54

Анонимен

преди 2 години

Егати нахалството за милион липси трябваше да е в затвора не да иска отставки

53

Анонимен

преди 2 години

Защо никой не пита какви заплати взимат,верно че без тях не може,но това е обир по пладне,ако живеехме в правова държава тези трябваше вече да са на топло.Всички се държат като дерибеи в държавни болници с нашите пар

52

Анонимен

преди 2 години

Малеее, сега ги видях тези с плакатите. Това са престъпници, лъгаха ни за пътеките(за да вземат пари), лъгаха ни за броя болни от ковид( за да вземат пари), лъгаха ни по медиите с пропагандни интервюта колко са полезни ваксините, създадоха паника и страх сред хората заради вируса, за да продължат да жънат.Правеха се на герои и продължават да го правят. Как може изобщо някой да ги подкрепя?

51

Анонимен

преди 2 години

Кой работи в тази болница? По време на пандемията Балтов се прехвърляше от медия в медия. После обикаляше с Бойко. Сега всички на улицата....И за какво? И на мен са ми писали друга диагноза. Такава е системата. Но по закон е незаконно. Оправете я тази здравна система! Толкова години управление на единствения, според който още 50 години няма да има друг заместник. Това ни е наследството от него. Ако започнат новите да си вършат работата, се натискат нечий интереси и простолюдието на улицата ..

50

Анонимен

преди 2 години

Eх, Балтов! Тези хора страха ги е изкарал навън. Не искате никой да си върши работата, не искате да ви пречат за трупане на пачки....

49

Анонимен

преди 2 години

Поредния герберасти милионер се жалваааа

48

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВсичко е заради системата. А системата е рожба на Костов и неговите мекерета. Костовистите са същите като герберите, но по-арогантни.---------------------------------------------------------------------------Не е от системата, от хората е. Просто българите сме си такива, крадливи и продажни. Каквато и система да вкараш, ние ще намерим начин да я заобиколим.

47

Пешо

преди 2 години

Всички са в кюпа.

46

анонимен

преди 2 години

ВИЖТЕ МУ ИМОТНТО СЪСТОЯНИЕ, ГОДИШНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ И ТОГАВА ЗАСТАВАЙТЕ НА АМБРАЗУРАТА ДА ГО ЗАЩИТАВАТЕ. ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ НА ГОЛЕМИТЕ БОЛНИЦИ СА МИЛИОНЕРИ.

45

Реалист

преди 2 години

Тоя гьон-сурат не стига че крал, ами и се репчи!?

44

Анонимен

преди 2 години

Браво Балтов,гербераст виновен няма...

43

магистралка

преди 2 години

Те симпатизантите на Бочко са правени по един калъп. Тях и с парите в джобовете да ги хванеш, ще отричат до последно. От Каскетурата са за бой и е. бане. Че си седят на ръцете и пазят Бочко и сие разбойници А 3-те "национални" телевизии се оляха да лобират за Бочко. Направо ти се повръща от подлизурството им. Никога повече ГЕРБ/БКП.

42

Хах

преди 2 години

Те го хващат в източване и то с милиони, той наглецът искал оставка! Ей по-гнусно същество от гербераста няма на тоя свят бре!

41

фончо:

преди 2 години

Тарикат мъж не писка

40

Анонимен

преди 2 години

Нагъл,по нагъл,най-нагъл и най-отгоре гербер.

39

Анонимен

преди 2 години

Този човек няма грам достойнство. Вечни началници няма. Като са те сменили си тръгни. Какво ревеш като пеленаче, че са ти взели биберона. С вдигане на шум се опитва да прикрие далаверите си. Няма да стане.

38

Абе знаем

преди 2 години

къде е заровен заека - огромна част от населението са здравно неосигурени, а Пирогов е единствената болница, където могат да им помогнат и спасят. Същото се случва и с разните общински болници, които висят с дългове към Здравната каса. Защо частна болница на загуба няма - защото безнадежните и неплатежоспособните веднага ги изхвърлят на улицата. Кацаров е слуга на частните болници, а те бяха ЗАДЪЛЖЕНИ вместо да си правят златните операцийки да лекуват ковид. Сега отмъщават.

37

Анонимен

преди 2 години

Мисля че е време да се разследват НПО за дейност срещу държавата и народа. Здравеопазването е от ниво национална сигурност, и бъркотията която създава екипа на Кацата, без да е извършено разследване от компетентни органи и произнасяне на съд, е подронване на устоите на държавата и в услуга на чужди интереси.

36

Сата НАТО

преди 2 години

Който се съмнява, че Балтов е ***, да прегледа изявленията му от времето на "вълните" . Този е стандартен подлизурко, мръс ник и фашит. Самозабравил се. Направо е за затвора, не само за уволнение. Ковид вълните и борбата с тях, които разиграваха, е един гаден цирк.

35

Анонимен

преди 2 години

Балтов с новият прякор Наглецът.