127

Анонимен

преди 2 години

Бил Гейтс бнаскоро да е подарявал вакси на мародерите? Явно ся ги тестват.

126

Back to the Jungle

преди 2 години

Ами нормално е . Всичко което лошия бял робовладелец е построил или "принудил" чеерните жители на ЮАР да построят ... ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪБОРЕНО ИЛИ ИЗГОРЕНО . Местните афрота са свикнали да живеят в колиби от кал и тръстика и да си ловят с копие и лък храната .... всички тия коли... супермаркети... училища... тухлени къщи ... са непривични и неприемливи за хилядолетната първобитна природа на местното население . А арестуването на някакъв си ЗуЛума е само един повод ...

125

Анонимен

преди 2 години

Черните там не осъзнават (очаквано), че режат клона на който седят. ЮАР се превръща в една горяща мизерна дупка, защото африканците не са способни на друго без експертизата и дисциплината на европейците.

124

Анонимен

преди 2 години

Никъде и дума за избиването на белите от черните, не са разрешени такива новини.

123

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията може да се окаже фатална за България, ъхъ-ъ, иска се сериозно мислене, а не речи на политици от рода на александър йорданов, срам и позор, евродепутат, абсолютно безполезно същество, но големи борци срещу социализма, комунизма, и не могат да предложат нищо смислено в замяна.

122

Анонимен

преди 2 години

Не ни интересуват български емигранти нито в юар, нито другаде.

121

Амнезия

преди 2 години

Българите са иктуП какво оръжие каква самозащита

120

Krom

преди 2 години

Ами да ревнем ли? Това е Вашия избор уважаема Петя. Напуснали сте Родината си по някакви съображения - не обсъждаме какви. Видимо - според Вас сте открили накрая Обетованата земя. Сега има проблем там? Оправяйте се. Предполагам, не се кахърите особено от българските проблеми, защо тогава е тоя пасквил?

119

Анонимен

преди 2 години

ЮАР приключи с края на апартейда .Гледах новини от там как в няква мина бачкат за 200 $ а преди си беше като на запад .Едно нещо обаче ми харесва . Умрели са 72 човека в битките а тука много повече от 72 се обесиха от герб и ЕС . Тия поне се бият . Българина чака пак да го опраят западняците .Те пък мислят схеми как да оправят себе си за сметка на нас ;)

118

Анонимен

преди 2 години

Аз затова в раничката винаги си нося една брадва, дядо така ме е учил, не е много голяма към 50 см, ама върши работа хаха

117

Анонимен

преди 2 години

Защо в Северна Корея и Беларус няма подобни изстъпления? Защо в соцлагера преди 1989г. никой не си е и помислял да мародерства? Защото хората имат поминък и чрез него имат какво да сложат на масата. В капиталистическите клоаки като ЮАР и САЩ хората нямат работа, а трябва да се яде. Капиталистът в името на печалбата изнесе всичко в Китай и разпродаде всичко в бившите държави, а сега американски колонии в източна европа. След няколко години това горе ни чака и нас, ако не върнем социализма.

116

Обективно

преди 2 години

40000 Българи са един липсващ град в България..

115

Началото на края

преди 2 години

Това очаква всяка страна с висок процент афро население . Гледките от страната ЮАР , победила "бялото господство" не ви ли напомнят репортажите от протестите в САЩ . Подпалени коли ... ограбени магазини ... убийства ... Дори и няма нужда от някакво логическо мислене за да си представите какво очаква Европа след няколко години с тази непрекъсваното от нищо нашествие на нещастни афро мигранти ... Потърсете кремъклийката на дядо си . Ще ви трябва .

114

Татул

преди 2 години

Надявам се сега си разбрала, че от България по хубава страна няма. Виж българите сме кофти нация, но като изчезнем всичко ще си дойде на место. Бягате от тук, че и баща си завела, а сега как ще се приберем - стар бил. Стой си там на нас не ни трябват такива като теб.

113

Анонимен

преди 2 години

Най-много ме кефи, когато "протестиращи" започнат да разрушават това, което някой им е изградил, за да имат по-добър стандарт на живот. Колко трябва да си глупав, че да унищожаваш това, от което ти самият имаш интерес. Че и после да мрънкаш, че живееш зле.

112

Анонимен

преди 2 години

Расизъм. Както го има в едната, така го има и в другата посока. Накрая води до тотална разруха.

111

Огре

преди 2 години

Африка всеки си поема риска

110

Хахаха

преди 2 години

Хаха какви глупости българите са стряхливи смешници патрулирали

109

Анонимен

преди 2 години

все още не са взели решение да напуснат ЮАР и да се върнат в България-- войната е за предпочитане пред посткомунистическа корумпирана диктатура .

108

Анонимен

преди 2 години

Еми като сте отишли и знете, какво е, за чий сте там в това положение. ПО-добре по0скромен, но по-мирен живот, ама пусти ламтежи за имане разсипаха доста народ.