27

Бих се съгласил

преди 2 години

ако се каже, че доста пациенти за жертва на здравната система..... Не Балтов

26

Анонимен

преди 2 години

Балтов не е жертва защото жертвите нямат 200 000 лева за да си платят за да ОСТАНАТ на поста си както направи той към ГЕРБ.Нашите пари които Балтов крадеше чрез схеми от Пирогов отиваха в партийната каса на Герб и в неговия джоб.Това е истината .Я обяснете как изкаратхте персонала с натиск пред болницата УЖ да подкрепи алчния крадец ?Балтов е за затвора .

25

Сат Н

преди 2 години

Нещо не разбирам срещу какво лаете? Пирогов е държавна болница, министърът е принципал. Има право да уволни управителя дори само ако не му е симпатичен. Министърът е назначен от мене, а на мене Балтов ми е особено несимпатичен. Иначе има пълното право да обжалва мотивите за уволнение, но на работа няма да бъде върнат. Точка!

24

Анонимен

преди 2 години

Защитниците на правосъдието не бяхте толкова активни, когато един едър данъкоплатец беше изгонен в чужбина с фалшиви обвинения, бизнесът му разбит, работните места унищожени, а на бюджета бяха нанесени щети за милиарди?

23

неразбрал

преди 2 години

До: номер 9 (Калеко Алеко) Не разбирам, за какви "народни съдилища" говориш? А, може би имаш предвид "специализирания съд", оглавяван от последователя на Андрей Вишински, човека с каскета, Гешев?Да, време му е и той да бъде изчегъртан!!!

22

Американ

преди 2 години

Цялата корупция е основно системен проблем - в закона няма ( нарочно ) механизми за ограничаването и, в съдебната система - също, да не говорим че съдебната практика е да не наказва ефективно никаквио престъпления, включително и убийствата.

21

zeus

преди 2 години

Всички сме жертви на здравната система, не е нормално болниците да са търговски дружества, а здравето и живота стока. Отидеш на преглед, всеки гледа да ти вземе някой лев за допълнителни изследвания или да те пусне по скъпа пътека, било то фиктивно.

20

магистралка

преди 2 години

И защо да връщаме ГЕРБ отново на власт, защо. След 3 мандата ще оправят здравеопазването ли? Тоз Балтов и той ходеше по телевизиите да разправя ***.из.мите на Бочко. Че и се съмняваше в достоверността на данните за Ковид пандемията идващи от ЕС, нагляра. Издъниха се с пандемията, защото слушкаха Вожда неук, и не посмяха нито веднъж да му противоречат. Жалки безгръбначни ***.

19

за жертвата

преди 2 години

предлагам да събираме капачки за Балтов

18

Анонимен

преди 2 години

Наглоф е голям плазмодий, гледаш го голям човек пък се гърчи, Ботокса е още по нагъл, и безочлив. Женералчето по едно време показа някво достойнство ама Тоloopа продължи да го унижава.

17

Анонимен

преди 2 години

Балтов е прекалено голям, за да го смятат за жертва.Битката тепърва предстои. И в нея, назначената номенклатура, с промит в някое НПО мозък, няма шанс.Кацаров застана срещу лекарите, а те имат Съюз. Застана и срещу академичната общност и то без подаден в прокуратурата сигнал, без разследване и изводи от компетентните органи за персонална вина. Това е чист терор, и няма разумен който да го подкрепи.

16

Гражданин

преди 2 години

Той и такива като него са жертва на самозабравяне и алчност.

15

Некъф

преди 2 години

А ние сме жертва на лудите му решения със НОЩ

14

анонимен

преди 2 години

добре

13

НИКОЙ

преди 2 години

До Анонимен 2 А вие,лекарят,от каква система сте?Нали от същата.Я не ни разказвайте приказаки,че касата не се точи навсякъде и по различни поводи и това не се случва само в последните години при ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 2 години

Не защитавайте Балтов. Нагъл е.

11

Анонимен

преди 2 години

Пациентите са жертва на здравната система Медиците просто крадат безнаказано от години.

10

Майора

преди 2 години

Абе анонимници докога ще се водите по акъла на човека с отнети лекарски права и настоящ министър Кацаров! Та що за министър е щом не намира разлика между клинична пътека и окончателна диагноза!Жалко заради вашето "изчагъртване" да се гонят специалисри и назначават юпита!

9

Анонимен

преди 2 години

Жертвата-Доказан престъпник!

8

анонимен

преди 2 години

Доктор Виткова,нима забравихте,че и вие сте била здравен министър в правителството на БСП.Да ни подсетите каква реформа направихте или какво полезно свършихте.Иначе да критикуваме и ние можем не по-зле от вас.Безочието на някои хора просто няма граници.