34

Башар Асад

преди 2 години

Изборът на сирийският народ е категоричен със вота си от 95,1% за сегашния президент Башар за четвърти 7 годишен мандат той запуши устите на ЕС,САЩ и Турция ,като им заяви директно да напуснат Сирия ,където се намират незаконно за да ограбват природните богатства на страната и по конкретно нефт в северна Сирия до границата със Ирак.Там са последните американски военни които без официално разрешение на правителството на страната се намират на сирийска територия и трябва да напуснат незабавно.

33

Лицемери

преди 2 години

Пич си е Башар, кои сте Вие да казвате кой е диктатор и кой не. В германия са ги маскирали и не им дават да излизат, искат да ги набодат като опитни зайци, ама там е демокрация. меркел колко години управлява, повече от 10, но тя не е диктатор. Във франция и гърция същото, маски, бодене, затваряне. Башар е лошия. Сирия беше нормална държава, ама западняците и *** и е......ха мамата заради пари и интереси.

32

пияница мистик

преди 2 години

Поредният диктатор, на които нашите кухи, червени тиkви много се кефят.

31

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега да си прибере и Сирийците от Европа!

30

Анонимен

преди 2 години

Абе, тоя май има т.ашаци. Удържа на всичко - талибани, бунтовници, Турция, САЩ, Ислямска държава и прочее.....И продължава.

29

Анонимен

преди 2 години

Русия извоюва свободата и демокрацията на Сирия!

28

АнонимеН

преди 2 години

МАХНЕ ЛИ СЕ МЕРКЕЛ ПОКРОВИТЕЛКАТА НА ФАЛШИВИЯ *** МОЖЕ И ДА ИМА АРЕСТ ЗА БАШАР АСАД И МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ СОБСТВЕНОТО МУ НАСЕЛЕНИЕ И ИЗБИВАНЕТО НА 100-ЦИ ХИЛЯДИ ХОРА ОТ НЕГО!

27

Анонимен

преди 2 години

куче диктаторско...червата ти ще влачат по земята...мибан ***.

26

Хахаха

преди 2 години

Някой ти управлява 28 години, а неговият баща е управлявал преди това също толкова, а после и неговите деца ще управляват и това някой го наричат избори. Хахахахах. Банкянският джипко-бибитко искаше същото да направи и да трупа кюлчета и пачки, ама сега в затворчето ще отиде до края на дните си.

25

Да живее Асад!

преди 2 години

Браво жив и здрав !Да бастиса последния краварски окупатор както и ние !

24

минувач

преди 2 години

не е ли парадокс - Сирия бе (и за щастие още е) най светската държава сред Арабските - а 'западните демокрации' положиха толкова усилия да я ислямиизират?

23

Анонимен

преди 2 години

Бтаво на Башар!! Само му желая да удържи на имигрантския наплив от Европа към Сирия. Милиони хора плащат хиляди евро на каналджии да достигнат от Европа до бленуваната Сирия, най-демократичната държава в Света!! След Русия разбира се.

22

Татул

преди 2 години

Не мога да разбера, пак има недоволни. Сирия беше една абсолютно светска държава. Даваха я за пример. Намесиха се краварчетата и сгом'нясаха работата. Милиони животи промениха говедата. Гледам пак има всезнайковци, които мрънкат Башар, такъв, онакъв. По добре ли ще ви е някой краен ислямист да вземе властта. Не гледате ли какво се случи с Афганистан, Иран и др. как от светски държави станах гнездо на оси.

21

АнонимеН

преди 2 години

БАШАР АСАД ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е С ЧЕРВЕНА БЮЛЕТИНА И СЪДЕН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ФАЛШИВИЯ *** ЛЕР

20

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 18 / ЖАЛКО, ЧЕ БИТДЪН ИЗЛЕЗНА ТОЛКОВА СТРАХЛИВ И ПРОДАЖЕН, ЧЕ НЕ ВИ ЛИКВИДИРА ВСИЧКИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

19

Анонимен

преди 2 години

Тоя ми напомня за Борисов! Добре че с късмет махнахме тиквата от село Банкя!

18

Анонимен

преди 2 години

Успех на Башар Асад...............той е истински мъж и патриот и обича страната си!!!

17

Анонимен

преди 2 години

С тези 95% да вземе да промени конституцията и да се обяви за пожизнен президент. Така няма да му се налага на всеки 7 години да харчи пари за избори.

16

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Това Попеле Михаил Горбачов такова мамата на света....*** селски кмет,ама издигнат от Юдея Андропов да стане секретар на КПСС.*** подлогга. Да гние в ада дано.

15

Слава на Башар!

преди 2 години

Да живее свободна и независима Сирия !!! Големия Башар ще продължава да мачка плъховете до окончателната победа над тия слуги на задокеанската империя на злото....