54

Анонимен

преди 2 години

Е много ясно че няма, нали е на нашите хора.

53

Анонимен

преди 2 години

Колко милиона ше плща ДНСК на Артикс за золума ? :)))

52

До Анонимен 42

преди 2 години

Ще ти кажа два факта, които не са тайна , но по ред причини се неглижират.Едно от "достойнствата" на всички високи стъклени сгради е, че са убиец на птици. Заради невидимостта/прозрачността на стъклото птиците не го виждат, удрят се, чупят си вратовете и падат долу. Най-вече дребните пойни птици.Второто е, че поради "вълшебните" топлопроводими качества на същото, същите сгради не са особено енергоефективни по нашите географски ширини.Има и още, но няма да говорим, че темата е дълга.

51

Аман от галфони

преди 2 години

Ей,пуяк тук въпроса не е в парите а в законноста и корупцията

50

Анонимен

преди 2 години

48,не всичко опира до парите и печеленето им. Може и много да си ги надиплил, и да не е незаслужено, но пред отворилата се перспектива в едно немного далечно и неизбежно утре излизането от/прибирането вкъщи вместо за 20, за 40 и повече минути, сигурен съм, че внезапно ще претърпиш катарзис. Особено, ако се окаже, че гарантираното висенето в трафика е най-вече в последните метри до дома.

49

Анонимен

преди 2 години

И ЗА КВО БЕ ВСИЧКАТА ПАРА И ПИСЪК КАТ СЪДА КОРУМПЕ

48

Анонимен

преди 2 години

Тук хората не са се научили да уважават частната собственост. Всеки, който си е купил 60-100кв в квартала, си мисли, че може да диктува аджендата на целия квартал. Е, с какво право?!?

47

Анонимен

преди 2 години

Този аргумент е в стил: аз съм от София, пречат ми провансалците, защото правят задръствания и ми намаляват ефективността на бизнеса, нали?Каква е разликата? София моя ли е? Кварталът на собствениците на апартаменти и бизнеси ли е? Кое не е така?

46

Анонимен

преди 2 години

До 47Толкова е законен колкото подкупи са дадени на правилните хора. Този 'аргумент' има нулева стойност, особено за корумпирана държава като България. Проекта се спъва от жители на района, които имат ОГРОМЕН интерес от това какво се строи в квартала им, включително и местни бизнеси чиято продуктивност ще бъде възпрепятствана от влошаването на трафика заради тази сграда. Още нещо да не си разбрал?

45

Анонимен

преди 2 години

Абе тук мразят всички, които имат повече пари. Дори да беше на пет шест лентови булеварда, соц носталгиците щяха да са против. Не е важно аз как съм, важно е Вуте да е зле. Тва е положението.

44

Анонимен

преди 2 години

Хаха, ти или не можеш да четеш, или наистина мозъкът ти служи само за равновесие.Виж по-долу - спъва се законен проект на частна компания, върху частен имот, напълно законен. Спира се дейност, която генерира БВП. Пречи се на частен бизнес, които създава стойност напук, заради натиск от хора, които нямат право на претенции, бидейки не-собственици. Да изброявам ли още? Дори няма да споменавам за камествата на сградата, особено сравнени със заобикалящите я кули, минарета и петлета

43

Анонимен

преди 2 години

беден съд.я да сте видели

42

Анонимен

преди 2 години

До 44Брейй какви думи извади и нищо не каза. А какъв аргумент имаш ти бе нагло детенце? Един не си представил а искаш ние да ти даваме.

41

До 43

преди 2 години

Ясно. Напук на сградата и закона (очевидно) заради злоба, беднотия и еснафщина. Еми съжалявам, заемате една т.нар. Морална и принципна позиция, но не заради висок интегритет, а заради изброените от мен неща. Очевидно нямате аргументи, освен опорката за инфраструктура, която явно издиша.

40

Анонимен

преди 2 години

До 41Ахахахаха бeзмoзъчен платен *** искал аргументи и доводи на които така или иначе ще отвърне с някаква лична обида. Па и нагъл. А какви са твоите? "с-сградадъ е хубъвъ" ли? Хахаха

39

Анонимен

преди 2 години

Сградата е страхотна. Браво. Колибарите да си защитават градинките около панелките, в които са си паркирали 30 годишните кочинки.

38

Анонимен

преди 2 години

Нека противниците на сградата аргументирано изложат доводите си. В противен случай би било очевидно, че бруженията им Са от еснафщина, злоба, беднотия и жалка носталгия по соца, когато всички бяха равни.

37

До 39

преди 2 години

Помолих да го направиш в контекста на градоустройствения план. Струва ми се, че по-скоро ти говориш по опорки - За тесни улички и прочее. Ти видял ли си плутността на застрояване там? И не, опорките ми не са от Артекс. За мен е важно да се зачита частната собственост, да се спазват законите , да има функционалност, естетика и устойчивост. Хора, които не са генерирали 1 лев стойност нямат право Да пречат на бизнеса, щом той не нарушава закони. От злоба, завист или простотия.

36

Анонимен

преди 2 години

До 35 каквото и да ти обясня няма смисъл защото ще го игнорираш и само ще копираш някаква претоплена опорка дето са ти дали от Артекс. Всеки с половин мозък може да види че улиците там не са за сграда с такъв капацитет.

35

Тенекиен век

преди 2 години

Колко ли магистрати имат апартамент там?