6

Алиен

преди 2 години

До Анонимен 8 Ми крушките от такива с нажежаема жичка 75-100 ватови ни станаха LED 9 ватови, забраниха прахусмукачките да надвишават 1000 вата, CRT телевизори с ел.лъчева тръба които лапаха по 200 вата сега са LED и 60 инчовите не карчат повече от 60 вата ....... от ден на ден всичко става по-икономично, минава се към слънчева и друга алтернативна енергия ..... за едни добре, за други не..... Но при тях си е колкото повече - толкова повече..

5

Анонимен

преди 2 години

Да БТК ще замърси планетата пълни гупости и всчки тези неща се пишат от банки и финансови фирми за да пречат. Тестове със бомби не пречат на природата , Коли , фабрики изведнъж БТК стана номер ч

4

Алиен

преди 2 години

Ми обяснението е просто. Света минава към енерго-ефективни икономични технологии намалява потреблението на енергия което не се харесва на милиардерите продаващи енергия и хвърлят по някой долар-биткоин за зарибявка и енергията им се продава... Пък може и мрежата от копачи без да искат да поддържат мащабен изкуствен интелект който ни подготвя края.... ;-) )))

3

ПроСоТо

преди 2 години

хм!...АКО има "Извънземни",то СЪЧИНИЛИТЕ "биткойна" са точно такива!../Или са обикновени луди,защото знаем че разликата м/у гения и лудия е само една крачка /..Това е най-мащабната КОМПЮТЪРНА ИГРА,създавана някога!..Абсолютна лудница...."Виртуалния Клондайк"...

2

Интересно

преди 2 години

Как въздействат на околната среда увеселителните паркове за деца, големите Молове, огромните билдбордове осветявани нощем, телевизорите и рекламите без ползва - също се отразява на околната среда.

1

Анонимен

преди 2 години

Учебник по икономика 2031 година глава 4 "Измамата Биткойн "