9

Браво на Курни!

преди 2 години

На тоя район кметицата не е ли от ДБ?

8

Истината

преди 2 години

Така е в студентски град.Но в холтела на кмета който е на морето.Всичко е опънато.

7

Анонимен

преди 2 години

Във софийските квартали фирмата която извозва разделните отпадъци минава от дъжд на вятър.Контейнерите им са препълнени,около тях се търкалят чували с пластмасови бутилки,хартия и стъкло.Клошарите ги разкъсват и разпиляват и става мазало.Гледката е повече от неприятна.

6

Държавник

преди 2 години

В държавата Чалгария ще е така - мръсотия, отпадъци навсякъде , простотия и клошарски живот! Този "такъв народ" сам си избра съдбата ! Честито , мЪдурковци !

5

Ако

преди 2 години

снимката е действителна илюстрация, малко странен е "сигналът"?!Кофите са празни, а до тях има камара ***. За строителни отпад - ъци, стари мебели и техника си има ред за събиране - или се обаждаш и ПЛАЩАЩ да ти извоят къртените плочки, или ти казват, кога да изнесеш старата техника, за да я вземат БЕЗПЛАТНО.Всъщност, такива кофи/"гюмове"/"казани" в София няма - поне в р-н "Триадица". Където има индивидуални, те са пластмасови и с по-голям обем, черни и зелени.

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

От около 30 години всичко,което идва от ЕС или от отделни държави като материална или финансова помощ се насочва към турски фирми. Обърнете внимание,че строителните фирми у нас са турски или чрезтрети лица држани от турци. На такива ограбващи народът ни и държавата ни фирми,които са абсолютно невежи и злонамерени към нас, се връчват включително за засрояване обекти от военно стратегическо значение. Сега ще троят и най-големият за Балканите тунел в България. Разбира се,че и той ще се срути.

3

Тероризъм в България

преди 2 години

Терористична организация близка до Борисов убива хора, членовете явно са от МВР, ГДБОП и ДАНС!

2

Бонго Бонго

преди 2 години

Вижте навсякъде около нас, какви кошове за *** имаме, пълен ужас....как тия хора в чужбина могат да си подредят дори и кошовете, а ние с тия от комунизма......не е ли време за пластмасови кошове да имаме както на запад всички имат?Радев, за затвора си..

1

Анонимен

преди 2 години

Радев е виновен. Той от 2 месеца е и кмет на София.