13

Анонимен

преди 2 години

Ако не са ги наболи може и доста медали да вземем!

12

loves2drive

преди 2 години

Дарлинг, май не си си взел лекарствата днес - к'ви евреи, к'ви ваксини, к'ви трансджендъри те гонят? За олимпийски спорт говорим.

11

Истината

преди 2 години

Каква пък пандемия ни е виновна и за това? Кажете какви средства се отделят за спорта, а не търсете вината в друг. От началото на прословутата демокрация и спорт, и икономика, и образувание, всичко затъва . Целта на управляващите е да крадат за тях, а не да правят нещо за страната ни! За това и много българи напуснаха родината си.

10

До 10,11

преди 2 години

Ходи ти се качи на гредата...

9

loves2drive

преди 2 години

Мдааа, пандемията ни виновна, че нямаме олимпийски спортисти. Щот преди пандемията направо доминирахме по Олипиадите... До пишещия против Симон Байлс - научи й името първо, след това я гледай какво прави. И после намери българка на това ниво. Заради нея и Кейлъб Дресел ще гледам Олимпиадата.

8

Сатира

преди 2 години

Хахахаха рекордно малкото Българи са поради липсата на държавна политика за развитие на спорта. Спорта ни не е било никога толкова слаб през последните 70-80 години. За властимащите е много по-важно да строят зала след зала за десетки милиони, игрища и салони по села и паланки. За да има какво да крадат!

7

Анонимен

преди 2 години

аз гледах филм за гимнастичките ни - лагер в япония миналата година .. хахо, хихи .., сигурно някой по оправен японец ги е плющял .. и всичко това с държави пари .. безплатна екскурзия, ядене и пиене ... кога средностатистичекия българин ще ги стигне .. ама то верно че възпитават малотени ....

6

Анонимен

преди 2 години

Не ви е виновна китайската кашлица. То просто няма спорт вече. Няма истински спортисти, няма спортни училища и децата вече не спортуват. Вие не сте ли забелязали че днешните деца дори не излизат да играят навън както ние бяхме едно време. И да има някой желание за спорт то пък няма треньори които да ги научат. Спорта и изкуствата са унищожени в България.

5

Анонимен

преди 2 години

В България се практикува само един спорт - легнало пазене на чекмедже.

4

Анонимен

преди 2 години

Пандемията е виновна, ама друг път. Вижте само какви са ни базите за тренировка на спортистите, въобще ако има такива условия.

3

Анонимен

преди 2 години

Поредният слуга на Радеф

2

Перкеле

преди 2 години

Важното е да си пазим гена. Кукловодите обичат да използват спорта да разсейват масите. Ако имаме късмет ще спрат всичкия спорт, току виж им дошъл акъла на всички, че биват насилвани злобно от елитите във всяка една сфера на живота.

1

Патриот

преди 2 години

Е, нека да не е пандемията този път!!!