24

Сюлейман паша

преди 2 години

Чуя ли за гебердисването на такива като тоя замирисва ми на нафталин,простотия,тоталитаризьм,своеволие,врьзкарство,фашизьм,угодничество,подмазвачество,насилие и вулгарност над малцинствата,безправие,правене на нищо,застой ,раболепие пред големия брат с ватенката...изобщо ганьовски ми ти простотии!!! Нека да почива в джехеннема!Дано да доживеем да ги видим всичките от неговия бранш и неговото време изпукали!

23

1

преди 2 години

Какво ли ремарке ще му закачат на катафалката.

22

Анонимен

преди 2 години

Този не е престарял да не е хванал ковида.

21

БГ

преди 2 години

До АнонименНе си прав. Не е той бащата на Калинка. Баща и беше по онова време шеф на столичната пожарна - май Стоян Стоянов се казваше, а Войнов беше шеф на националната пожарна.

20

Анонимен

преди 2 години

Повечето не се сещате коей етози, това е бащата на прословутата гербаджийска калинка назначена в министерство на земеделието с фашивите дипломи...

19

Калинчо

преди 2 години

Една калинка по малко, надявам се достатъчно да се е мъчил та да има поне малко възмездие...

18

от Плевен

преди 2 години

Пия плътно червено вино, роня сълзи от мъка за човека и не знам как ще заклопя очи тази вечер. Аз цял живот правя добрини, защото съм широко скроен човек, а той какъв човек беше? Просто питам! Дали даваше по филия хляб на бедните, на тези които нямат нищо на този свят? Просто питам! Онзи ден бях на едно погребение и направихме венец от полски цветя, хем евтино, хем и атрактивно. На Отец Методи това му допадна и каза, че това нещо ще го сподели с другите миряни от църквата. Аз съм на 79 години,

17

Анонимен

преди 2 години

Отиде си още един верен син на Партията, вуйчото на "генерал" Боко тиквата.

16

Хемус

преди 2 години

Държава от генерали и професори

15

Анонимен

преди 2 години

Бог да го прости , току-що му прочетох накратко биографията , достоен човек и истински българин!

14

Анонимен

преди 2 години

До СоцаТо е добре и сега да има трудови войски, хем да се научат на труд, хем да поправят пътища и сгради, да строят жилища за нуждаещи се, да се научат и на занаят с който да се препитават! Трудови войски е имало и през царското време и през соца ,а сега ги няма. В трудови войски са пратили и част от евреите, за да ги спасят от концлагерите.

13

от село

преди 2 години

Още малко и пчелите ще изгонят всички търтей от кошера, зима идва, икономия на храна трябва да се прави! Явно на есен интелигентните българи ще вземам по един як селски кривак и ще поемем към столицата и да изчистим Държавата от негодниците.

12

Соца

преди 2 години

Най много с пагони след армията създаваше , спорта , пожарната, строителни войски,театри и самодейни групи,трупи към МНО. Това бе и един вид социална грижа на Партията

11

Анонимен

преди 2 години

на държавна работа до гроб

10

Анонимен

преди 2 години

Бог да го прости, но...какво общо има един пожарникар с метрологията?

9

Saki

преди 2 години

Цяла България се изнесе в чужбина,тук останаха само генерали.Всеки втори е някакъв генерал и е работил в службите.Бетер Куба и Северна Корея.

8

Пчелар

преди 2 години

Кошерът е пълен с търтеи .

7

Анонимен

преди 2 години

От 20 години е пеционер + заместник на ДАМТН много ценна фуражка

6

Постфактум

преди 2 години

Човек, колкото и дълго да живее ...От такива "генерали" сме на това дередже!Дай Боже да е заразно и за другите като него!

5

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Лека му пръст!