Банев,Стойкови и още толкова преследвани от закона.Януари ще е големият глад.Тогава Радевци ,Рашковци и Хаджипрашковци,треби да си спасяват задниците в Русия

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен # 97 ... Така е, лъжат ... Не мога да повярвам, че има такива нещастници, които гласуват за Чекмеджан ...

75

Анонимен

преди 2 години

Явно с машинното гласуване лъжат . Няма такива хора , които да гласуват за този , неможе да съществуват толкова глупави хора .

74

Анонимен

преди 2 години

Гешев е тотално негоден за главен прокурор и изобщо за каквато и да било правна правна длъжност в Републиката

73

Анонимен

преди 2 години

До Да бе!, пич кой ти е дилъра? Много е добър, заклевам се.

72

Анонимен

преди 2 години

Цялото обвинение на Рашков, срещу главния прокурор Гешев, да бъде показано в парламента и медиите. Тогава ще се видят лъжите и несъстоятелните обвинения, на ченгето от репресивната ДС, Бойко Рашков.

71

жител на кв. Младост

преди 2 години

До: номер 88 Ми ние си избрахме Десислава Иванчева. И ние ще си я защитаваме и искаме обратно за кмет!!! МНОГО СМЕ!!! СИЛНИ СМЕ!!!