60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.60 Не си наясно: снимката на хвърляните хора от скалите беше на въстаници, убивани по този начин след погрома на Септемврийското въстание 1923 г. Хвърляни са от скалите в Искърския пролом.

59

Анонимен

преди 2 години

При ченгетата на БКП всичко е възможно. Та нали те хвърляха хора от скалите без съд и присъда!

58

Анонимен

преди 2 години

Тази фамилия е за фитнес. Лош боди мас индекс

57

Анонимен

преди 2 години

Значи Тиквата ,ако е убил човек и е минало давност не носи отговорност ?! Ето затова трябва реформа в съдебната власт.....,каква давност бе ,какви пет лева ??????

56

Сата НАТО

преди 2 години

Само че тези "грантове" не ги спуска Дедо Боже, а се измъкват от джобовете ни, посредством инфлация, причинена от печатането на необезпечени евра. И ГЕРБ са съучастник в това ограбване на европейците и в частност на българите.

55

Анонимен

преди 2 години

Може да се позове на забравяне, но един опитен следовател ще усети дали лъже.

54

Анонимен

преди 2 години

Може да се позове на забравяне, но един опитен следовател ще усети дали лъже.

53

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО АКО ХАРВАРДИТЕ НА РЕЗИЛ РАДЕВ ИЗПРАТЯТ ПЛАНЪТ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ / НАПИСАН, ОБСЪЖДАН И СЪГЛАСУВАН С ЕК ОТ ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ/ БГ ЩЕ ПОЛУЧИ ДО 7 МИЛИАРДА ЕВРО ГРАНТОВЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ОТ КОВИТ, ЗАЩО ИМАШ ИНТЕРНЕТ АКО НЕ ЧЕТЕШ НУЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ....

52

Сата НАТО

преди 2 години

Според мене поводът за разпит на заподозрения Борисов си е съвсем основателен. Нещо повече - трябва да се разчепкат и връзките му с кмета на Симитли, във връзка с публичните изявления на последния. Възможно е наистина даее бал Бойко Борисов и той сега да е изпаднал в сексуална зависимост от представител на местната власт.

51

Анонимен

преди 2 години

А ПЪК ДВАМА ЕДРИ ЧИЧАКА СИ ГОВОРЕХА НА ПЕЙКАТА В ПАРКА ДОКАТО ПРАВИХ КРОСЧЕ ЧЕ РАДЕВ БИЛ СЛУГА НА КРЕМЪЛ И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ВАСЕТО ДИМЕК ЧЕРЕПЪ ПЛАЩАЛ ЛЕТНИТЕ ОПИКАВАНИЯ НА СОФИЯ, А ТИЯ СМЕШНИ ГИМНАСТИКИ СЕГА ГИ ПЛАЩАЛИ ОЛИГАРСИТЕ ОНИЯ ДЕТО ОБРАХА И ФАЛИРАХА 15 БАНКА, ТА КАТО ВИДЕЛИ КАКВО ПРАВИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР С ТЕХНИТЕ ПОБРАТИМИ И ПОТЕКЛИ МИЛИОНИ КЪМ ГЛАВНИЯТ ОРГАНИЗАТОР, ДИМЕК РЕЗИЛ РАДЕВ, ОБАЧЕ ТРЯБВАЛО ДА ВРЪЩА ПАРИТЕ ИНАЧЕ ЩЕ ГО ЗАВАРЯТ ИЗСТИНАЛ, ТА ПОЧНАЛИ ГОЛЕМИТЕ ЦИРКОВЕ ИДВАТ ГРАНТОВЕ ОТ ЕК

50

@ к.49

преди 2 години

До Анонимен Адвокатът е Марковски - син, младият се казва Димитър, старият - Марин. Да се вика ББ за нещо станало преди 10 години е безпредметно, ББ винаги може да се позове на забравяне и да откаже да дава показания, които не са в негов интерес - виж "Права на призования за свидетел".Очеведно не става въпрос само за някакъв си екзотичен канибализъм. Стори ми се, че ББ при влизането за разпит в ГДНП беше весел, а при излизането като че ли имаше посърнал вид .Защо не го викат в СДВР?

49

Сата НАТО

преди 2 години

ЧЕРЕПИТЕ НА РАДЕВ ИСКАТ ДА ОБЕРАТ ИДВАЩИТЕ МИЛИАРДИ ЕВРО ГРАНТОВЕ... -----/////------ Ама ГЕРБ грантове ли получаваше? Много интересно, не знаехме това. По принцип термина "грантове" го въведоха пътво путинистите в Просия, така че ти трябва да си някакво мрсно русо филдко ***, което защитава ГЕРБ. Което доказва, че руските слуги у нас са именно гербаджиите.

48

Средностатистически

преди 2 години

До АнонименЗащо мислиш, че Борисов е нормален и очакваш да реагира , като такъв? Вреден е за всяко общество престъпен ***.

47

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е научил тоя от стария Марковски, напразно дъртия си е хабил семето. Анонимните сигнали може да са без значение, когато касаят баба Пена от село, а когато се отнасят до премиер-министър с 12 години стаж, са си съвсем основателен повод за разследване.

46

Дим

преди 2 години

Това го разправям от ден първи - да вадиш слухове от 2009 показва безсилие!Но и застраховка - обвиняваш някого в нещо с изтекла давност,без доказателства!Хвърляш медийна бомба,настройваш общественото мнение и толкова!Ако Рашков не може да намери доказателства за извършено престъпление от ББ през последните 5 години,значи или е некадърен или "мутрата" не чак такава мутра!Едно време вкарваха в Беляне по "един човек чул,че той казал" За щастие,вече не сме тези времена!!!

45

ПАК ЩЕ НИ СКЪСАТ ЪЗА

преди 2 години

СЕГА ГЛЕДАМ ПО "НОВА"РЕМОНТИРАНИТЕ 23 КМ НА АМ ТРАКИЯ- КОЙ Я НАПРАВИ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ЧЕРЕП РАДЕВ- НЕ ТИЯ ДЕТО СА ЛОШИ- ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ ТЕ РЕМОНТИРАХА ТОВА ПРЕКРАСНО СЪОРЪЖЕНИЕ, А ЩО ГИ ЧАГЪРТАТ- ЗАЩОТО ЧЕРЕПИТЕ НА РАДЕВ ИСКАТ ДА ОБЕРАТ ИДВАЩИТЕ МИЛИАРДИ ЕВРО ГРАНТОВЕ...А ГЕРБ БИЛЕ ЛОШИ- ТИЯ ЧАГЪРТАЩИТЕ ЩЕ НИ ЗАВРАТ ПАК В КАЛТА.

44

Анонимен

преди 2 години

ТИЯ ДЕТО ПРЕДИ ГОДИНИ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ СЕГА"ЧАГЪРТАТ"- МАЛКО ФАКТИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ В НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- ЯНУАРИ 1995Г-ФЕВРУАРИ 1997Г ИНФЛАЦИЯ 2560% И 15 ФАЛИРАНИ И ОБРАНИ БАНКИ ОТ ДНЕШНИТЕ ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ- 1 АПРИЛ 2019Г/ 1 МАЙ 2021 Г- 3%- НО ИНАЧЕ ПО ПРИКАЗКИТЕ НА ХАРВАРДСКИТЕ МИНИСТРИ *** И КОМПАНИЯ ИКОНОМИКАТА НА БГ БИЛА РАЗСИПАНА- Е ДА ДЕ АМА НЕ..КОЙ ИСКА ДА РАЗСИПЕ ВСИЧКО ПОСТИГНАТО С МНОГО УСИЛИЯ НА ЦЕЛИЯТ БГ НАРОД- ЧЕРЕПЧЕТАТА- ИДВАТ МИЛИАРДИ ГРАНТОВЕ

43

Анонимен

преди 2 години

Когато пияният, червен професор бесня из улиците на любимото му Ново село през 1999 и отправи закона за убийство, цялата милиция, упражни натиск, върху свидетелите да мълчат и върху жертвата му. Отврат.

42

Анонимен

преди 2 години

Милиционерите, начело с ченгето от ДС Рашков, са срам за България, за правосъдието в държавата и ЕС. Те получават заплатите си от нашите пари. Колко ниско трябва да паднеш, за да се съгласиш, да разпитваш някого, за нещо такова, с такава давност. За тези, които са им наредили, срамът е още по-голям. Червена ***.

41

Анонимен

преди 2 години

Бойко си е осигурил живота и на внуците си. На негово място ще си пътувам по света и ще се радвам на живота. За какво му е тази власт? Славата е болест, но на определена възраст емоциите са противопоказни... А народа горкия ще стигне до гражданска война, защото не знае кое зло да избере, Бойко с цялата му арогантност, диктатор, нарцис.... или новото - неизвестното. Единствено не мога да повярвам, че толерираме даже и незаконни трансплантации, някакъв странен народ сме станали....