247

locolife

преди 2 години

Не мога да разбера Трифонакис поема отговорност поема сам властта при положение в коалиция пак той обира негативите.Да не би предишните правителства да са предлагали депутати с опит?А веднага се нахвърляме към него без да има резултат,няма такъв народ не напразно е казал

246

Анонимен

преди 2 години

Мутренската организация топлофикация е свързана с мутрата бойко -- затова и сега всякакви измислени експерти и кеври ни съобщават за драстичен скок на парното.

245

Бай 100ян

преди 2 години

Тоя Стйчо Стоев него понасям.Видя ли го някъде ще му избия зъбките!

244

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 2 години

ФИГУРАНТА ИСКА НЕКАДЪРНО И КУКЛЕНО ПРАВИТЕСТВО .....ЗА ДА ГО УПРАВЛЯВА БЕЗПРОБЛЕМНО...!....Н.ВАСИЛЕВ НЕ БЕШЕ ОТ ТОЯ МОДЕЛ!

243

ЯСНОООО...ХА,ХААА

преди 2 години

Като се издъни Чалгаро....ПАК ШЕ ХВЪРЛЯТ ВИНАТА НА ДПС...ХА,ХА,ХААААА....

242

ръждясал лагер

преди 2 години

До SKFти заминаваш на ЛУНАТА

241

Анонимен

преди 2 години

ИТН нищо не съставя, а само изпълнява волята на кукловодите от ДС и Доган! Слави е аут и се скри в дупката си - кабеларката 7/8!

240

Златена

преди 2 години

Всички партии включително и Има такъв народ трябва да схванат в мозъците си при трети четвърти пети избори в България пак ще има малко българи подали своя глас защото хората в България са отвратени от поведението на всички партии в България и пак няма да гласуват но кой каквото си надроби това сърба.

239

SKF

преди 2 години

Всякакви средства ,политически конфигурации , политически компромиси са разрешени ,даже задължителни,само ГЕРБ ,повече да не се добере до властта.Под дългото 12 години управление на ГЕРБ, територията -наречена за благозвучие държавата,както и наронаселението извършиха квантов скок в областта на опростачването

238

Анонимен

преди 2 години

Скоропоговорка:Изчегъртани мозъци с чегърталки изчегъртват неизчегъртваемото за изчегъртване.

237

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

" БЕЗ КОНСУЛТАЦИИ".......пълни глупости.....НАПЪЛНО ЯСНО Е , ЧЕ РАДЕВИТЕ ХОРА ГО КОНСУЛТИРАТ НЕПРЕКЪСНАТО И ЗАТОВА ОТХВЪРЛИХА И Н.ВАСИЛЕВ. ///остава да видим , колко от т.н. "ПРОГРАМИ НА ИТН"...ЩЕ СЕ СЛУЧАТ ИЗОБЩО...// ЧАЛГАРО Е КУКЛА НА КОНЦИ.....ЗАТОВА БЕШЕ И БАБУВАНЕТО НА ТОЯ "ИЗБОРЕН МАРАТОН-МЕНТЕ"..!

236

Анонимен

преди 2 години

Филмът " Власт на ид--и ---о-тите " ясно ни показва бъдещето.

235

ПроСоТо

преди 2 години

и ще го направят под благовидния мотив,че видите ли,"Страната се нуждае от стабилно правителство,не от хаос"....Чакам с нетърпение "гласуванията" в НС!...Приготвил съм си бира и мезе,дано останат непипнати до тогава!..

234

ПроСоТо

преди 2 години

айде пак да ви напомня:..-Тия си съчиняват собствено правителство защото знаят,че герп ще ги подкрепят,каквото и да е то /"правителството"/..Защото ако не ги подкрепят,остава Служебното,а в него са Рашков,Стоилов и другите...КОШМАРА НА ТИКВОХУНТАТА..

233

Пян Гъ

преди 2 години

Всички тези сметки за п-во са БЕЗ кръчмар. Кой е кръчмарят ли? Повишените цени на тока/парното/газта и оттам на всички стоки, инфлацията, фалитите на редица сектори (туроператори, ресторантьори, хотелиери, миньори), ковид кризата и т.н. Всичко това идва наесен с песен. Само 1-н политик има ключа за бараката, но... това е положението. Народът ще пиши на умряло и СТ ще изчезне и от Facebook.

232

Cлaвитy.. e BИC...

преди 2 години

Aлekcaндъp Mapинoв... e BИC.......... Pyмен Paдев.. e BИC..... .................................................... Cлyжебни Myтpи........

231

Анонимен

преди 2 години

Защото са ръбове , затова . Нищо няма да направят , те са толкова вредни , че се чудя кое зло да избера , тях или тези дето ще ги чакъркат.

230

Георгиос Николаис

преди 2 години

Вуггари, кой избрахте сега последно за премиер на Вуггария ?..Мм ? За да предам на моят лидер-Протопиргос ''Ле Премиерре''кириос Мицотакис ?..Станислав Трифонис ли е вашият Лидер ?

229

Свикнете

преди 2 години

Свикнете със стила на г-н Трифонов. От тук нататък идва неговата епоха. Изживейте я, като едно шоу. Дано да е здрав - не бих искал да умре и да стане герой - макар че ще има още един паметник за уриниране.

228

Сат Н

преди 2 години

Правителство на ИТН означава 100 дни минимум на власт, след това още два-три месеца служебен кабинет и чак догодина януари -февруари нов шанс за ГЕРБ. Така че Тулупчо това не може да си го позволи. Сега налива пари на троловете, белки въртележката стигне до него и се закачи някак за властта, иначе изпуска последния влак.