38

Анонимен

преди 2 години

Айде, слуги на мафията, да обясните, защо делтата се разпространи най-бързо и масово в най-затваряните и ваксинирани държави? Защото този вирус ще се изкара от всички и локдаунът е само отлагане на неизбежното,при това с множество поражения върху икономиката на държавите, психиката издравето на хората. А сегашните т.нар. "ваксини" предпазват, колкото ще ви запази връзка чесън над входната врата.

37

Анонимен

преди 2 години

УжасТ, затваряй всичко, маскирай се и седи дОма. Чалгаря и Пинокио ще те оправят тъпбългарино.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35Този един турист ще зарази 10 човека. Те още по 10 и т.н. От тях, тези дето са ни"спестили"15 евро ще ни докарат няколко случая които ще ни струват ПО 2хил.евро. единия. Сметките за лекуването на постковид усложненията още набъбват с хиладарки. Та.... кое е евтино? Триците или брашното?

35

трол си ти

преди 2 години

до Анонимен ба(тун.Гледай да не свършиш с тръба отзад.Тръбата на живота,по-известна като "Кожената тръба".Ще си идеален за Парада.Там са повечето като теб-недоразумения на природата.

34

До 24

преди 2 години

Късметлийската си минал! На мен ми прави впечатление, че доста корави хора го минаха тежко, а някои любители на дивана и бирата не го усетиха. Въпрос на късмет явно! Аз се определям някъде в средата и го минах с пневмония. Мои приятели спортисти също. Въпрос на къса клечка.

33

Анонимен

преди 2 години

Протести има в цял свят! Но тук мълчат като били г**зове, щото им се плаща за пропаганда на ковид и ваксините. Ясно е още от миналия март какво се случва. Само че миналата година на това му казваха "конспирация", но сега вече стана явно и нагло.

32

Анонимен

преди 2 години

И той кво? Не схванахте, че всеки ще си мине по реда. Било с локдауни, било с измислени ваксини?

31

Смешни сте

преди 2 години

Делта-връх на короната в Гърция.Вече навсякъде-барове,дискотеки,плажове,кръчми,магазини...Който иска да ги посещава,трябва да си даде г*зъ.Айде стига вече,а?Гърците няма да си оставят магарето в калта,те знаяат как се протестира и отстояват права.А по медиите?Защо не казахте една дума за протестите в цяла Гърция против задължителните ваксини?*** долни!Вие сте независими медии,колкото наркоманът е независим!

30

Анонимен

преди 2 години

надали замисъла на операцията е тоокова дълбок :)) заради една ваксина от ... да кажем 15 евро (че незнам истинската цена)... спираш потенциален турист дето ще изхарчи в пъти повече само за самолетен билет и хотел.... много са ни скъпи триците :))

29

аа

преди 2 години

Да не са ти сложили свещичка и да не си разбрал

28

Анонимен

преди 2 години

Аз се ваксинирах и никакъв формуляр не са ме карали да подписвам. Стига толкова манипулация!

27

до интересно

преди 2 години

Делтата те удря само по празната кратуна... Никъде другаде.

26

мали страх

преди 2 години

Журналистченцата започват да ни плашат от сутринта. Не ми дреме. Лъжи и полуистини в интерес на спонсорите им.

25

Ваксзомбита

преди 2 години

Тия не се ли умориха да лъжат вече, или има още много овце за претопяване?

24

Сорос

преди 2 години

Вируси ще дам на всички от сърце, лечение, ваксина?!Богат ли си - добре!

23

Анонимен

преди 2 години

"Това са милиони загуби по адвокати и за експертизи. Затова се подписвате, а не защото ваксината е опасна...".................................................За колко от другите ваксини са те карали да подписваш такъв формуляр? Нула. Така че стига си си съчинявал, целта е освобождаване от съдебна отговорност в случай на физическо осакатяване заради ваксината.

22

митове за ваксини

преди 2 години

Митове и легенди за ваксините . мит - ваксинираните са предпазени от заразяване и предаване на вируса. истина - ваксинираните масово се заразяват и разпространяват .мит - след ваксинация се връщаме към нормалния живот .истина - почват пак ограничения ,маски ,локдауни . мит .- ваксините ви правят свободни .истина - ваксините ви правят роби .мит .където и има малко ваксинирани има купища от трупове и зарази. истина . -България ,няма мерки ,няма ваксини,няма вирус

21

до 22

преди 2 години

Защо да свършвам с тръба в гърлото след като преболедувах ковид по-слабо и от настинка?

20

Анонимен

преди 2 години

*** антиваксъри! И с тръба в гърлото да свършите, пак няма по гръб да паднете.

19

интересно

преди 2 години

Делтата удря първо най-ваксинираните държави и най-здраво.