261

До Сойка

преди 2 години

А бихте ли ми обяснила защо поръчаха машините за гласуване без обществена поръчка, чрез държавна фирма по абсолютно същата схема на ГЕРБ. Много бързо научиха корупционите пътеки управляващите служебно. Защо за тях може, а за ГЕРБ НЕ. С какво са по различни, освен че са гладни. А иначе погледнете борсата на електроенергията, разграден двор като държавата. От 90 на 250 лв/MW. Защото само компромати от служебните, без контрол над нищо. В момента адски се краде навсякъде, без контролно! Реалността?

260

Схемата се повтаря

преди 2 години

Явно имате къса памет Сойче. Когато плащате за електроенергия 4 пъти над пазарната цена си спомняйте 3та коалиция и разпродажбата на ЕРП, от същите Сиви Кардинали, които се опитват да се върнат с фанфари във властта. Тогава цяла България се вдигна и избра ГЕРБ на власт за да ги измете. До скоро обрачите от фирми бяха натикани в *** *** и явно са крояли планове за завръщане. И ето резултата, както са взели имотите на дядо ми преди 9ти, така с доноси превзеха властта. Но ако харесат ваш имот?

259

Сойка

преди 2 години

Колко комично беснеят умствено импотентните гербери.Ако бях сърбин щеше да ми е много весело ама понеже съм българин вместо това ми се плаче.

258

Сойка

преди 2 години

Единствените които проблем с "московската окупация" са безстрашните чорбаджии тия които продадоха на турците Балканджи Йово и неговата Яна .Безстрашни защото със тях бяха турците,както се казва в произведението "Грамада". Много може да ни научи българската литература и това пречи на чорбаджиите и наши и чужди затова се прави всичко възможно да се отъпява и изпростява народа.Както казваше Левски :"За всичко са виновни чорбаджиите".

257

БОКО-ПРЕДАГЕЛЯТ

преди 2 години

- Пореден убиец!

256

ТУРСКОТО Е БИЛО РАЙ!

преди 2 години

Московската окупация - безкрай!

255

и по-лошо от турско

преди 2 години

Това е московското крепостничество дето никой българин не го е желаел!

254

ЩЕ ПЛАЧИМ ЗА ТУРСКО!

преди 2 години

НИКОЙ НЕ ГИ Е ЖЕЛАЛ МОСКОВСКИТЕ НИ ОКУПАТОРИ И КРЕПОСТНИЧЕСТВОТО!!!

253

ГОЛЯМ БОКЛУК СМЕ!!!!

преди 2 години

На всичко викаме, че е било хубаво - оплискано с кръв и народна мъка!

252

Анонимен

преди 2 години

Ако е така това би бил кабинет който абсолютно не дава никакви поводи за доверие. Избори! Отново! Докато се намерят правилните хора които обаче със сигурност не са партийката на Славун Учиндолски. И разни псвдоамериканци, като тоя тук( и които биха били срам за Америка) дето не знаят да пишат и разни отдавна дезертирали от тази държава няма да са тези които ще определят съдбата ви. И такива като Радефф дето се чудят как да останат във властта и се измятат като фурнаджийска лопата.

251

ДОВЕРИЕ - НА НИКОМУ!

преди 2 години

- КОЙТО Е ЖИВЯЛ И УПРАВЛЯВАЛ ПРЕЗ КОМУНИЗМА!!!

250

Анонимен

преди 2 години

румката като наближиха президентските избори обърна палачинката

249

анонимен

преди 2 години

БСП ще го подкрепи, но със своите нищожни проценти, настоящият президент наесен ще бъде отвеян!

248

Бай Кольо

преди 2 години

Горките протестъри.Вие протестърчетата сте много наивни.Да не си мислите,че цялато дандания беше заради вас?Радев чрез служебното правителство разчисти пътя на БСП,с поголовни уволнения и назначения.За отплата ще подкрепят Радев за втори мандат.Той от своя страна,чрез второ служебно правителство,след ограничен живот на парламента,ще им осигури вземането на власта!

247

Хъм...

преди 2 години

Нещо за което никой не говори! Много бързо служебните усвоиха старите корупционни пътеки, като поръчаха машините за гласуване през Държавна фирма, без обществена поръчка? Не е ли това 1:1 схемата на отпускане на средства през автомагистрали? Защо схемата е копирана? Не беше ли това схемата, която се дръвче от служебното? Не идват ли нови крадци, маскирани като спасители? Сивите Кардинали от НДСВ, фалирали икономически кръгове?

246

Анонимен

преди 2 години

Бай бай .. Отивам да спя .. Ти му мисли ..:)

245

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че си добър ... Един избор ... Няма да търпиш санкции, ако не решиш да се пробваш ... Но не обичам да губя добри професионалисти ... Бих искал да решиш в наша полза .. Ако не, утре продължаваш със същото ... До пенсия ... Изборът е твой .. Просто реших да пробвам нещо ... :)

244

Анонимен

преди 2 години

с нас ... или против нас .. ??? анонимните .. като за начало .. ?

243

Анонимен

преди 2 години

Нито един асасин ... с тия хора се познаваме от години ... или си против нас ... или си с нас ... няма soft option .. :) ???съжалявам ... :)

242

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 290 ... Това няма д го коментирам ... В знак на добра воля .. ???ОК ???