36

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Това са мините които заложи правителството на ГЕРБ.

35

Антитрол

преди 2 години

Пак гледам гербопитеци са налазили форума. Какво общо има Радев с инфлацията, *** гербопитек? Президентът има САМО представителна власт, тоест не може да назначава калинки по министерствата, да назначава милиардери, като им харизва всички обществени поръчки, да мята кинти от джипката... Радев бил вдигнал цените... Колко дават за тролстване? За троловете няма ли инфлация? Образовайте се, защото да вярваш на такива тези, че президентът управлява, вдига цени и т.н. е явна простотия.

34

Радек от Боктор

преди 2 години

Дойдоха радевите комунисти и ....всичко за месец скокна като цени....На учителите не им платиха за квесторството, не им платиха за извънредните проектни дейности....Горивата и те скокнаха незнайно защо!Строителните материали и те, а теле операторите дигнаха цените и намалиха пакетите....ХОРА!!!!КЪДЕ СА ВИ ТОЯГИТЕ!!!!Не да ми разправяте, че Дончева и Майчето, заедно с Ицето (куклата на Костов) и татуирания кукувец са новото и алтернативата!!! Аз да не съм безпаметен бе и да нямам амнезия?

33

Илиян

преди 2 години

До Анонимен 35 Миналата година се разболях от пневмония добре ,че изкарах късмет сам се лекувах вкъщи .Щях да умра като куче и никой нямаше да ми помогне ,а съм помагал на много хора.Рискувах каквото стане.На никой не му пука за другия.Трябваме им ,за да плащаме данъци и осигуровки да могат тарикатите да си живеят като царе.Една шепа *** смучат от всички останали.За обикновения и честен човек в БГ остават три варианта да превъртиш, мизерия или въжето. Бг системата е докато издържиш.

32

Илиян

преди 2 години

До Анонимен # 35Въобще недейте да слушате тъпите съвети,които Ви дават, че щом не те мързи ще се оправят нещата.Нещата не само, че няма да се оправят ами ще става все по - зле.Изглежда сте млад човек и няма на кого да разчитате.Аз съм в подобна на вашата ситуация от доста години, заради непоносимия живот и на мен ми се въртят такива мисли.Единственото спасение е кредит и веднага в чужбина.Това ще направя до месеци.Действайте докато психиката Ви още държи.И се доверявайте само на себе си.

31

акуд

преди 2 години

желязото скочи с 110%, мдф и други плоскости с 80 до 100% всички материали направени от тези материали. като примерно УД профил от 3.50 лв на 6 лв за 1бр. 3м. ерее къде виждате инфлация от 7,8 %

30

Анонимен

преди 2 години

Парите от заплата не ми стигат за наем, храна, ток, вода, телефон, интернет, хигиенни консумативи (***,шампоан,крем и одеколон за бръснене,тоалетна хартия) !!!!! Нови дрехи не мога да си купя, не ходя по заведения, кина и театри !!! Общо взето работя, за да не умра и за да мога пак да отида на работа !!! Цилъла на безмислието е безкраен... Депресията и мислите за самоубийство се засилват !!! Обичам скапаната си държавица !!!!!

29

Обективно погледнато

преди 2 години

В средата на Април купих златно кюлче от банка в България , вчера го гледам същото с цена 3% нагоре! За същия период тока ми е с 5% а парното и топлата вода над 20% за 3 месеца това забелязах! Като обикновен човек предполагам,че се намесват политически фактори в икономическия анализ и така анализа е една измишльотина! Също очаквам поредните икономически неудачи за България...

28

Анонимен

преди 2 години

Сменете лева с нов лев. Нали така правеха магиосниците от СДС в 1998 г. за инфлацията. Курса може да е 1 лева за 10 евро и хората ще живеят по-добре.

27

програмист

преди 2 години

Откак е румен пандемия нема и цените спадат

26

Анонимен

преди 2 години

Подготвяйте се че идва еврото. От личен опит от Гърция като смениха драхмите на евро за една нощ цените скочиха с 1/3.Въобще не ги слушайте какво ви лъжат по тв че нямало да се усети смяната.Сега а95 ако е 2.20 то при еврото ще е 1.50. Хляба ще е 1 евро и така нататък.Стягайте се че идват трудни времена

25

Анонимен

преди 2 години

енергията (+1,16 процентни пункта) това изказване може да бъде само на мозъчноампутиран с липса на елементарна математика! Нямам какво да допълня!

24

Лещан

преди 2 години

В бг кога не е имало инфлация. Последните 10 години цената на кашкавала и луканката в била скочи със 100 процента. Не знам какво изобщо се коментира бг лакомията...

23

Това,което виждаме,

преди 2 години

е върхът на айсберга.Тъжно ми е да се опитвам да правя прогнози за семейството си,но светлина в тунела не се вижда.Инициираната от някои кръгове политическа нестабилност неминуемо ще удари икономиката.В тази мътна вода нови политически субекти,с популистки знамена,ще профучат през общественото внимание,като господари за един ден(мандат),макар къс и непълен;ще се появят по законен път много нови милионери(е,че това ще е неморално кой го е грижа,какъв морал у нашите политици).Боже пази БГ!

22

Анонимен

преди 2 години

Защо служебното правителство е повишило цените на всички стоки?

21

Анонимен

преди 2 години

То ГРОБ не управлява, управлява скъпият ти Радев с великите експерти по икономика дето се снимат пред източени язовири!

20

Наблюдател

преди 2 години

Кажете първо как се изчислява инфлацията?!! Много добре се вижда че е м/у 10-15% и това е през лятото, когато търсенето на мн стоки е ниско. До края на годината ще мине 15% !!!Евростат както И Фед мерят инф-ята като не включват основни компоненти. Та само тока и бензина поскъпнаха с 15-20%. Да бе говорим че в храните има 10-20%. Не възможно е инфлацията да е 2% ... балона доста се наду..

19

Waffen SS

преди 2 години

България не е селскостопански придатък на "бяла" Европа ,защото нямаме селско стопанство в цялото му разнообразие.Ние сме само суровинен придатък,"изгребват" се активно природните богатства на България като:злато ,иридий,родий и др.Но трябва да се отбележи ,че и за нас има нещо,най-вече отровена природа, отровени води,онкологични заболявания и т.н.

18

Waffen SS

преди 2 години

До Анонимен 16 ""До Вафлен Есес"""" Някъде да съм споменавал инфлацията??? Ще ми е любопитно да ми кажете къде.Мда-а-а-а.

17

Waffen SS

преди 2 години

До Чичо/// Да ядем храна втори трето качество??Няма такова нещо.Второ и трето качество храна ,"бяла "Европа дава на животните,а ние ядем това ,което не дават даже и на животните.Преди години се запознах с един"бизнесмен",който внасял месо в началото на "необратимият,неолиберален и демократичен преход"-Та той внасял месо,което било дълбоко замразено от 30-35 години.Казваше,че като го размразели имало прекрасен цвят и вид,е за вкус не се коментира.