14

no name

преди 2 години

Стигнах до "черупкови компании" и спрях да чета. Изразът "shell corporation" не се превежда буквално (shell - раковина, черупка), а означава компания, която съществува само на хартия - без офис, служители, дейност и т.н, т.е. фиктивна компания. Вземете си наемете някой служител със сносен английски, че с гугъл преводач се излагате като кифли.

13

Паспортен Трол

преди 2 години

Не само паспортите, но дори и с нови имена физиономиите им, DNA, пръстови отпечатъци остават. Така че споко - не могат да се скрият.

12

Анонимен

преди 2 години

Колко от тях са с липсващи кракожия и наричат останалите "гои"?

11

Истината

преди 2 години

Великобритания и Франция имат още силно влияние в тази държава. Благодарение на тях тази държавица имат безвизов режим за ес, а и защото там и на британски Вирджински острови перат парите си. Цели държави и държавни компании перат в тези две офшорни държави. После реват на ес, че нямат пари и така до безкрай

10

Анонимен

преди 2 години

Не е само престъпници. Има и много хора, които просто иксат да бъдат забравени, иама такива, преследвани от мафиоти (като родните в парламента), има и жертви на зли режими (като тези в САЩ и Германия) ...Не бързайте да съдите добрите хора, толокова бързо!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Изпратете статията на пълничкия политик от ромски произход от село Банкя! Мисля, че го касае сериозно.

8

МНЕНИЕ

преди 2 години

Каракачанов и ВМРО са били там като Експерт Консултанти .

7

Анонимен

преди 2 години

очакваме бб Винету там ще се премести да живее

6

И братята галеви,

преди 2 години

мафиотите ортаците на мутрата сестра мая галева костинбродската лъжа, са граждани там, естествено вече с други имена

5

Анонимен

преди 2 години

Новата идинтичност на Божков - Фейсал Бин Череп !

4

АнонимеН

преди 2 години

БЛЯ БЛЯ БЛЯ ! ПОЛУЧАВАТ САМО БЕЗВИЗОВ OДОСТЪП ДО ЕС И НИЩО ПОВЕЧЕ ! ВАНУАТУ НЕ Е ЧАСТ ОТ ЕС И САМО ИМА СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ЕС И ВАНУАТУ ЗА БЕЗВИЗОВ ДОСТЪП!

3

Асан

преди 2 години

Братя Галеви там ли са :))))

2

SS

преди 2 години

Фалшиви документи за самоличност се правят и продават в цял свят ! Стига да знаеш къде да търсиш !.Жена ми навремето как мислите я докарах в България от другия край на света ? Сега ми вика ,че съм магаре ! Като се замисля --права е ! Магаре съм !

1

Анонимен

преди 2 години

Пък нашия шкембе Каракачан войвода ги продаваше на макетата почти на безценица!Ама инфлационна и незначителна държавичка сме..кво да се прави!?