18

Анонимен

преди 2 години

Леле нима вярвате на тази новина :)

17

хората са глупаци

преди 2 години

Животните живеят по-добре. НЕ РАБОТЯТ! И са свободни, не им трябват паспорти и ходят където си искат. Хората за единия салам си продават свободата (или други им я отнемат).

16

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Другаре, в статията от ясно по-ясно е казано, че латино-американската държава съкращава работните часове, а НЕ работните дни. Никъде НЕ е упомената часовата продължителност на работния ден, което ви е подвело. Ха сега, за домашно, направете математическата уравниловка, за да си дойдем на думата.

15

Анонимен

преди 2 години

В България е точно обратното. Увеличиха работната седмица от 40 на 54 часа. За удобство го пишат посменно изчисляване на работното време.

14

Колумбия

преди 2 години

От тях бананите, от нас демокрацията.

13

Анонимен

преди 2 години

Кой по дяволите се интересува от работна седмица в Колумбия? При толкова бело?

12

Анонимен

преди 2 години

Аз работя по 2 часа на ден от както съм от вкъщи и пиша по 8 щото не искали да се прави овъртайм иначе щях и по 12 да пиша

11

Анонимен

преди 2 години

9, я пак. 68 часа на седмица? Сериозно? Защото това е нещо като 6 дни по над 12 часа(4 часа не достигат).Как ги смятате тези неща, брях?

10

Анонимен

преди 2 години

10, Пробвай да четеш с разбиране. 48 часа на седмица са 6 дни по 8 часа. Ще ги намалят на 42 или 5 дни плюс 2 часа. А сега дай пак, щото у нас работната седмица е 40 часа.

9

Анонимен

преди 2 години

По принцип в Латинска Америка не си падат много по работата. Сиеста, пачанга и беднотия. Плюс убийства на всяка крачка.

8

Анонимен

преди 2 години

До 2А я кажи как е в южна корея?! Преди 3-4 години я намалиха от 68 на 52 часа. Комунизъм ли е там, демокрация ли е?!

7

Сланина и Зурла

преди 2 години

Това са големи глупости,и това ще е поредният удар в глобален мащаб върху обикновенния човек!

6

Анонимен

преди 2 години

При тези технологиии които имаме сега и нивата на автоматизация в производствата спокойно хората могат да работят по 1-2 часа на ден и цялото човечество да поддържа много висок стандарт. Но тези които държат световната власт няма интерес от това. На тях им е нужна масова бедност, кризи и войни. Бедните хора и смачкани хора се управляват и ограбват лесно.

5

Анонимен

преди 2 години

Колумбийците са най-голямата демокрация и пазарна икономика, защото имат най-много банани. Те ни пращат банани и демокрация, които вървят ръка за ръка.

4

Анонимен

преди 2 години

В България, ако нямаше 9-ти септември 1944 година, работната седмица още щеше да е 50 часа, да се експлоатира детски труд, както преди 9-ти септември 1944 година...................Фашистите нямаше да си отидат сами, както не си отидоха в Испания и Португалия още 30 години след края на войната.............Президентката на Гърция пред БНТ каза, че "Демократичните промени в Гърция са настъпили през 1974 година"...................Това е истината за Гърция, Испания и Португалия.

3

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че Колумбия не са комунисти и не дават права на работниците и дават помощи на богатите колумбийци............................

2

Анонимен

преди 2 години

Така е в либертарианска Латинска Америка, към която Николай Василев и Слави Чалгаря искат да ни водят...................Колумбия да се хвалят с постижения, които нормалният свят е правил преди 100 години. ....................И пак са излъгали работниците, че ще им намалят работните седмици. Обещали са им и пак са ги излъгали.

1

У нас

преди 2 години

Отдавна е 15 часа. Особено в държавната администрация. Спокойно могат да я намалят три пъти и да им увеличат заплатата 2 пъти.