339

ние

преди 2 години

Стоилов Стоилов, що ти трябваше на дърти години да ставаш министър, така да се орезилиш. Станал си за посмешище.

338

Плачевно

преди 2 години

Ама я кажете кой точно е янаки стоилов и с какъв мандат пуска той нещо? И още кое е това правителство дето пуска каквото и да свързано с отделна на него и неподвластна на него институция. И ако някой сега се заплете, че президенто бил назначил това правителство, аз пък питам колко точно подкрепят сега този чужд президент?

337

smelost

преди 2 години

Да са живи и здрави всички,коитго очернят прокуратурата и българският народ!Бог да бди над всички нас!

336

Анонимен

преди 2 години

стоилов и за преподавател не става но той станал министър. Колкото по некадърно толкова повече се натиска.

335

Анонимен

преди 2 години

Стоилов, защо не разследваш Рашков от къде са му имотите???

334

Анонимен

преди 2 години

Стоилов не е никакъв министър а разбоййник облечен във власт

333

Анонимен

преди 2 години

Стоилов, ами като ти слушам приказките ти май уронваш престижа на България.

332

69

преди 2 години

Безличен политик и преподавател!

331

Анонимен

преди 2 години

До 400 Стъки и бабата ще мятат камъни!

330

До 399

преди 2 години

Стъки ли ще метка камъните или лелки-ГЕРБ?

329

ПроСоТо

преди 2 години

гледам,Каскетните собаки са залаяли яко в "защита" на Гешефтев...Алоу,отвързаните,много бързо забравихте,че самата ЕК и ЕП многократно заявиха недоволството си от начина на "избиране" ,всъщност НАЗНАЧАВАНЕ на Гешев!!!..Забравихте ли,или не ви изнася да си спомняте?...А ФАКТА,че Кьовеши върна петима от ГЕШЕВИТЕ ИЗБРАНИЦИ,калесани за "европейски прокурори"?!..И това "не помните"...Да ама ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПОМНЯТ!!! Па и виждат МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ му напъни!...Колкото по-рано се коригира ГРЕШКАТА "Гешев"

328

Няма ли кой да

преди 2 години

прати на Стоилов вестникарски изрезки за начина на забогатяването на Рашков, или той вече замете следите с фиктивен развод и фиктивна подялба на имотите си, като прехвърли и забогатяването си като "тежка трудова дейност и спестовност" на съпругата си,която,вече като бивша не може да бъде разследвана.Още един повод да бъде ударен Гешев-ами ако му дойде идея как да разнищи милионите на Рашков. Абе всичко при Рашков е изпипано-скромен спестовен труженик с благотворителна към него бивша жена.

327

Стоилов играе по

преди 2 години

музиката на бясното мили(ЦИ)онерско куче Рашков.Говори се,че си е продал съвестта за 9годишен мандат като конституционен съдия,а питбулът щял да бъде пратен за посланик някъде,след края на мандата на служебния кабинет.Добре ще е да го пратят в Сев.Корея(ако имаме посолство там)хем братя по манталитет-чугунени комунистически кофи за глава,хем там ще бъде "пръв сред равни"-милионер сред бедняци.Двамата жалки Фаустовци танцуват в призрачен гърч сатанинските танци на МефистофелРР.Но има Господ.

326

Анонимен

преди 2 години

Никога не е късно да станеш за резил. Това направи др. Янаки Стоилов, продаде се за да го направят конституционен съдия. Отврат.

325

Случаен минувач

преди 2 години

Аз Стоилов го помня от младите му години, защото съм му почти набор. Във ВНС държеше прочувствени речи в защита на социализъма. Винаги гледаше много нервно. След това, някъде около 1994, проумя, че промените са необратими, и за известно време се оттегли от парламента. Ожени се на 37 години, явно преди това ръката му е замествала момичетата. След това се е отдал на академична кариера, но в БСП винаги са разчитали на него. Досега не е бил министър, само депутат.

324

Анонимен

преди 2 години

стоилов ще получи главата на Гешев в устата си, долната

323

Анонимен

преди 2 години

Понеже Гешев си върши работата им е неудобен и затова трябва да го махаме. Подлите шумкари искат да си разчистят пътя за да си правят беззаконията и анархията.

322

Анонимен

преди 2 години

Да, Гешев уронва престижа на Руските шпиони само и на олигарсите.

321

Анонимен

преди 2 години

Стоилов поиска главата на Гешев, както Нинова поиска "Спутник" - PR акции на червената русофилска Мафия за да я признаят за "протестна" партия !

320

Тигре тигре

преди 2 години

Шефе търсят те по мобифона