45

ББ

преди 2 години

и републиканската...удобрявате ли дадената ви подкрепа от убиец като кадиров?и кога ще поемете отговорност за убитите невинни граждани на САЩ в Конгреса...насърчени убийства от "началника" ви тръмп...Американци ли сте ?...добре ли ви плаща ...Си?обичате ли Народа си?...докажете го!милиарди ви гледаме в очакване за Справедливост и Почтенност!!!или ще си я извоюват и наложат!

44

ББ

преди 2 години

сега го видях...имаш кадировци за подрепящи те...тръмп...тотално се самозабравихте...тоя очаквам да ми прати убийците си...ама не съм уплашен уверявам те....децата ми,приятелте ми,Народа ни не могат да бъдат уплашени...с убийците на путин....очакваме САЩ да отговорят адекватно...децата ни не може повече да са жертва на наемни убийци на путин!къде са децата на сталин г-н путин..г-н Си..защо мислите,че вашите ги очаква нещо по добро..в коч.н.та която строите?седнете и им създайте Справедлив Свят!

43

ББ

преди 2 години

за съжаление...Републиканската партия на САЩ се превърнаха в зависими от путиновци и китай...превръщат ги в национални предатели...невиждан позор!!!

42

ББ

преди 2 години

До Хитлерне ви мразим дори...съжаляваме ви просто,водите света ни към гибел.отнемате ни свободата,хляба,въздуха и водата...и ни вменявате...крепости към небесата...империи загинаха разсъждавайки така...божиите ценности са ни заложени генетично...съвсем малко ни трябва да сме щастливи...тръмповци и путиновци,финансирани от китай се опитват да ни го отнемат...за "превъзходство"...Бог да пази САЩ!

41

Хитлер

преди 2 години

А тези които мразят Тръмп и го цензурират какво мислят за Хитлер,няма ли да кажете.Те не са ли същите,които пропагандират пандемията от лабораторния вирус,принудителни ваксинации и сертификати,не са ли техните методи фашистки.Толкова поръчкови статии и очерняне и накрая пак митинги с по 45 хиляди души.С това вече по-скоро се постига обратния ефект,вижда се,че е тенденциозно и пристрасно и голямия зор да се оплюва Тръмп води до обратен резултат-все повече хора го харесват

40

Анонимен

преди 2 години

Не се занимавайте с глупости,ами напишете най-после супер новината,че Правителството на Джо Байдън е представило лист с теми,които не трябва да бъдат дискутирани и трябва да бъдат цензурирани от Фашистбук,Комитуитър и другите платформи!Покажете това Безкрупулно погазване на свободата на словото или и вие сте в играта?

39

Анонимен

преди 2 години

Мушморок,като Тръмп е продукт на КГБ ,защо сенилния памперс разреши Северен Поток на Путин и после се прегръщаха?Защо Байдън в момента отказа подкрепа за антикомунистическите демонстрации в Куба и заяви,че ще екстрадира всеки кубинец,избягал от комунистическия режим????

38

ББ

преди 2 години

и това е началото...манипулациите на тръмп по-гьобелс,финансирани от путин,нямат шанс в САЩ,общество чията ценност е Свободата и Справедливостта....путин може да връща крепостното...тръмп е продукт на кгб,с парите,расистите,мафията...хората не са слепи...

37

Жоро

преди 2 години

Тази бълвоч ч писахте вече.'Защо не напишете нещо за одитите в момента,които шокират меко казано.'

36

Анонимен

преди 2 години

Бай Тръмп си е шоумен, нещо кат наш Боко :))

35

Анонимен

преди 2 години

Либерастията е престъпление с/у човешкия род. Рак който трябва да бъде изрязан и изгорен!

34

Анонимен

преди 2 години

няма кой да пише какви ги върши другаря Джо. Държат всички медии и си трайкат, ама то се вижда, така че всички са наясно със ситуацията.

33

Анонимен

преди 2 години

Какво може да пишат демонократски автори - плюене ,плюене и пак плюене а отзад Джото налива парички и пълнят гуша.Само дето републиканците хич не се впечатляват от либерастките пръдни и хич не им влияят. Вижда се, че яко ги тресе страх бай Дончо да не се кандидатира пак и се чудят какво да измислят да го спрат. Джо за 6 месеца срина до под дъното Сащ, по-трагично от най-трагично, но не изненадващо.

32

Анонимен

преди 2 години

The Wall Street Journal, Washington Post, CNN....хахаха вЕрвайте си оли го френ чета недъгави. Тръмп си остава НАЙ-ВЕЛИКИЯ президент на САЩ. А самия факт че още ви пари по опашките, само го потвърждава. Такива *** и либерастии като вас са РАК за човечеството. Но се уплашихте че Тръмп ще ви изреже и захвърли на бунището където ви е мястото, и с манипулации, лъжи, убийства и престъпления, инсталирахте дементиралия памперс. Бог ще ви съди един един!

31

Future

преди 2 години

Близо е времето, когато руският шпионин Тръмп ще седне на електрическия стол.

30

Анонимен

преди 2 години

До 36 : Много точно си се назвал!!!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Да не би след хитлер света да стана по убав?

28

До 36

преди 2 години

Що пък да му е *** коментара? Ако не ги беше страх, нвмаше толкова да го хулят! 95 процента негативни статии в пресата! Никой друг презифент не е бил хулен толкова много. А сегашните атаки са свързани с това, че Тртмп започна отново митингите. Толкова хора събира, че онези се *** брутално! Няма да споменаваме, че се прави одит на изборите в Аризона и изскачат секции със 60 процента "грешки" в отчетите. Още 18 щата са изпратили комисии, да попият опит и май и те смятат да правят одит.

27

Анонимен

преди 2 години

Много ги е страх от Тръмп щом продължават с лъжливата пропаганда против него!!!!! А историята не е обективна наука .Сталин и комунистите избиха в ПЪТИ повече хора, ама няма нюрнбергски процес няма нищо, нали победиха! А че са виновни за ВСВ толкова, колкото и фашистите затова удобно се мълчи!

26

Додо

преди 2 години

До българинМислех да ти поставя +. но когато прочетох, че историята била обективна наука, това ме накара да си променя мнението и поставих минус.