95

Митко Любопитко

преди 2 години

А бе , тоз мармот пак ли завива шоколад ?!

94

ББ

преди 2 години

ако четяхте Фактите...и слепите "видяха"как тръмп насърчи атентата срещу Конгреса на САЩ,осъществен от расисти,фашисти и руски агенти...как тръмп опита да разруши връзката на САЩ и съюзници,как тръмп се ръкува с убиеца от СКорея...Бог да пази САЩ!

93

не може да бъде!

преди 2 години

Облегчен съм от факта,че документите са изтекли в посока The guardian.а не към Deutsche Welle.но в същото време съм и много разочарован -темата за участието на Петров и Боширов изобщо не е засегната!Това е просто издънка на вестника -а доста хора,според непотвърдени източници ,твърдят че на европейското по футбол Петров и Боширов са били на трибуните...и англичаните пропуснаха 3 дузпи!?Но пък кой знае -в Германия имаше такива наводнение-може Дойче Веле там да се реваншират с разкритията...!

92

тръмп

преди 2 години

скоро ще се върна и ще видим кои кого

91

IT-спец

преди 2 години

само като прочетох в началото това: "според изтекли документи от Кремъл" и после това: "предполагат медиите" спрях да го чета, или са изтекли или медиите предполагат ....то и аз предполагам че съм тигър....

90

Анонимен

преди 2 години

Пълни лъжи от платени драскачи!!!!!!!!

89

Ленин си е в Полша

преди 2 години

Точно така е! Путин подбра и колумбийски командоси, уреди обучението им в САЩ и подбра американските инструктори. Разбира се, без инструкторите да знаят кой стои зад назначението им. След това, пак този Путин нареди на шефовете на американските тайни служби да заповядат на командосите да убият президента на Хаити заедно със съпругата му.

88

Анонимен

преди 2 години

Тръмп спря кранчето на Северен поток. Ако това е в руски интерес - ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!

87

Хелоу

преди 2 години

Поредните тъпни на британски журналисти...

86

Ам чи то

преди 2 години

Само като се сетя с каква любов братята хамериканци обгрижваха *стабилния* Елцин (между две водки) в името на просперитета на Русия и благоденствието на народа и... косата ми настръхва!

85

Циганин Комунист

преди 2 години

Не ме интересува как си го мерят руснаците и американците!Вие ми кажете за бедните работещи у нас ,кажете ми за пенсионерите които буквално умират от глад, кажете ми за образованието което превръща децата ни в *** кажете ми за това че в нашата държава вече има базирани чужди войски без никой да ни пита(без война дори) И накрая ми кажете вие в България ли живеете?

84

Анонимен

преди 2 години

" Вестник Guardian показва документите на независими експерти, които казват, че те изглеждат истински. Случайните подробности са изключително точни. Твърди се, че общият тон и насоченост съответстват на мисленето на Кремъл за сигурността. "мхм....ясно

83

Поредната глупост

преди 2 години

Една баба казала. Ниво на секретност - ТАЕН. Абе вие за пълни *** ли ни мислите.

82

Пенев, стратега

преди 2 години

Ако е така, Путин е сбъркал - трябвало да заложи на бай Дън.

81

Анонимен

преди 2 години

"предполагат медиите", "The Guardian, предполага"... че срещата се е провела в прочутия "дворец на Путин".

80

Анонимен

преди 2 години

Путин ВИНАГИ лъже.На голям тарикат се пише ама на руският народ скоро ще му писне от неговите болни комплекси.

79

Шокиран сАм...

преди 2 години

Тая "шокираща новина" сммърди на кравешки лай.нна от обора на бай бай Байгън . Нещо като финализиране на изборната победа . За да не може бат Дончо да направи опит да се кандидатира за следващите избори с толкова обвинения за съдружие с врагът Пуутеен . Браво бе ! Ееей, туй нЯщу джурналистите всичко знаете за тайните срещи. Кога ... къде ... кой къде бил седнал на масата ... кой какво казал... кой какво си помислил ... Специален кореспондент ли е имало на място или звИздити ви го говориха ?

78

Анонимен

преди 2 години

Само лаят много. Не смеят да хапят. Никой не му дреме.

77

North Stream 2

преди 2 години

Тъй, ама на германските печки им трябва газ.

76

Идиоти като теб

преди 2 години

"кaто сочеше реaкциятa им при 11.09.2001 и още много тaкивa нещa......."къде ги намират е мистерия.