42

Сата НАТО

преди 2 години

КНСБ са ди един комунистически профсъюз - лапачи без съвест. Тук и самоят Балтов може да налее сериозно, защото е мултимилионер. Освен, разбира се, Ту лупа, който има интерес от размирици.

41

1

преди 2 години

другарите от кнсб,да извикат и "фалшивия "болен Кацаров,нека той да им покаже документа с фалшивата м диагноза.

40

Анонимен

преди 2 години

До Служебното Къде видя способни?

39

Ха-ха -ха!

преди 2 години

Много са ми смешни когато защитават уволнени, пенсионирани ,извикани в МВР,сменени.

38

Служебното

преди 2 години

правителство е само мостра на това, което ни чака през Радевата зима - линчуване на най- способните и изявените, ликвидиране на народа с непосилни цени на всичко, полицейщина и теророр, чалгаризация и опростачване. Ами че те взеха МАТЕМАТИЦИ да изчегъртват!

37

дядо Йоцо,

преди 2 години

ЗА БАЛТОВ НЕ ЗНАМ,НО ЩОМ Е В ПОЛИТИКАТА,....ТАКА Е!....НО ДА СТЕ ЧУЛИ,.... МАФИЯ С БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ!....Аааа?....и то голяма?

36

Тия от МЗ

преди 2 години

лекуват главоболие с рязане на глава. Вместо да натискат чиновниците в Здравната Каса и да променят закона дето превръща болниците в магазини, а лекарите в търгаши тея се захванали лекари да уволняват. И то на болници които НАИСТИНА работят и лекуват най-тежките и безнадеждни случаи - инсулти, инфаркти, катастрофи... Сигурно искат да оставят само ЧАСТНИТЕ дето да оправят хемороиди и слага цици... Тоя министър на здравеопазването май е много комерсиален.

35

НАБЛЮДАТЕЛ,СИНДИКАЛ,

преди 2 години

ТОЯ ПЛАМЕНЧО,ОТДАВНА Е ЗА СМЯНА!...КОГАТО ТРЯБВА,НЕ ПРОТЕСТИРА,А СЕГА!....ЗАЩО ЛИ?....КАКВИ СИНДИКАТИ,КАКВИ 5 ЛВ.

34

Анонимен

преди 2 години

За пръв път от 10 години Пламинчу ще протестира???????? Защо ли?????

33

Анонимен

преди 2 години

КНСБ какво прави там? Ако шефа на болницата е допуснал кражби е редно да бъде изгонен! Лъжа е също че помагат на корона болните! Моя приятел беше зле с диагноза корона и отказаха да го приемат, добре че в окръжна бяха човечни!

32

УжасТ

преди 2 години

Не знаех, че КНСБ са слагачи на ГЕРБерухите. Ама какво се учудвам, те и ония другите КТ Подкрепа винаги са били като труженички от околовръстното. Въртят си дупарите на 360 градуса, от където текат паричките.

31

Анонимен

преди 2 години

Ама и двамата ли?

30

Анонимен

преди 2 години

Кънчо иска доказателства.Качи се Кънчо на колата си и премини по магистрала" Хемус"ама от край до край.Не можеш-нали?Защото я няма!За 12год.няма нищо.Но е платена от нас 4 пъти.Има ли кражби Кънчо или доказателства няма?

29

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСпасов, освен че е убиец е и сексуален маниякл Сума ти лекарки и сестри избягаха от правителствена болница заради него. Много подадоха и жалби, ама: "Политически чадър" Баце.

28

Кънчо

преди 2 години

До Анонимен 42Ти лекар си ? Виждал ли си с очите си или някои по-надолу как се източва касата ?Ако не си / сте...можеш само да гадаеш. Затова трябват доказателства - така работи правовата държава. Всичко останало е инсинуация. Ако има доказателств..да го свалят не еми в затвора да го вкарват. Като няма доказателства е неговата дума срещу тяхната. Колко дела вече се водят за тия уволнения без причина, наясно ли си ? Да ти кажа че съда ще почне да ги връща на работа "изчегъртаните"

27

Анонимен

преди 2 години

Кнсб 30г констатира че заплатите са под жизнения минимум ама нищо не прави по въпроса тоз пламен и той в за ...: пак какви спортни забави си правят кнсб с наши пари не е истина

26

Анонимен

преди 2 години

И кнсб маи са се облажили нещо от тоя - милион

25

Анонимен

преди 2 години

Предлагам всички доведени от Балтов в Пирогов да напуснат болницата. Да не излизат да протестират, да не се правят на интересни, просто да напуснат, , преди да бъдат потърсени за прикриването на полицейски произвол над деца по поръчка на Балтов

24

Анонимен

преди 2 години

Кънчо, кво се правиш на дръж ми шапката? Какви доказателства искаш за нещо, което е масова практика? Или всички тези, писали преди теб си измислят едни и същи работи?

23

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА бе, ти изобщо знаеш ли за какви хора и лекари говориш, работил ли си с тях, говорил ли си с тях.....Спасов бил убиец, Балтов крадял, стига с тия миризливи партенки, че нормалните хора в тази държава не са длъжни да ти търпят вонята.